reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 din hanesine budist yazdırabiliosak ben onu yazarım hatta elle yazsam belli olur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 diyor ki, aga adamlar dinsizliği yaymak için ölmüşken, burada 3-5 kişi kalkmış, din hanemizi değiştirecez diye konuşuyor. yapacaksanız, turan dursun gibi yapın, din hanesiyle kasmayın lümpenler diyor. gerçi benimkinde de din hanesi boş. hristiyan falan da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dinsizliği yaymak gibi bi amacı mı var sence başlığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ne yazdım lan ben asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Magnum said: olm mantıklı lan. inanıyorum ben ama böyle bi şey yapsam, gelecekte çoluğum çocuğum falan rahat etse fena mı olur? belki gün gelir yurt dışına kaçarız. nüfus cüzdanımı resmiyet haricinde göstermediğim sürece win win olur yav. şu kurnazlığın biraz masraflı yolu var git çoluğu cocugu amerikada kayıt ettir. yoksa benim hanemde hristiyan yazıo ingiltereye geliorum diyince alıcaklarını pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Hristiyan yazdirmak , olabilecek bir islam fasizmine karsi siyasi iltica imkanini arttirir. Mantiksiz degil, pragmatist biri olarak katiliyorum. Ama konu espirisine acilmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Aluriel said: dinsizliği yaymak gibi bi amacı mı var sence başlığın? Aluriel said: ne yazdım lan ben asdfas ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Esh said: Vay anasini oruc basina vurmus lan adamin cidden. Tamam abi, tek yol islam. Yeter ki olumun arpadan olmasin. genelde tüm ateistler salaktır yazmam grekiyordu tiye alınmam için haklısın zira bebeyle bebe olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bir de dun bakkala gittim. 20'li yaslarda bir kiz girdi ben ekmek alirken, bira sordu. Kasadaki basortulu kadin aynen sunu dedi: "Bira satmayiz biz, mubarek zamanda icmeyin. Gunah." Evin karsisinda tek bakkal bu, en yakini 10 dakika uzakta buraya gitmezsem. Elim mahkum gidiyorum ama gerekli seyleri artik eve gelirken yoldan almaya baslayacagim. Sen kimsin lan? Nasil konusursun oyle musteriyle. Otesi de var: Bana dondu sonra ve" Haksiz miyim?" diye sordu. Bir an tersce ciksam mi diye dusundum ama sonra kadin etraftaki tek market diyip parayi verip ciktim konusmadan. Kiz ile nasil bir dialog gelisti sonra aralarinda bilmiyorum. Ramazan ayinda durum bu iste. Toplumun her yerinde bir baski. Birlik'de oturuyorum ustelik, Ankara'nin en modern yerlerinden diye geciyor. Sonra bazi insanlar gelip size ne oluyor diye sormasin. Eger bu baski olmazsa biza bir sey olmaz. Bu olay iste mahalle baskisinin tam ornegi. Ayni sey her yerde tekrarlaninca durum kotu oluyor yani. Bir de burasi Birlik, Kecioren'de yuz kat daha kotu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ah be. kızın beyaz atlı ateist prensi olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 GERGE said: Bir de dun bakkala gittim. 20'li yaslarda bir kiz girdi ben ekmek alirken, bira sordu. Kasadaki basortulu kadin aynen sunu dedi: "Bira satmayiz biz, mubarek zamanda icmeyin. Gunah." Evin karsisinda tek bakkal bu, en yakini 10 dakika uzakta buraya gitmezsem. Elim mahkum gidiyorum ama gerekli seyleri artik eve gelirken yoldan almaya baslayacagim. Sen kimsin lan? Nasil konusursun oyle musteriyle. Otesi de var: Bana dondu sonra ve" Haksiz miyim?" diye sordu. Bir an tersce ciksam mi diye dusundum ama sonra kadin etraftaki tek market diyip parayi verip ciktim konusmadan. Kiz ile nasil bir dialog gelisti sonra aralarinda bilmiyorum. Ramazan ayinda durum bu iste. Toplumun her yerinde bir baski. Birlik'de oturuyorum ustelik, Ankara'nin en modern yerlerinden diye geciyor. Sonra bazi insanlar gelip size ne oluyor diye sormasin. Eger bu baski olmazsa biza bir sey olmaz. Bu olay iste mahalle baskisinin tam ornegi. Ayni sey her yerde tekrarlaninca durum kotu oluyor yani. Bir de burasi Birlik, Kecioren'de yuz kat daha kotu bu. orda 2 laf söyleyecek kadar adam değilsen gelip burda yok böyle kızıyorum yok şöyle yanlış diye yazı yazıp durma kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Kadin evime ekmek yolluyor, sebze yolluyor abi. Tek basima yasamiyorum. Annemi de biliyor, ikimiz beraberiz iste. Ben bakkalla kavga ettim, bir sey gerektiginde ben yoksam yarim saat yuru mu diyecegim 50 yasina gelmis kadina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sadece ramazanda mı satmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: Esh said: Vay anasini oruc basina vurmus lan adamin cidden. Tamam abi, tek yol islam. Yeter ki olumun arpadan olmasin. genelde tüm ateistler salaktır yazmam grekiyordu tiye alınmam için haklısın zira bebeyle bebe olmak lazım Kendine gel oglum, akli fikiri zorla sokturma beynine. konu tamamen tasagina acilmis, begenmiyosan yazmak zorunda degilsin. Kaldi ki benim ailemin yarisi oruc tutuyoken bana empati dersi vermeye de kalkma. Simdi bu yazdiklarin icin forumdan ozur dileyip konudan uzaklasiyosun, tamam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Myshkin said: GERGE said: Bir de dun bakkala gittim. 