Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

before - after foto #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayfon said:

hunty said:

Daha sert yorumlar bekliyorum. Daha sert.

Daha sertini sen bize göstericen. Beklentilerimiz büyük.

Saolun arkadaslar. Gelismeden cok memunum. Tabiki paticikten de cok sey ogrendim.
Mesaj tarihi:
hunty said:

incdarkness said:

boy 1.55?

1.80 m. Hesap makinesiyle cekildiginden fidil cikmis foto.

1.80 mi?

saç modelinden de yeto duruyor olabilir.

ilkokula yeni başlayan çalışkan ögrenci saç modeli.
Mesaj tarihi:
Simdi olctum tam 40.5cm. Benim kol, pazu yapim duz. Hatta triceps'lerim biceps'lerimden buyuk gibi. Bicep's olayi genetik biraz. Ortaokulbir'de bir arkadas vardi kolunu siktimi yumurta seklinde pazu cikardi, hc unutmam.
------
Ps: Arka sayfaya gecelim de corapli donlu fotomu koyucam. Bacaklari kesin diye. Don ayni don ama ayni don'dan 4 tane var 4 gundur giyiyorum sanmayin. Arada karistriyorum belki giyiyor da olabilirim.
Mesaj tarihi:
hunty said:

Simdi olctum tam 40.5cm. Benim kol, pazu yapim duz. Hatta triceps'lerim biceps'lerimden buyuk gibi. Bicep's olayi genetik biraz. Ortaokulbir'de bir arkadas vardi kolunu siktimi yumurta seklinde pazu cikardi, hc unutmam.
------
Ps: Arka sayfaya gecelim de corapli donlu fotomu koyucam. Bacaklari kesin diye. Don ayni don ama ayni don'dan 4 tane var 4 gundur giyiyorum sanmayin. Arada karistriyorum belki giyiyor da olabilirim.

don aynı donsa hiç bizi kandıramazsın 10 tane var diye
Mesaj tarihi:
hunty said:

Nasil arkadaslar olmus mu?
http://s4.postimg.org/6fgcqpzgt/nassilim.jpg

markasını söylemediğin her dakika her sayfada bu donlu resmin çıkaak haberin ola bu iş twiterdan facebooka kadar gider söleyim
  • Yeni Oluştur...