elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Burda insanlar cok arkadas canlisi. Belli bir corelari var cok derinlerde, o kadar derine girip ellesmedigin zaman gayet bizim gibiler, ama ne ego var ne kibir ne de sosyal statu farklari, hayati tam olmasi gerektigi gibi yasiyorlar. Daha salona 2 kere gittim ama her seferinde bi sekilde arkadaslar edindim. Cocugun birinin kemerini odunc aldim sonra muhabbete basladik surdan kemer alabilirsin protein tozunu surdan al sunu surdan al diye tavsiyeler verdi sonra facebooktan ekle beni iletisimde oluruz dedi sevdim ben buranin insanini. Pek tembellikten aylakliktan abuk subuk koylu muhabbetlerinden hoslanmiyorlar, zamanli calisip zamanli egleniyor ve sosyallesiyor herkes olmasi gereken de bu zaten ilerleyebilmek icin. Biz turkiyede hayati cok gelisine yasiyoruz oyle yayla gibi kebap yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 senin ruhun dutch mus bilader biz ne diyelim..kapagini bulmussun..buradan 100 kisi gitse oraya en az 70 80 i meh der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 iyi işte takıl ne güzel. biz burada seçim gürültüsü çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dana22 said: senin ruhun dutch mus bilader biz ne diyelim..kapagini bulmussun..buradan 100 kisi gitse oraya en az 70 80 i meh der.. abi evet bu kisisel bir sey. Ben istanbulda baya rahatsizdim oranin kulturunden, ama rahat mutlu mesut insanlar da var yani herkes uyumlu oldugu kulturde yasamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Dragonfire said: iyi işte takıl ne güzel. biz burada seçim gürültüsü çekelim. turk arkadaslarla ajandamiza koyduk birlikte bulusup izleyecegiz patlamis misirlar esliginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hollanda dan daha mutlu oalcağın tek yer canada. Ama orası da uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 abi orasi guzel de hem cok uzak hem cok soguk dedigin gibi. Burda tam evimde hissediyorum Avrupanin her yerine gidebiliyorum merkezi. Zaten benim yerim Avrupa, okyanusun diger tarafinda rednekler 3 boyutlu hollywood filmleri cekmeye dunya polisini oynamaya devam etsin biz burda sosyal devletin kitabini yazalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tam benim kafadasın sen de. Yoldan geçen herkesin selam vermesi, güler yüz, iş kafasının hayatın önüne geçmemesi, seni katı kurallarla değil kendi kendini kontrol etmene müsade etmesi gibi sebeplerden dolayı bende hollanda'ya gitmeyi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 beni de alın la stajyer eliniz degmisken baydım ben de iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bende geliyom beyler yerimi hazırlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bu ulkenin bir tane daha kebabciya ihtiyaci yok, tesekkurler sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ayıp ettin kardeş teessüf ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 spor yapcaksan gel, bi de bol bol bisiklet surucen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 elma said: ozlediniz biliyorum =) beyler gidi gitmiyo genetik bi yardim edin kardesinize ya http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-03%2020.15.41_zpsnrwqtyzm.jpg sakız çiğne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sirinleri midesine indirmis atletik bir gargamel adeta ajhfskjadakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 elma said: spor yapcaksan gel, bi de bol bol bisiklet surucen Tamam işte bizim kafa :D Gelicem ben kafaya koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 keşke before after çekseymişim lan. 7 kilo oldu toplamda, baya eridi vücut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Beyler cok garip buralar. Yeni stingerim geldi bugun is cikisi 32 derece falandi yaniyodum yanimda hafif bu var diye bunu giyip sehir merkezine indim. Eminonune fatihe gelen sarisin finlandiyali erasmus kizina nasil bakip biyik burarlarsa burda tam tersi gelen gecen abla teyze nene gozleriyle taciz etti, bikaci opucuk atti falan abovv vay basima gelenler. hanimlar sabirli olun lutfen off yaa http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2015-06-10%2022.43.29_zpsh8u7kj4x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 adam sex machine pussy mıknatısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Tam bir homoseksüel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 elma'da kendiyle sevişen bi tip var ya. diceksin kendiyle sevişen tip nedir. ne bilim böyle kendini okşayan öpen bi insanmış izlenimi yaratıyor bende o sırıtıştan ötürü sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bi an cepte sequo var sandım ama cüzdanmış. O değil de fotoğraf gülüşün üzerine çalış bence, fazla yapmacık gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Herkul falan diyordu bildigin toparlak abi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Adam evde gözlükle resim çekıyo marjinallik diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar