imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi! Killer said: eski salonda sabah gitmiştim idamana. salonda bi arkadaş var. dedim hadi üstsüz çalışalım. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/12/omgwtf.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ya vitaminsiz çekil aradan bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gif süper ama dfskasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 hunty said: Stv'ye malzeme cikar aslinda bundan: Ibret alinasi gay fantezi icerir Spor salonuna basliyorsun. Ugrasiyorsun ama bir faydasini goremiyorsun. Caresiz haldesin. Hayellerin yikilmis. Sonra gittigin salondaki bir vucutcu tutuyor elinden. Adnan abi. Ne diyorsa yapiyorsun. Cok faydasini goruyorsun. Cok mutlusun ama ufak bir rahatsizlik var icinde. Aranizda fazlaca bir yakinlasma var sanki. Ozellikle hareketleri gosterirken deydiriyor mu ne? Yok canim..... Her insan gibi ac gozlusun. Gelismen yetmiyor. Izledigin videolardaki gibi olmak istiyosun. En iyiler gibi... en iyisi olmalisin. Aslinda bu Onun bekledigi hataydi.Adnan abi Ilacsiz siniri gecemeyecegini anlatiyor sana. 10 yil calissanda bundan ileri gidemezsin diyor. Inanip aliyorsun ilaclari. Artik eskisi kadar vucut calismana bile gerek kalmiyor. Ilaclar gorevini harika yerine getiriyor. Ilaclar pahali. Adnan abi de biraz yolunu buldu sanki. Yeni gelen bir kac kisiyle daha ilgilenmeye basladi.Onlar fakir ama en zengin benim. Noluya lan bana kiskanclik mi yapiyorum? 3 ay sonra aci gercekle tanisiyorsun. Pipin kuculmus, erkeklik gitmis. Son zamanlarda sporu'da aksatmaya basladin. Kilo aldin. dnan abi elinden tutuyor o anda. Bunun yeni bir baslangic oldugunu anlatiyor. Ama boyle kilolu seni yanimda dolastirmam diyor. Ilaclari da alacaksin, parasini aksatma. Calisacaksinda... Hic birakma elimi Adnan abi. Hersey senin icin..... abi bu ne böyle ahahahah çok feci of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ben ve axedice dışında bu sporla ilgilenen herkes biraz meyilli sanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sizin kadar cesur degil abi herkes, acik acik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ayıb ediyon gerçi ben ilgilenmiyorum yapıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 imamizer said: abi! Killer said: eski salonda sabah gitmiştim idamana. salonda bi arkadaş var. dedim hadi üstsüz çalışalım. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/12/omgwtf.gif AHHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Anelor said: hunty said: Stv'ye malzeme cikar aslinda bundan: Ibret alinasi gay fantezi icerir Spor salonuna basliyorsun. Ugrasiyorsun ama bir faydasini goremiyorsun. Caresiz haldesin. Hayellerin yikilmis. Sonra gittigin salondaki bir vucutcu tutuyor elinden. Adnan abi. Ne diyorsa yapiyorsun. Cok faydasini goruyorsun. Cok mutlusun ama ufak bir rahatsizlik var icinde. Aranizda fazlaca bir yakinlasma var sanki. Ozellikle hareketleri gosterirken deydiriyor mu ne? Yok canim..... Her insan gibi ac gozlusun. Gelismen yetmiyor. Izledigin videolardaki gibi olmak istiyosun. En iyiler gibi... en iyisi olmalisin. Aslinda bu Onun bekledigi hataydi.Adnan abi Ilacsiz siniri gecemeyecegini anlatiyor sana. 10 yil calissanda bundan ileri gidemezsin diyor. Inanip aliyorsun ilaclari. Artik eskisi kadar vucut calismana bile gerek kalmiyor. Ilaclar gorevini harika yerine getiriyor. Ilaclar pahali. Adnan abi de biraz yolunu buldu sanki. Yeni gelen bir kac kisiyle daha ilgilenmeye basladi.Onlar fakir ama en zengin benim. Noluya lan bana kiskanclik mi yapiyorum? 3 ay sonra aci gercekle tanisiyorsun. Pipin kuculmus, erkeklik gitmis. Son zamanlarda sporu'da aksatmaya basladin. Kilo aldin. dnan abi elinden tutuyor o anda. Bunun yeni bir baslangic oldugunu anlatiyor. Ama boyle kilolu seni yanimda dolastirmam diyor. Ilaclari da alacaksin, parasini aksatma. Calisacaksinda... Hic birakma elimi Adnan abi. Hersey senin icin..... abi bu ne böyle ahahahah çok feci of ahahaha. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ben meyilliyim ama kimse ciddiye almio lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 burada ne zaman bişey okusam http://www.youtube.com/watch?v=F0yFyW7Ysps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 her ne kadar duzensiz gitsemde oluyo biseyler sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 çok tatlı olduğunu söyleyen olmuşmuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Sparkcaster said: imamizer said: abi! Killer said: eski salonda sabah gitmiştim idamana. salonda bi arkadaş var. dedim hadi üstsüz çalışalım. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/12/omgwtf.gif AHHAHAHAHAHAHAHAHAH seinfeld'a baslıycam sonunda... hep goruntu kotu diye itelemistim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 görüntü kötü diye seinfeld itelenir mi abi hemen şimdi başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 antik yunanda Gymnasium da çıplak çalışan yunanlılarda aynısını söylüyordu sonra bak ne oldu, adamların arkasından neler diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Esnaf said: çok tatlı olduğunu söyleyen olmuşmuydu genel olarak tum kizlar sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 helal darkness iyi gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 <3 edit: no homo ajdhdhsjsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kele dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 o kel gostericek gibi sana no homoyu bi sonraki antremaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 lol kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ahhahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 2008-2011 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1779091_10152783054522841_1448615929_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar