Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keskinoğlu Kıtır Piliç


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diğer hazır ürünler gibi mikrodalgaya atmaya kalkmayın, kabı tırt plastik eriyor saçmalık

mikrodalgada olmayacaksa ne anladım bu işten, kabından çıkarmakla mı uğraşıcam bi de
Mesaj tarihi:
baya diğer bütün donmuş ürünler igloo superfresh falan kabıyla atınca über pişiyor 3 dakkada

fakirler tavayla eski börek fırınıyla uğraştığından bilmez tabi
Mesaj tarihi:
çoğu mikrodalga ürünü baya kolpa ya. fırında yapmak en iyisi.

o nagıtların pizzaların üstünde mikrodalga da 3 dakka falan yazıyor mesela. son gaz açıyorsun mikrodalgayı 3 dakka da bi bok olmuyor bildiğin hamur
Mesaj tarihi:
DoruK said:

baya diğer bütün donmuş ürünler igloo superfresh falan kabıyla atınca über pişiyor 3 dakkada

fakirler tavayla eski börek fırınıyla uğraştığından bilmez tabi


abooo sen ne cahil adamsın valla senin yerine ben utandım yol olmuş 2013 1950amerikalı hayatı yaşıyor. Mikrodalgada yemek ısıtmalar plastik içinde yemek yemeler..olm hayrına üç beş bişey atalımda yemek yesin gariban la
Mesaj tarihi:
mikrodalga pişirme tekniği açısından haşlamayla aynı etkiyi uyguluyor içerisine konan yemeğe.. kıtır bir şey yemek istiyorsan zaten komple uzak durman lazım mikrodalgadan.

plastiklerinde mikrodalgaya gireni var, girmeyeni var.. üzerinde mikrodalgaya girer/girmez bir ibare yoksa atma zaten. atacaksanda koy bir cam kaseye/tabağa öyle koy mikrodalgaya.
Mesaj tarihi:
tavayı çıkarıp yağı dökene kadar pideciden 3 lahmacun adana ezme ayran kombosu gelir

o zaman bu kıtırlı zamazingoları hayatımdan çıkarıyorum hiç bir anlamı yok
Mesaj tarihi:
KehKeh said:

haşlamayla aynı etki? yanlış ifade ettin sanırım.


yoo etmedim.

patatesi haşla, öbür yanda mikrodalgaya 20 dakika at çıkar, ikisini yan yana koy gör. çiğ et koy dene gör.

pişmiş pilavı 2. kez ısıtırken koy mikrodalgaya, çıktığında tanelerinin nasıl şiştiğini gör.

mikrodalga içine koyduğun nerdeyse her gıdanın dokusunu suda haşlamışcasına genişletir, gevşetir.
×
×
  • Yeni Oluştur...