khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Merhaba paticikler, LG Nexus 4 telefonum var ve bende aksesuar sorunu yaşayan insanlardanım. İşin garip tarafı da telefonumdan çok memnunum. Şimdilik Samsung'un bir kulaklığını kullanıyorum idareten. Tabi ses dandik orası ayrı. Bu telefon için nasıl bir kulaklık öneriyorsunuz? Hangi kılıfı almalıyım çünkü en pahalısı 20 TL ve dandik çıkacak biliyorum. veya telefonun orjinal aksesuarları satın alabileceğim birileri/kurumlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Malesef trend bi telefon kullanmıyosan aksesuar bulmak sinir bozucu derecede zor olabiliyor. Gittigidiyor vs tarzı sitelerde bulabilirsin sanıyorum kılıf, kulaklık olarak da senheiserın giriş/orta seviye ürünlerinden memnun kalırsın diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kath said: Malesef trend bi telefon kullanmıyosan aksesuar bulmak sinir bozucu derecede zor olabiliyor. Gittigidiyor vs tarzı sitelerde bulabilirsin sanıyorum kılıf, kulaklık olarak da senheiserın giriş/orta seviye ürünlerinden memnun kalırsın diye tahmin ediyorum. abi nexus 5 çıkana kadar benim için trend telefon :D Alışveriş sitelerinde kılıf ve ekran koruyucu yapıştırmalar var. Ama en pahalısı maximum 50 TL ve dandik çıkacakmış gibi bir korku var içimde. Telefona Nokia'nın Samsung'un hatta LG'nin bazı kulaklıklarını deneyip çalışmama sorunu aldım. Senheiserin kulaklıklarında da aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yaşamazsın dayı raad ol, bu malın garantisi benim diyorum. hadi nexus 4 trend değil, işte operatör desteği yayın değil vs. diyelim, lan htc one'ı hangi bayiye sorsan yok satıyor ama daha bir tane düzgün kılıf, ekran jelatini vs bulabilmiş değilim. en son netten sipariş ettim 90 tl bayılıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Amazon kullanin. Aksesuar pahali degil hem de cok hizli elinize ulasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ebay bence en iyisi aksesuar için, çeşit bol, uygun fiyat bulunuyor. ben aldım geçen hafta, en ucuz kargoyla aldım, yolda şu an spigen'in sitesine baktım, kaliteli kılıf yaparlar. nexus 4 için tek bi modelleri var, tek renk. üzüldüm haline :) kolay gelsin.. bir de google'dan arayıp şu tarz şeyler bulup sonra ebay'den falan alabilirsin; http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/best-google-nexus-4-case-10-to-choose-from-1154693 http://mashable.com/2013/06/19/nexus-4-cases/ ve xda'de aksesuar bölümü var, oraya da bak derim; http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 spigen'in htc one kılıfını aldım, 45 TL verip, iade ettim geldiği gibi. seri hatalı direk, diğer alan herkes de geri göndermiş. bahtsızlık level 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 spiegen iyi değil bence, iyi gibi gözükseede değil, çabuk deforme oluyorlar. asıl uzakdoğuda çok güzel şeyler üretiyorlarda işte hep çince siteler çözmesi zor. ha bide htc oneı kılıfsız kullanın bence, elimnden kaymasa note2yide kılıfsız kullanıcamda el küçük kaldı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bağdat caddesi'nde boyner'e yakın bir yer keşfettim, kanka mıdır nedir öyle bir dükkan'ın yanında, sadece kılıf vs. satan bir yer. büyük de baya. samsung galaxy s2'ye şöyle bir zamanda koruyucu kap bulmayı başardığım tek yer oldu. oralara bakın derim. fiyatlar da 10 - 15 lira civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 reampage said: ha bide htc oneı kılıfsız kullanın bence, elimnden kaymasa note2yide kılıfsız kullanıcamda el küçük kaldı biraz. peki arkası yanı vs çizilirse gözümden akacak yaşlar??*``:/& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 -Deno- said: bağdat caddesi'nde boyner'e yakın bir yer keşfettim, kanka mıdır nedir öyle bir dükkan'ın yanında, sadece kılıf vs. satan bir yer. büyük de baya. samsung galaxy s2'ye şöyle bir zamanda koruyucu kap bulmayı başardığım tek yer oldu. oralara bakın derim. fiyatlar da 10 - 15 lira civarında. Bayramda gelirsem istanbul'a bakayım, tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Çok fazla aksesuar markası var %90'ı çin üretimi ben iphone için iluv diye bi marka kullanıyorum çok memnunum kalitesinden, bi onu da araştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 alibabaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar