aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Kardes meksikali degil onlar, br. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 serverlar duzelince biri haber etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Şu an network komple gitti galiba.. Belki bir çalışma yapıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bir dota2 klasiği. gelin dostlar eski dotaya dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 techies geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 serverlerı patlatmış zaaaa xdxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 techies gelirse arkadaşlıklar biter, aileler dağılır, çocuklar kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 orcuna kufur edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Şu an girdim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 la bu oyun acılmıyor :S preparing launch diyip kayboluyor acılmıyor :S neden olaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 akşam bi sorun vardıda düzeldi. Bi ara steam e update geldi, steamı yeniden başlatmadıysan hiç alakası olabilir (diye sallama bir tahmin yapayım. Belki tutar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 applev0dka said: la bu oyun acılmıyor :S preparing launch diyip kayboluyor acılmıyor :S neden olaki dus al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bugun döndm istanbula söyle bi agız tadı ile dota atayim dedim acılmıyor lannnn :S diger oyunlarım acılıyor bu acılmıyor pff ekrande prepare yazısı cıkıp sonra bi halt olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 şiir gibi takım kurduk sfsdsf http://dotabuff.com/matches/273331706 kpmaza pingu orcrist bir de tanımadığım bir eleman vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 TI4 ' e adayız gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 mirana noob, 2 orb attack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 onu en son adamların baseindeyken aldım ya yanlış anlaşılmasın.sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sfdsfds ben de en son baktığımda 2 mythril vardı baya önceden düşünülmüş deso, replace mi arasak napsak yerine =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Pingu said: TI4 ' e adayız gg the imposubru 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Liebe said: sfdsfds ben de en son baktığımda 2 mythril vardı baya önceden düşünülmüş deso, replace mi arasak napsak yerine =P split push mu denesek akşam? en moda taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 dünkü gibi konuşarak oynayalım split olsun düz rush olsun her türlü alırız sfsds ganglerimiz falan güzeldi adamlar çok sert başladıydı halbuki o kadar da noob olduklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 neden bana meepo gelince oyun ilk 5. dakikada top lane in ezilmesiyle sona eriyor? neden neden neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 4 tane birbiriyle alakasız türk ve 1 tane türkçe bilen arnavut nasıl aynı takıma düşebilir ve paso feedler karşıyı abi of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ya iyide oynuyorum,takımımda iyi kötü dengeli oluyor ama bir türlü kazanamıyorum arkadaş.her oyun 40-45 dk sürüyor.iyi kötü kasıyorumda ama karşı takım hep daha iyi oluyor,daha bi organize oynuyor 5 oyun attım daha oyun kazanamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Dc oluyorum ama geri bağlanamıyorum oyuna. Var mıdır böyle sorun yaşayan ? Oyuna girmeye korkuyorum artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar