elma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 hic damar fantezim olmadi. Garip bir sekilde forearmda cikiyor bicepste cikmiyor pump sonrasi bile. Ayni sekilde dizde cikiyor calfta cikmiyor.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Abi ya yağın yüksek ya da deri de su fazla. TUzlu muzlu mu yiyiyorsun nabıyosun
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 tiLi said: http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/484/900/bdd.png ajgsfdjasda cCck reyis cCck
elma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 hep plajlarda soyle fotolar cekinebileyim diye fitnessa baslamistim ben ehe. The fight never stops, the quest is on. Latlar belli oldu hafiften gibi, gogusler de. Bi de inadimi kirip diyete girebilsem keske, isin en zor kismi o geliyo, neyse ki yuzmeyi bol tutuyom da dengeliyo aynada bir sekilde fazla ve pis yemeler.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Abi bari yatarken diyaframi icine cekme sdfgsf
elma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 napim gobek mi ciksin o kadar kizin onunde turkler boyle iste mi dedirtelim sdfsdf
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Olm gayet iyi vicudun , kasma o kadar da (:
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Abi kumdaki resimler nedir öyle ya laksjdlaskdjlsakjdlaskjdlasjd l lkasjdlaksjdlakdlsakdjlaskjdlasjd OFFFF abi asdjalskdjlsajdlsajdlsakjdasd Adam tan güni birlik tatilci abi. Kamyon dorsesinden inip vakit az diye plaja koşmuş solda çantalar ayakkabılar dağınık. Kumu görünce denizi unutmuş resimden 2 dk sonra komple kumada gömmüştür kendini. Abiiiiiiiiiii Mangalı nereye sakladınız lan
elma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Sequo guzel yorumlarin icin tesekkur ederim. Aynen oyle oldu ama o kadar rush yapmadik, gunu relax gecirdik azcik yuzduk falan da su pis ve soguk zaten keyifli degil. Gunubirlik arabayla 3 arkadas 2 saatlik yol gittik sabahtan, aksam donduk. Benle tanismak isteyen bi bayan arkadas varmis o da gelcekmis iptal olmus falan benim arkada donen planlardan haberim yok kumsal goren alanya apacisi gibi takiliyom sdfsdf Burda hava durumu ekstra onemli bir faktor plan yaparken. Zaten gunesli gun sayisi az, surekli yagmurlu. Azcik guzel forecast gelince insanlar kumsala atiyor kendilerini, ulke populasyonu sagdan sola kayiyor gunubirlik ehe, kumsal sehirlerinde trafik oluyo esnaf para kiriyo falan o tarz. Hatta alman boldu bugun, kendi plajlari kesmiyo tabi cakallar avrupa birligi ayagina bize yumuluyolar
elma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 mangal falan yok ne o oyle turk gibi iyyy kibbeling yiyoz biz, 3 euroya bir tabak aliyoruz yaninda patat ve frits sosu da var, akiyor. Ne kalori hesabi ne bisey, gomuyoruz hollandali kankalarimla rizkimizda ne varsa sdfsdf yakinda tam almanci olup cikicam ehe, kremali sayzingensiz kahvalti yapmam. http://www.keukenliefde.nl/wp-content/uploads/2013/06/DSC_6831_600x4022.jpg
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 https://tr.wikipedia.org/wiki/Jinekomasti
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 elma said: mangal falan yok ne o oyle turk gibi iyyy kibbeling yiyoz biz, 3 euroya bir tabak aliyoruz yaninda patat ve frits sosu da var, akiyor. Ne kalori hesabi ne bisey, gomuyoruz hollandali kankalarimla rizkimizda ne varsa sdfsdf yakinda tam almanci olup cikicam ehe, kremali sayzingensiz kahvalti yapmam. http://www.keukenliefde.nl/wp-content/uploads/2013/06/DSC_6831_600x4022.jpg Kanka tavuk dönerin hollanda versiyonu mu ki o? alskdjalsd şaka bir yana resim çok hoş ya gerçekten çok güldürdü beni vicitta muhteşem olmuş hadi iyisin köftehor seni Ama yukarıda link paylaşmışlar doğru gibi tshirt varken jinekomasti var gibi duruyor.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 elma said: hep plajlarda soyle fotolar cekinebileyim diye fitnessa baslamistim ben ehe. The fight never stops, the quest is on. Latlar belli oldu hafiften gibi, gogusler de. Bi de inadimi kirip diyete girebilsem keske, isin en zor kismi o geliyo, neyse ki yuzmeyi bol tutuyom da dengeliyo aynada bir sekilde fazla ve pis yemeler. Ayakkabı ile o kumlara girmek, montla sıçmak gibi birşey :D Fede'nin kumsal fotoları geldi aklıma ama bulamadım bununla idare edin http://forum.paticik.com/thumbnails/da7/37a/ffe/801/10d/658/c65/b30/ec9/22a/36_450xNULL.jpg edıt aha buldum lan: http://i42.tinypic.com/kas4lg.jpg Fede neredesin cok ozledik :(
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Haring ve genevre gin olmadan olmaz. bu da bonus olsun.food
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 elma said: mangal falan yok ne o oyle turk gibi iyyy kibbeling yiyoz biz, 3 euroya bir tabak aliyoruz yaninda patat ve frits sosu da var, akiyor. Ne kalori hesabi ne bisey, gomuyoruz hollandali kankalarimla rizkimizda ne varsa sdfsdf yakinda tam almanci olup cikicam ehe, kremali sayzingensiz kahvalti yapmam. http://www.keukenliefde.nl/wp-content/uploads/2013/06/DSC_6831_600x4022.jpg yarım yağlı kuşetkağıt gazeteyi de mi menüyle veriyorlar
elma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Jinekomasti degil ya, sismanliktan kalan excess loose skin hala. Buyuk olcude azaldi ama hala var. Dieti yapsam gidicek, ameliyat olmak istemiyorum zamana biraktim o yuzden.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 elma said: Jinekomasti degil ya, sismanliktan kalan excess loose skin hala. Buyuk olcude azaldi ama hala var. Dieti yapsam gidicek, ameliyat olmak istemiyorum zamana biraktim o yuzden. hss..birak o kadariyla da hollanda citirlari ilgilensin..
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Elma neredeyse her mesajında kızlar yazıyorsun, hanımların ilgisi yazıyorsun, ama fotoğraf gülümsemen hiç hanımlara ya da kızlara gibi değil. Ya da ben spor yapmadığımdan kıskanıyorum, bilmiyorum
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 jaeger reis, izindeyiz sdfgh
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 aga karacigere bi baktır sırttaki sivilceler pek hayra alamet degil bende de var ordan biliom
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 pascalnouman said: aga karacigere bi baktır sırttaki sivilceler pek hayra alamet degil bende de var ordan biliom noktalari birlestir bakalim birsey cikacak mi?
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 elma sequo'yu dinleme sorunlarını photoshopla çözmek istemezsin.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 pascalnouman said: aga karacigere bi baktır sırttaki sivilceler pek hayra alamet degil bende de var ordan biliom benim karaciğerde kist var. tatlı ve alkole abanınca çıkıyor ama bu arkadaştaki kadar çıkmıyor. ergen sivilcesi olabilir o.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 whey çok sivilcelendiriyor bende de aynı durum sözkonusu idi ara verdim wheye azaldı.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 la adam yanlışlıkla sivilcelere de kas yaptırmış
Öne çıkan mesajlar