Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: DoGMeaT said: sekoo bence bu yeni dönemi kutlamak adına bi yere 5 tane fidan ısmarlarsın bizim adımıza paticik ormanı güzel olmaz mı? benden de bi fidan çalışır eminim başkalarıda çıkar ortaya güzel bi sinerji yaratırız sora sevgiden dolup taşıp sevişerururuz belki olabilir cok guzel fikir. Paticik ormani bi arastirayin belediye mutlaka arazi verir boyle bisey icin Napcan lan bir orman bulup önünde foto çektirip aha ben diktim mi diyecen, ferrari italia gibi :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 övündüğü ormanı olsun, ona razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi siz hala bu adamın burada gösterdiği kadar zengin olduğunu mu düşünüyorsunuz ya ? Bir ciddi cevap verin Allah aşkına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Abi siz hala bu adamın burada gösterdiği kadar zengin olduğunu mu düşünüyorsunuz ya ? Bir ciddi cevap verin Allah aşkına ? ekran kartı mı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Abi siz hala bu adamın burada gösterdiği kadar zengin olduğunu mu düşünüyorsunuz ya ? Bir ciddi cevap verin Allah aşkına ? evet esas senin "bu adam bu kadar zengin olamaz" düşünceni neye dayandırdığını feci merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Catze said: Abi siz hala bu adamın burada gösterdiği kadar zengin olduğunu mu düşünüyorsunuz ya ? Bir ciddi cevap verin Allah aşkına ? wowdan kalan buttmadin iyi hoşta yok lan adam bildiğin baya zengin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 not; zengin değilse de onu ilgilendirir. ha tabii zengin olduğu için adama yanaşacak tip varsa onları üzer gerçekte zengin değilse. onun dışındakileri ilgilendirmez o yüzden takmıyoruz fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Hey Allahım ya :)) Yazık üzülüyorum size gerçekten. Peki kısa bir bilgilendirme yapayım kıt olan aklınız azıcık açılsın diye ; Ferrari 458 Italia, bu adamın kaç gündür foruma fotoğraflarını koyduğu araç. Plakasının fotoğrafını da koymuştu. http://i.imgur.com/midy6sh.jpg Bu araç İstanbul'da Gerçin Group adında bir firmada günlük kiralamaya veriliyor, sahibinin adı Necmettin Şafak Gerçin, yeri Beşiktaş Akatlar'da, isteyen gider öğrenir, telefonu ; +902123522007, isteyen arar öğrenir. Ya bu adam gittigidiyor'dan 1 TL Victoria's Secret Fırfırlı bikini kovalayan adam, siz neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben de mi fake im acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi adamın parasını umursamayıp araştırmayana kıt demek süpermiş. dur sen anla diye örnekleyeyim. bana gelip holding im var desen öyle kabul ederim. ninjayı da ninja kabul ettik misal. eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi adam kaç gündür 1k dan fazla para dağıttı tanımadığı insanlara saçma sebeplerden... hala gelip parası yok demek çok saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://www.dha.com.tr/ferrarinin-mucize-kazasi-ne-olu-var-ne-yarali_403695.html bunu mi dion? bırakın abi zenginse zengin değilse değil. forum güzel kalsın, ağaçlar dikilsin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Çoook başka yerlerdesin sen usta, hem sorup hem de bunları söylemen tezat kaçıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kek said: abi adam kaç gündür 1k dan fazla para dağıttı tanımadığı insanlara saçma sebeplerden... hala gelip parası yok demek çok saçma... abi bu arabaları kiralamak içinde belli bir gelir seviyesine sahip olmak lazım tabi.. yani kendi kazanıyor kendi yiyordur , para verdiği baktığı kimse yoktur e ayda 50k kazansa bu şekilde bir imaj verir zaten ki o da çok bi para değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 dha said: Neyse ki yaralan dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 kek said: abi adam kaç gündür 1k dan fazla para dağıttı tanımadığı insanlara saçma sebeplerden... hala gelip parası yok demek çok saçma... 1k dan fazla para dağıtması ne ifade ediyor ? Bu forumda 1k yı yere atacak bir sürü adam biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ben demin attım mesela. İsterseniz plakayı koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ben atar, üstüne bir de basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 e o plakalı ferrari pert olmuş videoda da gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 1tlye fırfırlı bikini ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ekran kartın mı yandı catze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 durun şimdi. sequo zengin değil mi? o da mı fake? paticik böyle bir şoku daha kaldıramaz.. hele nedanko hiç kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo alıp sanayide doğrultmacıya verdi belki? Yine pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 inandırıcılık içi son sayfada postu olanlara 1er binlik çaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar