inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zG9pBD0tr9g Şundan alayım diyorum da balonu helyumla dolduracak yer bulamadım.Tank olarak satıyorlar da 120 lira 1.1 litresi çok fazla geleceğinden almak istemiyorum.Çiçekçilerde veya baloncularda bulabilirsiniz dediler ama aradığım hiç bir çiçekçide yoktu T_T. AVM'lerinde helyum balonları satan stantlar oluyordu.Anadolu yakasında bildiğiniz var mı? (Çünkü dönem dönem açıyorlarmış sanırım ihaleli bir şey.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 lan helyum kalmadi, boyle seylere harcamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Nasıl kalmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 oha çok güzel, ama http://i.imgur.com/zP78XYu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 türkiye'deki helyum stoku kanald'de. beyaz show için kullanıldı hepsi. daha da satışı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 pipetle köpekbalığının anusunden hava üflemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 inyormaynd said: Nasıl kalmadı? yıllardır abd'nin 50'lerde yer altına stokladığı helyumu tüketiyor dünya. yani üretiliyor tabii bir sürü yerde ama en büyük rezerv abd idi. şimdi dünyada ciddi bir helyum sıkıntısı var. hatta nasa helyum sıkıntısından bir kaç tane uzay programını iptal etmek ya da ertelemek zorunda kaldı. meret aslında hidrojenden sonra kainatta en çok bulunan 2. element ama dünyada çok kısıtlı. doğalgaz ile birlikte çok az miktarlarda çıkıyor, saflaştırıp depolaması bir dünya sıkıntı. yani balonculara helyum satışı yasaklanmalı gerçekten. hidrojenle uçursun çocuklar balonlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 patlasınlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bunlar kadıköyde mi ne gördüydüm satıyorlardı. Helyum içinde bittikçe getiriyorsunuz biz dolduruyoruz demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Valla bitiyormuş ama :S http://www.boston.com/news/science/articles/2010/10/17/scientists_warn_worlds_supply_of_helium_close_to_depletion/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Not enough helium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Valla adult falan dinlemeyip 2 adet alacağım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 huun said: inyormaynd said: Nasıl kalmadı? yıllardır abd'nin 50'lerde yer altına stokladığı helyumu tüketiyor dünya. yani üretiliyor tabii bir sürü yerde ama en büyük rezerv abd idi. şimdi dünyada ciddi bir helyum sıkıntısı var. hatta nasa helyum sıkıntısından bir kaç tane uzay programını iptal etmek ya da ertelemek zorunda kaldı. meret aslında hidrojenden sonra kainatta en çok bulunan 2. element ama dünyada çok kısıtlı. doğalgaz ile birlikte çok az miktarlarda çıkıyor, saflaştırıp depolaması bir dünya sıkıntı. yani balonculara helyum satışı yasaklanmalı gerçekten. hidrojenle uçursun çocuklar balonlarını. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/263/430/3a0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokins Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Çocuğa alınacak en değerli hediye kitap ya da legodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Gittim aldım.Helyum doldurtayım dedim cevahirde yapıyormuş bir baloncu.Adam daha önce de yapmış vs. dedim ne kadar olacak 30 TL dedi.Dedim zaten ben şuna 30 TL verdim kullanacağın max 5-7 inc helyum.Bir hafta kullanım süresi varmış ne kadar yalan ne kadar doğru bilmiyorum sanırım kendi helyumumu alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ulan daha uzayda koloni kurcaz bole aptal seyler icin harcamayin helyumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Red said: türkiye'deki helyum stoku kanald'de. beyaz show için kullanıldı hepsi. daha da satışı yok. sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Viktor said: Ulan daha uzayda koloni kurcaz bole aptal seyler icin harcamayin helyumu :( dediniz dediniz bir yapamadınız. yapın da gidelim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar