Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ne iyi fuarmıs , ban gelir ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 erotikmesse yazıyo at gibi zaten başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Cheaz said: ne iyi fuarmıs , ban gelir ama sdf ban man gelmesin ya en iyi niyetlerle paylaştım. ilk yarıyı geçin 2. yarıda fitnessla alakalı kısmı izleyin seksüel bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 sabah akşam sevişsem benim de yanlar erir ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Yanlardan ziyade kalçalarla şu çük üstü kasları iyi şekilleniyor, keşke yanlar da eriseydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 abi yanları eritmeye çalışacağınıza oraları etlendirin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Dexter13 said: Selam Arkadaş önerdi bu forumu, arada bir ben de kullanacağım burayı. Lafı fazla uzatmadan şöyle bir giriş yapayım. Bu Before 1 year transformation http://i.imgur.com/AVx5rXy.jpg şöyle sırt fotosu http://i.imgur.com/yuw6UQe.jpg bir tane daha http://i.imgur.com/CVdTOgk.jpg bu da falan filan http://i.imgur.com/iqe4yXn.jpg hoşgeldin hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 elma said: Hoşgeldin. Güzel iş çıkarmışsın. Nasıl beslenip neyle supplemente ediyorsun? saofsaogjAIJFASGASJIGASGSA OLM Bİ SAL LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 off ahsdhashdahsdhashf bu fitness sporunda olgunlaşma evresi zen master olma yolu gibi ilerliyo he. başlarken salona giriyon, bilmiyorsun tabi hoca sana temel hareketlerden beginner program yazıyor. o aşamada biceps senin için barbell curl bilmiyorsun çünkü ne nedir. sonra geliştiğinin farkına varınca o yola giriyorsun. salonda kendini geliştirmiş elemanların yaptığı hareketleri görüyorsun ve merak ediyorsun, eve gidip araştırıyorsun hangi hareket ne işe yarar falan. artık biceps'in gelişimi için barbell curl ün yetmeyeceğini, hammer olsun ne bileyim incline dumbell curl olsun programa eklemen gerektiğini düşünüyorsun. bir sonraki aşamada artık kısmen de olsa olgunlaşınca biceps senin için yine barbell curl çoğu zaman. hatta dar mı tutayım diye de düşünmüyorsun, omuz genişliğinde tutuş iyidir diyip bu sporla barışarak gelişmeye devam ediyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Yaz geliyor hala kiloları yeterince yakamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 maske fln tak aga o ne paint fln aljkdgahsdlakhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 saklayacak ne var yuzunde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 kilo vermesi kolay sen kılları kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Yüzümü gösterecek ne var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 hayır yabancı mıyız bize mi güvenmiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Abi killari yak, kilo gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Kıskanmayın http://n99.org/dosu-killi-erkek/#_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 saol mastikor kendimi iyi hissettim yol açın lan salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 abi benim vucuttaki yag oranina falan gore 38,5cm biceps iyi mi ya? kendim olcmeyi denedim sikamadan adam akilli 38 veriyodu tas catlasa 39-40 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 valla moruk ben 70 kilo adamken (boy 1.74) 39-40 cm di. senin olayın da estetik anladığım kadarıyla. bilekler inceyse ve forearm'dan kalınlaşarak yükseliyorsa estetik yapıyı oturtmuşun demektir. şimdi 77 kiloyum en son baktığımda 39 cm di asdf. yaptığımı bozdum işin yoksa toparla şimdi. e çalışamıyorum 1 ay off um zaten. neyse yürüyüşle yağ kas ne varsa yakayım 0 dan çıkarım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bendede oyle abi 1,84 boy 3gen pack v belt falan var zaten estetikten daha cok ben train icin yapiyorum hayatima disiplin getiriyo saglikli beslenmemi sagliyo alkolu falan azaltmami sagliyor estetik bonus tabi cok guzel bi bonus ama yinede bonus benim icin ama oyle hayvani bulka giricek bi ugras icinde degilim kilom 79-81 arasinda degiskenlik gosteriyo bu sabah ac karnina 79,4 idim gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yedigime sadece proteine dikkat ediyorum yeterli alip almadigim konusunda gerisine pek dikkat etmiyorum nutella+muz/elma kombosu hergun 1-2 kere onun disinda korndan 80-100gram carb desek+0,5-1 litre sut + pizza + 3-4 yumurta + spirulina 8gram + soja protein 30 gram+ 10-20 gram arasi sut+ 3-4 yumurta + 100gram shake 45gram protein 25 gram karb gerisi creatin bcaa falan filan oha dusununce dikkat ediyomusum ama farkinda degilim yani cikolata bar halinde cok yemiyorum arada bi sebze falan yapiyorum bide zink+biotin aliyorum deri icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Şu quantitative sosyal bilimler kadar boş iş yok abi. Ne yapalım senin hangi popülasyonu temsil ettiği belirsiz 50 kişiye sorduğun sorulardan bulduğun korrelasyon değerlerinden ibret mi alalım kendimize pay mı çıkaralım. Ne arkasında hard science var ne bişey. Sözüm sana değil masticore, akademide böyle işlerle uğraşıp bilim diye satan, gazetelere ekmek veren çalışma yapanlara. İnsanları istatistik kadar kandıracak başka güzel yöntem yok, haklılar tabi Masticore said: Kıskanmayın http://n99.org/dosu-killi-erkek/#_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Ben de haber sitesi açıp tıpçıların, psikologların falan yaptıkları ve impact factoru 0.047 olan dergilerde yayınlattıkları non parametrik analizleri "BİLİM ADAMLARI ... OLDUĞUNU BULDU" diye haber yapıcam. İyi para var bu işte sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 baslik dogru, istatistiklere inanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar