Sorieno Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Eksi chestle başladım ben. Eski sayfalarda var ibretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 incdarkness said: guzel olmus !! abi o degilde fitnessa 0 chest ile baslayan ben miyim bitek ya :( bende başlarken göğüs vardı, şimdi daha fazla var ama üstündeki yağ dokusu diyeti beceremediğimden kalıyo, anca alttan kas kütlesini arttırıyorum =) Diyeti becerebilsem çok temiz define olcam, kaslar doldu taştı üstündeki yağlar yüzünden çirkin duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 one more rep dusuncesi ile o yaglar gider zaten abi saka gibi direk + 2x5 6 tekrar zor geliyodu baslarken kizlarla yarisiyodum bildigin sdfh suanda bile kotu direk +27.5x2 6 tekrar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Direk ne diye düşünüyorum kalktığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Sorieno said: Direk ne diye düşünüyorum kalktığımdan beri. ahahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 incdarkness said: suanda bile kotu direk +27.5x2 6 tekrar en fazla Oha ahahah lan ben de en son bunu yapıyordum, neden senin kadar gelişemedim =( Gerçi 30 yaşında ve haftada 3 spora gittiğimden olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 abi o fark sadece ne kadar ağırlıkla hangi egzersizleri yaptığın, ya da salona kaç gün gittiğin, ne kadar koştuğundan vs oluşmuyor. Dışarda yaptığın 5000 tane şey farkettiriyor çünkü, vücuduna soktukların, uyuman vs işin 70% i en az. Üstüne bir de bünyesel ve genetik faktörleri de koyarsan kişiden kişiye baya fark ediyor tabi. Kimi 3 gün gider sağlam çalışır beslenmesine dikkat eder genetiği de müsaittir gelişir, kimi her gün az çok bişeyler yapar diyetine çok dikkat etmez yine gelişir, kimisi istese de gelişemez, ya da yavaş gelişir ve gelişmediğini sanar. Whatever works for you, yani mükemmel bir egzersiz ve beslenme rutini diye bir şey yok bence. Bugün vücudun için çalışan işler yarın çalışmayabilir de. Tamamen tecrübe işi. Bence tartı hesabı vs bile gereksiz, en iyisi aynaya bakıp doğru yolda mısın değil misin görebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 @axedice vucuttaki yag orani ile alakali olabilir en kotu chest benim zaten ya gerisi fena degil pull uplarda 30kg+kendi vucudum 6x yapabiliyorum falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 inc meraktan soruyorum 30 kg + kendi vücudun pull up'larda 6x kaç set çıkarabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 3 set 1-2 arasi 1 dakika 2-3 arasi 2 dakika stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Peki bu "direk" nedir açıklayacak mısın? Üstünden 24 saat geçti insanlar delirmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bar abi o sdfgj burda stange diyolar turkceye direk ceviri yapmisim bar demek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 almanyada kahvaltılık poğaçaya bile kremalı şayzingen diyolar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 öyle saçma şey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 hayat sodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 before / day 2: male nudity alert aka çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 gogus uclarin kas yapmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 daha pazar günü başladım, kendime ref olsun diye koydum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 abi sen iyisin ya ben ilk başladığımda ayı gibiydim öyle böyle değil. kas yapmaya çalışırken kardiyoya abandım 7 ay. neyse ki daha sonra falanca markanın oturduğun yerden kas yapma haplarını buldum ve spora devam etmeme gerek kalmadı B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Teknoloji çok güzel, hala insanlar sporla bir yere gelebileceklerini sanmaya devam etsinler, biz keyfimize bakalım. SodomVsGomore said: abi sen iyisin ya ben ilk başladığımda ayı gibiydim öyle böyle değil. kas yapmaya çalışırken kardiyoya abandım 7 ay. neyse ki daha sonra falanca markanın oturduğun yerden kas yapma haplarını buldum ve spora devam etmeme gerek kalmadı B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 o reklam hala aklımda hiç unutamadım. içeriği de L-Carnitine he hani bilmediğimiz bi şey değil. slogan süper BİLMEM NE KAPSÜLÜYLE OTURDUĞUNUZ YERDEN KAS YAPIN! ne güzel dünya. bazen koşu bandının ekranında o abdominalleri çalıştıran elektronik zımbırtının reklamları denk geliyor onlar ayrı komedi. işe yarar mı yaramaz mı bilmem ama dayı zaten olmuş mr. olympia kol 50 cm sonra o aleti verip reklam için çekmişler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Benim NL işi oldu beyler, ibretlik paylaşımlarıma yurtdışından devam edeceğim. Hayranlarıma selamlar. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2014-11-17%2016.32.48_zpsws8cpvmb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Farkettim ki daha önce before fotosu koymamışım, sadece artizlikli after fotoları paylaşmışım bu topicte. En şişman hallerimi buldum. 115 kilo İsveç'te erasmustayken. Takribi ocak - haziran 2011. Spora başlayalı 1 yıl 2 ay oluyor. Bunun 7-8 ayı bilinçsizce, öğrenerek ve tecrübelenerek geçti. Şu an 83 kilodayım nispeten sağlıklıyım. Kot bedeni 40 dan 28 e düştü, tişörtler XL-XXL arasından S-M arasına çekildi. Çatlak sıkıntım yok, sadece göbek derisinde biraz sarkma ve esneklik var doğal olarak, onu da çok takmıyorum. Daha da geliştircem inşallah hayırlısı kısmet falan bişeyler. İsteyince neler yapabilirsiniz, başlamaya üşenen arkadaşlara örnek olabilirim sanıyorum. Şartlandırmanız gereken beyniniz, vücudunuz değil. İçinizdeki hevesi/heyecanı öldürmeden bilgiye ve gelişmeye aç olun, ve gerisini zamana bırakın. Sağlıklı sporlar, kaliteli kaloriler, keyifli günler dilerim. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/DSC_0075_zpsibe8i494.jpg http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/DSC_0190_013_zps4g1vmmyw.jpg http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/DSC_0330_087_zpsi0anbuwn.jpg http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/DSC_1404_zpskh04j2ck.jpg http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/DSC_1373_zpswqmqpmhs.jpg http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/tallink_zpsdtwrsg7y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 before after helallik valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 40 tan 28 e nasıl indirdin yalnız helal. ben 30-31 arası gidip geliyorum sürekli. gerçi bu sene çok saldım ya. böyle ayıp vücuduma karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar