Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahsızlığı yayma kürsüsü çalışıyor...

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

13 milyar yıllık trilyonlarca gezegen ve yıldız barındıran evrenin peygamber efendimiz için veya tatlı bebek isa için yaratıldığına inanmakta güçlük çekiyorum, üzgünüm.

ben geçen gün anam yine allah peygamber lafları edince dayanamadıp burdan yürüdüm ya. aklını çeldim baya. allahsızlığı yaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Sparkcaster said:

dogmeat ne anlatmaya çalışıyor ben çözemedim.

sevap kazanmaya çalışıyor olabilir ateistsiniz özentisiniz diyerek

tldr:

müslüman değilim,ama çıkıp islam genelde beyinsizlerin işi diyebilecek terbiyesizliğe sahip değilim

yobazlıkla din hanesi sildirerek mücadele edilmediğini biliyorum

bunları söylediğim ve anti-islam circlejerkini katılmadığım içinde tepki alıyorum zorla beynime bişiyler sokulmakla tehdit ediliyorum fln

yoksa özenin abicim,sorun yok,herkes birşeyin özentisi,ama bari mantıkğa özenin biraz, düşünmeye,elle tutulur şeylere özenin

ha burası garbıç burda fikirler bedava ve içi boş olabiliyor fln dicekseniz temem
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bakkalla din yuzunden kavga edip yaslanmaya baslamis anneme de sorun cikarmam ama. Yapilir mi lan oyle sey? Ne dediginizi dusunun bir!

mantıklı bilgili bir gençsin , kavga etmeden konusabilir,derdini anlatabilirsin bence,ha baktın ortam çirkinleşiyor,kolay gelsin diyip kaçarsın kavga çıkmadan

cok atarlıyım dayanamıyorum ben damarıma bastıklarında kesin kavga ediyorum diyorsan ayrı kutluyorum o zaman ileri görüşlülüğünü hiç kavga çıkmadan oradan ayrılmanı
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Olum tehditleri alirken niye devam edeyim abi? Ben dini sadece dalga gecilecek bir kurum olarak goruyorum yani. Allahli adami allahsiz yaparsam hos oluyor, yapamazsam bana ne? Gider oyun oynayarak eglenirim.

ama abi ondan sonra allahli adam allahsiz adamı allahli yapmaya çalışınca gelip laf ediyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Dursun abi sonradan ateist oldugu icin oldurulen bir imam. Bir suru yayini da var dinlerin sacmaligi uzerine. Bunun konuyla ilgisini anlamiyorum ama.

Snradan oldugu icin degil aslinda bir din alime olarak kendini gelistirdifi ve bu kadar okuduktan sonra herseyin yalan dolan oldugunu anladigi icin olduruldu. Yaptigi sey direk islamin altina dinamit koymakti ki fikirlerinin yayilma ihtimali cok yuksekti, ust perdeden konusan antipatik ateist diildi cunki baya baya karizma sahibi liderlik vasfi olan bi insandi. Bu devlet tarafindan temizletildi iste, bin tane komplo mahkemesi donuyor bi allahin kuluda bu adamcagizin cianyeti niye bole acikta kaldi, niye kutuphanesi yakildi demiyor iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Din tartismalarini ciddi ortamlarda olmadigi surece eglence olarak goruyorum cunku. Eskiden ciddi ciddi tartistigimi da gordunuz burada ama temel olarak eglence kaynagi benim icin.

Bunu da itiraf ettim iste. Hele hele Aquinas gibi, Anselm gibi bizim muslumanlardan daha bilgili adamlarin dusuncelerini kullanarak musluman gecinenlerin dusuncelerine saldirmak epey epey hosuma gidiyor. Islam cunku cidden dusunce olarak geri bir din. Aziz Thomas'in tanri boyle kanitlanmaz, bakin bu yanlis dediklerini kullanarak tanri filan kanitlamaya calisiyorlar. Islami dusunce olayi Abbasilerden sonra neredeyse hic gelismedigimden boyle biraz da.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

sen çok yanlış gelmişsin bence

eski paticik daha güzeldi,din siyaset konusulmuyordu,az fikri çok bilgisi olan adamlar bazı konularda susmak zorunda kalıyordu ,henüz aynı bu topicte oldugu gibi belli bir dine mensup olan kimselere toptan küfür edilmediği için bazı küslükler yaşanmamıştı,gül gibi geçinilir gidilirdi.

siyaset konusunda yol geldik,uludere savunuluyor,polis vurduysa haklıdır kanun fln önemli değil diyen adamlar konu dışını yönetiyor,faşizanlık paçalardan akıyordu,şu aralar bi uyanuş var neyseki.

ama bakıoyrum dine hala aynı sığ seviyee yaklaşılıyor.olsun,gün gelir bu konuda da daha içi dolu şeyler konusulur belki yaş ortalaması arttıkca

ama şu an için

bakıyorum bu topiğe,yok questlere fln,evet,yanlış gelmişim aga
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

GERGE said:

Dursun abi sonradan ateist oldugu icin oldurulen bir imam. Bir suru yayini da var dinlerin sacmaligi uzerine. Bunun konuyla ilgisini anlamiyorum ama.

Snradan oldugu icin degil aslinda bir din alime olarak kendini gelistirdifi ve bu kadar okuduktan sonra herseyin yalan dolan oldugunu anladigi icin olduruldu. Yaptigi sey direk islamin altina dinamit koymakti ki fikirlerinin yayilma ihtimali cok yuksekti, ust perdeden konusan antipatik ateist diildi cunki baya baya karizma sahibi liderlik vasfi olan bi insandi. Bu devlet tarafindan temizletildi iste, bin tane komplo mahkemesi donuyor bi allahin kuluda bu adamcagizin cianyeti niye bole acikta kaldi, niye kutuphanesi yakildi demiyor iste

haklıydı ama çok sığdı
Sosyal ağlarda paylaş

inanmıyorsan, bira almak için gittiğin bakkalın kendi inancına göre 'satmıyoruz, içme zaten günah' demesinin niye seni gerdiğini anlayamıyorum ben. kendi aklından geçeni söylemesini mi yasaklayacaksın bakkalın? he de geç sonra da içki almak için başka bir satıcı ara. çıldırtıyorsa böyle bi hareket seni ciddi sorunların var demektir kusura bakma. karşı taraftakinin doğru ve yanlışlarıyla seninkiler farklı olabilir. eğer senin değer olarak kabul ettiğin pek bir şey yok ise ''onun niye benden farklı değerleri var ve onları bana söylüyor'' demek doğru olmaz. ama sanırım senin düşüncen, kendi dışındaki düşünceleri tahammül edememek üzerine kurulu o yüzden sen diyebilirsin.

SEN NASIL BENİ YARGILARSIN LAN BENI? SEN KIMSIN KI? MUSTERINE SAYGILI OLACAKSIN. bırak ta müşterisine nasıl davranacağını satıcı düşünsün. müşterisine karşı olan davranışlarının etki ettiği iş onun. kendi kültürüne göre verdiği tavsiyeyi hakaret olarak algılamak nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...