katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://dotabuff.com/teams/806460 sdgfhdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bireysel winrateler de çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 of yine losestreak sokacam böyle sisteme artık 1 oyun kazanayım 1 oyun kaybedeyim sorun değil ama win streak - lose streak ile matchmaking mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bnm cfg de melee range/dagger range gibi şeyi gösteren bi ayar vardı onu tek dagger range i göstermesi için nasıl ayarlayabilirim, zaten oynarken bozmuşum hiç calısmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 dotabuff benim 6 ay onceki statları gosteriyor, plus uye fılan mı olmak gerekiyor guncel update icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 oyuniçinde ayarlardan share match bilmem ne var onu acıktın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 hmm yok, bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ya bu tauntlar store da satılıyor mu? göremedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bu commendationlar bi ise yariyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4E-RMUp8M54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 belgeselin kendisi cikali 10 ay oldu kanka. trailerini koymussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Zegna said: dotabuff benim 6 ay onceki statları gosteriyor, plus uye fılan mı olmak gerekiyor guncel update icin? http://dotabuff.com/pages/enabling-statistics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Phyx said: belgeselin kendisi cikali 10 ay oldu kanka. trailerini koymussun Biliyorum. Dolaşırken gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Flassh said: bnm cfg de melee range/dagger range gibi şeyi gösteren bi ayar vardı onu tek dagger range i göstermesi için nasıl ayarlayabilirim, zaten oynarken bozmuşum hiç calısmıyor arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 1200 yapıcan işte vermeden cfgyi ne bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bozdum işte silindi gitti o kısım, yok elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 O zaman oyunu birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 cetveltut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 dota 2 için kullanabileceğimiz addonlar var mı? Yoksa herşey valvein elinde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yahu sil onu tamamen. oyunu başlatınca default bi cfg oluşturur.olmazsa verify files yaparsın steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ben cursorları değiştirdim sadece çok büyük geliordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 aquila said: Zegna said: dotabuff benim 6 ay onceki statları gosteriyor, plus uye fılan mı olmak gerekiyor guncel update icin? http://dotabuff.com/pages/enabling-statistics eyw orti oldu. http://dotabuff.com/players/7100694 gerci dota icinde 994 win gozukuyor, cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 benim autoexec.cfg de şu var. ekranın sağ üst tarafına ping felan ekliyor. istiyorsanız range finderı açın. birde minimap deki "hero" ikoncanları biraz büyüttüm. Orijinal değeri 600. Bazen gözden kaçıyor diye 750 yaptım. Hem sırıtmıyor, hem rahatsız etmiyor, hem de eskisine göre daha dikkat çekici. Bi site vardı oradan ayarları felan seçiyordun, o sana cfg çıkartıyordu. Pek detaylı bir şey değildi ama yinede başlangıç için bi kaç ayar yapmak isteyen netden bulabilir sanırım. dota_minimap_hero_size "750" net_graph "1" net_graphinsetbottom "437" net_graphinsetright "-80" net_graphproportionalfont "0" dota_disable_range_finder "1" şu örnekte görebilirsiniz (sağ üst) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Bu ayarları oyun arayüzünden yapabilsek ya beta da bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://www.killsteal-legends.net/major-overhaul-dota-2-config-version-1-6-is-here.html bu config'i kullanıyorum ama scriptleri çıkarttım içinden. bi de kendim bi kaç bişey değiştirdim/ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar