Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hayir kullandiginiz sey internet foruma yaziyor biseyleri iddia ediyorsunuz ulan acin bakin bi mikrodalga nedir nasil calisir falab ondan sonra sallayin ya
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 nagıtı güzel bu adamların. mikrodalga yalan, normal fırınla da ben şahsen uğraşamıyorum en temizi 5 dakka teflon tava. yağsız da olur ama az bi yağ koyarsan temas yüzeyi artar, güzel çıtırdar.
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 doruk patatesi için söylediysen 20 dakikayı,su koyup kaynamasını bekleyip patatesi haşlamaya üşendiğimde, 1200w mikrodalgada 20 dakka tutuyorum. gayet pişiyor hertarafı :)
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ya fistan bariz idiotsun ya. daha diyemedim bişey. git at bi patates 20 dakka mikrodalgada dursun gel konuş. mutfakta yapabileceğin pişirme teknikleri içinden mikrodalganın yaptığına en benzer olanı suda haşlama işlemidir. mikrodalgada ısıttığın yiyeceğin dokusu, aynı yiyeceğin üzerine su ilave edilip ocakta ısıtılmışıyla benzerlik gösterir. bu yüzden kıtır şeyleri mikrodalgaya atmayın dedim. 4 sene gastronomi okumuşum, ahçılık yapıyorum. oturup idda etmiyorum. bu böyledir diyorum.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi siz o pişirdiklerinizin yanında ne içiyosunuz?
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Abi mikrodalganın haşlamayla alakası yok.
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mikrodalgada et pişirmeyi denemeyin. Yarı yarıya küçülmüş ve taş gibi olmuş birşeyle karşılaşırsınız sonunda.. Bu arada aynı şey patates için de geçerli.. 20 dakikada tam kumpirlik kıvama geliyor ancak 1-2 dakika daha fazla pişirince küçülüp, sertleşiyor. Nedeni mikrodalga ısıtırken gıdaların içindeki su moleküllerini yok etmesi gibi birşeydi zamanında fizik dersinde görmüştük şimdi hatırlamıyorum internetten araştırılabilir. Onun dışında keskinoğlu'nun ürünlerinde laktoz, emülgatör gibi %10'luk bir olumsuz içerik var. Eskiden piliç döneri ben de çok yerdim ama artık yemiyorum. İçinde zararlı ve olumsuz içerik bulundurmayan et dönerleri tercih edin mikrodalgada ya da tavada pişirmek için..
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mikrodalga kullananların pipileri küçülüyomuş.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ürünü alınca mikrodalgaya uyumlu mu bakmıyorsanız tebrikler cidden
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mikrodalga adı üstünde mirodalgalarla içine koyduğunuz şeyin atom/hücrelerinde titreşim yaratır sürtünme sonucunda ısı açığa çıkar çok uzun süre tutarsanız su tamamen buharlaşr lastik gibi olur. Sulu şeyler daha çabuk ısınır titresime müsait oldugundan. Ancak dışardan fırın tava vs gibi bir kyanak odaklı ısı vermediginden pisirdiginiz seyin temaz yuzeyi kizarmaz citir olmaz. Arkadasin dedigi bir nebze dogru haslamaya yakin etki yaratiyor mikrodalga. Edit. Kizartma amaçli yapilmis bir yiyecegi mikrodalgada pisirmeye calsmak, mikrodalgam var fakir degilim demekten de buyuk gorgusuzluk olmus. Azcik yasadgnizin farkimda olun be sacma sapan is yapmisin.
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 mikrodalgada 20dk atıyorum hala hamur diyorsan sen mikrodalganı değiştir 20dk minmumda bile herhangi birşeyi atsam çıktığında kazık gibi olur maçlarda kaleciye falan fırlatırım
Öne çıkan mesajlar