SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 oldu bil. yarına burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 adonisi gormeden rahat edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 forgiver said: buralar amma boş kalmış ya http://i.imgur.com/EgitGdC.jpg hem kıllarımı hem de kaslarımı besliyorum imamın fotosu gerçekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kürt kılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 SodomVsGomore said: beyler ilk fotomu koyuyorum hayırlı olsun. yetkili abiler bak şurada eksiğin var şurası bok olmuş vs. yardım ederse sevinirim. sırt [/img] simetri sorunu yok heralde resimden öyle gözüküyo sdf omuz çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yüklenicem omuza haklısın. tam istediğim seviyeye getirdim omuzla üst göğüsü tez teslim tarihi geldi yok finali bütü geldi 2 ay yalan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 önden de ataydın bi resim xeşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 onu da yarına şaapıcam elimde yok foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ne varki adamda asimetrik? gayet simetrik bir sırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 orantılı kaslar aynen devam. sırtta eksik kalan bi yer yok, biraz deadlift iyi gidebilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 abi deadlift yardırıyorum ama bel bölgesinde yağlanma var. yukarıda da dediğim gibi 2 ay spordan uzak kaldım fırsat buldukça alkole abandım + saçma sapan beslenme sonucu belde bi yağlanma oldu ki zaten çok çok düşük bir yağ oranım da yoktu. edit: black ponti simetri yazmış. sanırım sen asimetrik diye okudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 pontipati said: simetri sorunu yok heralde, resimden öyle gözüküyo sdf omuz çalış burda ben bir ima sezdim, bu yüzden. türkçem iyice sıçmış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 herhangi bir kötü ima yok orda -baktım şimdi düşündüğün şeyi düşünmedim o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://i.imgur.com/nPlRypC.jpg telefonda çok daha iyi duruyo, pc'ye aktarınca bütün detaylar kayboldu. genişliği göstermiş ama kalınlığı yok etmiş resim. ona göre yargılayalım. mesela üst trapez eksik gibi hiç çalışmadığım için ve bi süredir deadlift, farmer's walk, clean yapamadığım için. ön omuza izolasyon ömrümde yapmadım eksik gibi durmuyo mesela. kollar badici standartlarında küçük yorumlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 omuzlar kalana göre fazla gelişmiş değil mi ya ben mi yanılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sen buydun hani? tiLi said: http://i.imgur.com/pR5wBAV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 dreagloth said: omuzlar kalana göre fazla gelişmiş değil mi ya ben mi yanılıyorum yanılmıyosun abi :( kafam limitliyo ne kadar büyüyebilceğimi oran bozulmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kabarınca öyle oluyor işte http://www.nkfu.com/wp-content/uploads/2012/12/tavus-kusu-resimleri-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 imamizer said: sen buydun hani? tiLi said: http://i.imgur.com/pR5wBAV.jpg PROGRESS SÜPER derken inanmıyodun öbür boktan resimden ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ne guzel sirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 15 yaşında azılı osbirci gibi çıkmışsın orda. son foto iyi ama helal gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bence kısa sürede çok iyi gelişme olmuş lan küre girmişin sanki sfds helal hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sırt iyi olmuş tili. tam gaz devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 mod bi zahmet benim fotoyu siliversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 aquila dan fotoğraf bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar