cantug Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Biz seqo ile atladık ferrariye boğazdayiz şimdi iftar yapcaz hadi by... Şöyle bişi işte ... abartmadık http://www.marasgundem.com/d/other/hisarcikta-her-gun-300-kisiye-iftar-yemegi-IHA-20130710AW000258-1-t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bir insan evladı da "niye ferro olunca hem önde hem arkada plaka olması gerekmiyor?" sorumu cevaplamamış 10+ sayfadır pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 geçip gidiyor ya hep arkadan görüyorlar diye mi acaba ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aerodinamik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 o degil de nasıl zengin bu ya :S adam ferrari alıyor, vergisini kaçırmak için 1000 türlü cakallık deniyor :D lüks mekana gidip 1 bira ile 4 saat oturanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 devlete paramı verilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 zengin böyle zengin oluyor azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Bir yıl içinde satıyorsa tekrar gerek yok ki o kadar para vermeye, eğer bu şekilde bir çözüm getirmişse. Sonuçta zengin de olsa devlete vereceğin bir 200bin euro var ortada. Kendisi kullanıyor keyfini alıyor sonra zaten alacak adam TR şartlarında satın aldığı için devlet yine vergisini almış oluyor. Yani bir Ferrari alırsak sonra bir şekil devamını getirirz bu şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi yuh ya 200binlik araba oluyor burda 400 bin. ben de olsam aynı şeyi yapardım. sequo yatlarda da boyle bir cinlik oluyor mu? 18-20 metre fiber bi tekne alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yat kredisi çek sen valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sırf devlete takmak için zengin olasım var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: EVIL_DeaD said: Sequo said: Polisle problrm yasamamak adina arkadasim olan bir galerici sayeainde 34 f 458 plakayi kiraladim ruhsati ile birlikte o sekilde kullandim. bi tek bu kısmı anlamadım sen şimdi plakayla ruhsatı iyi güzel alıyorsun bu adamlardan da bu adamlar o aracı nasıl trafige cıkartıyorlar sonra? Arac pert yatiyor coplukte :) kaskosu olmadığı için pert kaydıda yok zaten çıkamaz sequo nun anlattıklarında uyusmayan bi nokta göremedım bende acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 7thBreath said: sırf devlete takmak için zengin olasım var ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nordlydian said: şu kufur 3. sınıf forumlarda olur paticiğe uğramaz diyordum ama geldiğimiz şu hale bak... abi sen paticiği gözünde fazla büyütmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Kufursuz forum mu olur? Kadinlarkulubunde bile kufredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 küfür değil ki, bir isyan efekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bir bağlaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Arkadaslar srlam konuyu eaki haline geri dondurelim yine dondu dolasti ferrariye geldi olay amacindan cok sapti. mail yoluyla bu agac organizasonu hakkinda yazi istediler mail olarakta attim sanirsam otesi cevao gonderirler. aynen yapistiriyorum yazdigimi Degerli Cekmekoy Belediyesi Biz herhangi bir siyasal olusuma bagli olmayan hayvan sever bir grubuz. Www.paticik.com adinda bir internet platformu uyesiyiz. Benim adim Olgar Basdag, cevreyi korumak hayvanlarin ve insanlarin daha da yesile ihtiyacini dusundugumuz icin elimizden geldigince fidan alip dikmek istiyoruz. Cekmekoyde yasayan bir insan oldugum icin boyle bir organizasyonu cekmekoyde yapmak istiyoruz. Bu konuda yasalarin ne oldugunu pek bilmedigim icin sizr bu maili gonderiyorum. Boyle bir yaklasik 50 60 fidan dikebilecegimiz hemde tum cekmekoy ve istanbul halkinin ileridr bu agaclarin golgesinden ve oksijeninden yararlanabilecegi bir alan varmidir. Yada siz belediye olarak bizlere boyle bir alan bulmada yardimci olabilir misiniz. Degerli goruslerinizi ve yol gostermenizi beklemekteyiz. Bilgilerinize arz ederim. Olgar Basdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Uyma artık şunlara Olgar abi, bu topiği açtığın gibi devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Olgar şu anlattıklarını az önce trafik memurları vardı 3 tane yanlarına gidip sohbet ettim birebir dediklerini anlattım isim vermeden etmeden adamların bana verdiği tepki şuydu :)))))) Hasssssssssssktirsin dedi polis amcalar ağaoğlu olsa öyle birşey yapamaz bizide rezil ettin polislere allah seni kahretmesin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 infectdead said: Olgar şu anlattıklarını az önce trafik memurları vardı 3 tane yanlarına gidip sohbet ettim birebir dediklerini anlattım isim vermeden etmeden adamların bana verdiği tepki şuydu :)))))) Hasssssssssssktirsin dedi polis amcalar ağaoğlu olsa öyle birşey yapamaz bizide rezil ettin polislere allah seni kahretmesin :)) yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Sequo said: Arkadaslar srlam konuyu eaki haline geri dondurelim yine dondu dolasti ferrariye geldi olay amacindan cok sapti. mail yoluyla bu agac organizasonu hakkinda yazi istediler mail olarakta attim sanirsam otesi cevao gonderirler. aynen yapistiriyorum yazdigimi Degerli Cekmekoy Belediyesi Biz herhangi bir siyasal olusuma bagli olmayan hayvan sever bir grubuz. Www.paticik.com adinda bir internet platformu uyesiyiz. Benim adim Olgar Basdag, cevreyi korumak hayvanlarin ve insanlarin daha da yesile ihtiyacini dusundugumuz icin elimizden geldigince fidan alip dikmek istiyoruz. Cekmekoyde yasayan bir insan oldugum icin boyle bir organizasyonu cekmekoyde yapmak istiyoruz. Bu konuda yasalarin ne oldugunu pek bilmedigim icin sizr bu maili gonderiyorum. Boyle bir yaklasik 50 60 fidan dikebilecegimiz hemde tum cekmekoy ve istanbul halkinin ileridr bu agaclarin golgesinden ve oksijeninden yararlanabilecegi bir alan varmidir. Yada siz belediye olarak bizlere boyle bir alan bulmada yardimci olabilir misiniz. Degerli goruslerinizi ve yol gostermenizi beklemekteyiz. Bilgilerinize arz ederim. Olgar Basdag Sequ çok farklı bir yazım tarzın var. Ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olgar verim mi başdağ mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ne he si yaşadığımı anlatıyorum gerçektir bu anlattığım istiyen gitsin sorsun bi trafik memuruna bu arkadaşın anlattıklarını size ne diyicekler merak ediyorum ? bu adamın her dediğine dua gibi inanmayan arkadaşlar bi gitsin şu anlattığı safsataları polise veya devlete bir sorun bakalım yapabilirmi falan diye ne diyicek merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar