DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 diğer hazır ürünler gibi mikrodalgaya atmaya kalkmayın, kabı tırt plastik eriyor saçmalık mikrodalgada olmayacaksa ne anladım bu işten, kabından çıkarmakla mı uğraşıcam bi de
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Yerken de kabıyla mı yiyiyosun kardeş.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Hazır başlık varken yazayım. Keskinoglu ürünleri iyi ya. Hayat kurtarıyor.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kabını çıkarmadan hangi yemek atılıyor ?
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Llama said: kabını çıkarmadan hangi yemek atılıyor ? künefe
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Llama said: kabını çıkarmadan hangi yemek atılıyor ? şunun cevabını merak ediyorum lan...
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 la plastik kap atılır mı mikrodalgaya?
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 baya diğer bütün donmuş ürünler igloo superfresh falan kabıyla atınca über pişiyor 3 dakkada fakirler tavayla eski börek fırınıyla uğraştığından bilmez tabi
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sen kanserden ölürken o fakirler börek yaparlar ama
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: la plastik kap atılır mı mikrodalgaya? abi ben alüye sarip koyan gördüm.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Fırın vs mikrodalga da, mikrodalga zenginlik mi gösteriyormuş ?
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 plastik te tavuk ısınınca hazır yemek vs...
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 free range yiyin arkadaşlar http://www.healthbanquet.com/images/free-range-chicken-eggs.jpg
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 çoğu mikrodalga ürünü baya kolpa ya. fırında yapmak en iyisi. o nagıtların pizzaların üstünde mikrodalga da 3 dakka falan yazıyor mesela. son gaz açıyorsun mikrodalgayı 3 dakka da bi bok olmuyor bildiğin hamur
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 DoruK said: baya diğer bütün donmuş ürünler igloo superfresh falan kabıyla atınca über pişiyor 3 dakkada fakirler tavayla eski börek fırınıyla uğraştığından bilmez tabi abooo sen ne cahil adamsın valla senin yerine ben utandım yol olmuş 2013 1950amerikalı hayatı yaşıyor. Mikrodalgada yemek ısıtmalar plastik içinde yemek yemeler..olm hayrına üç beş bişey atalımda yemek yesin gariban la
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 mikrodalga pişirme tekniği açısından haşlamayla aynı etkiyi uyguluyor içerisine konan yemeğe.. kıtır bir şey yemek istiyorsan zaten komple uzak durman lazım mikrodalgadan. plastiklerinde mikrodalgaya gireni var, girmeyeni var.. üzerinde mikrodalgaya girer/girmez bir ibare yoksa atma zaten. atacaksanda koy bir cam kaseye/tabağa öyle koy mikrodalgaya.
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 haşlamayla aynı etki? yanlış ifade ettin sanırım.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tavayı çıkarıp yağı dökene kadar pideciden 3 lahmacun adana ezme ayran kombosu gelir o zaman bu kıtırlı zamazingoları hayatımdan çıkarıyorum hiç bir anlamı yok
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 KehKeh said: haşlamayla aynı etki? yanlış ifade ettin sanırım. yoo etmedim. patatesi haşla, öbür yanda mikrodalgaya 20 dakika at çıkar, ikisini yan yana koy gör. çiğ et koy dene gör. pişmiş pilavı 2. kez ısıtırken koy mikrodalgaya, çıktığında tanelerinin nasıl şiştiğini gör. mikrodalga içine koyduğun nerdeyse her gıdanın dokusunu suda haşlamışcasına genişletir, gevşetir.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi mikrodalgaya onu 20 dakika atarsan anca havadan partiküllerini yersin
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 DoruK said: fakirler tavayla eski börek fırınıyla uğraştığından bilmez tabi alüminyum folyodan yemek yiyosun kardeş.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 20dk da o patates, mangala atilan terlik gibi olur ne haslamasi ya
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 günlük aggro barım doldu şimdi loloynayabilirimrahatlıkla
Öne çıkan mesajlar