20'li yaslarda bir kiz girdi ben ekmek alirken, bira sordu. Kasadaki basortulu kadin aynen sunu dedi: "Bira satmayiz biz, mubarek zamanda icmeyin. Gunah." Evin karsisinda tek bakkal bu, en yakini 10 dakika uzakta buraya gitmezsem. Elim mahkum gidiyorum ama gerekli seyleri artik eve gelirken yoldan almaya baslayacagim. Sen kimsin lan? Nasil konusursun oyle musteriyle. Otesi de var: Bana dondu sonra ve" Haksiz miyim?" diye sordu. Bir an tersce ciksam mi diye dusundum ama sonra kadin etraftaki tek market diyip parayi verip ciktim konusmadan. Kiz ile nasil bir dialog gelisti sonra aralarinda bilmiyorum. Ramazan ayinda durum bu iste. Toplumun her yerinde bir baski. Birlik'de oturuyorum ustelik, Ankara'nin en modern yerlerinden diye geciyor. Sonra bazi insanlar gelip size ne oluyor diye sormasin. Eger bu baski olmazsa biza bir sey olmaz. Bu olay iste mahalle baskisinin tam ornegi. Ayni sey her yerde tekrarlaninca durum kotu oluyor yani. Bir de burasi Birlik, Kecioren'de yuz kat daha kotu bu . orda 2 laf söyleyecek kadar adam değilsen gelip burda yok böyle kızıyorum yok şöyle yanlış diye yazı yazıp durma kardeş şunun altına imzamı atabilir miyim benim tepki verdiğim bu , lümpenlik dediğim budur işte o durumda kaldıgında türbanlıyı döv,üstüne işe diyen yok ama çıkıp "siz esnafsınız,bir hizmet veriyorsunuz,günah içenin günahı,size düşmez yargılamak,fln tarzı güzel bir konuşma yapabilirdin,belki kadının aklına girebilirdin,doğru lan dedirtebilirdin onun yerine git din haneni değiştir,hangisi daha etkili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Yok, hic satmiyordu ama boyle tepkisini ilk kez gordum. Bir ay once tasindim zaten buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dogmeat ne anlatmaya çalışıyor ben çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 GERGE said: Kadin evime ekmek yolluyor, sebze yolluyor abi. Tek basima yasamiyorum. Annemi de biliyor, ikimiz beraberiz iste. Ben bakkalla kavga ettim, bir sey gerektiginde ben yoksam yarim saat yuru mu diyecegim 50 yasina gelmis kadina? Vutguluyorum bunu. Daha once benzer nedenle kavga ettigim, dayak yedigim oldu cok. Zaten beni goren her kavga orataminda default olarak dayak yiyecek olacagimi bilir. Ama bu olay tatsizlik cikartirsa sadece beni etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Myshkin said: GERGE said: Bir de dun bakkala gittim. 20'li yaslarda bir kiz girdi ben ekmek alirken, bira sordu. Kasadaki basortulu kadin aynen sunu dedi: "Bira satmayiz biz, mubarek zamanda icmeyin. Gunah." Evin karsisinda tek bakkal bu, en yakini 10 dakika uzakta buraya gitmezsem. Elim mahkum gidiyorum ama gerekli seyleri artik eve gelirken yoldan almaya baslayacagim. Sen kimsin lan? Nasil konusursun oyle musteriyle. Otesi de var: Bana dondu sonra ve" Haksiz miyim?" diye sordu. Bir an tersce ciksam mi diye dusundum ama sonra kadin etraftaki tek market diyip parayi verip ciktim konusmadan. Kiz ile nasil bir dialog gelisti sonra aralarinda bilmiyorum. Ramazan ayinda durum bu iste. Toplumun her yerinde bir baski. Birlik'de oturuyorum ustelik, Ankara'nin en modern yerlerinden diye geciyor. Sonra bazi insanlar gelip size ne oluyor diye sormasin. Eger bu baski olmazsa biza bir sey olmaz. Bu olay iste mahalle baskisinin tam ornegi. Ayni sey her yerde tekrarlaninca durum kotu oluyor yani. Bir de burasi Birlik, Kecioren'de yuz kat daha kotu bu. orda 2 laf söyleyecek kadar adam değilsen gelip burda yok böyle kızıyorum yok şöyle yanlış diye yazı yazıp durma kardeş kız güzel değildi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Esh said: Kendine gel oglum, akli fikiri zorla sokturma beynine. konu tamamen tasagina acilmis, begenmiyosan yazmak zorunda degilsin. Kaldi ki benim ailemin yarisi oruc tutuyoken bana empati dersi vermeye de kalkma. Simdi bu yazdiklarin icin forumdan ozur dileyip konudan uzaklasiyosun, tamam mi? çok delikanlıymışsın kardeşim kutluyorum circlejerkınze katılamıyorum diye forumdan kovman senin forum olayını çözemediğinin göstergesi istemiyorsan bundan sonra okumayabilirsin mesajlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 müslümanlara tavrınızı açık ve net belli edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ben de hep şakirdonun biri yanımda kızın birine ters bişey söylese de dalsam diye hayalini kuruyorum hiç benim etrafımda olmuyo böyle marjinal şeyler yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sparkcaster said: dogmeat ne anlatmaya çalışıyor ben çözemedim. sevap kazanmaya çalışıyor olabilir ateistsiniz özentisiniz diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi hayır gergenin durumunu anlatıyor sanırım. turan dursun ölüm tehditleri alırken yazmaya devam etti. gerge 2 ekmek derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 13 milyar yıllık trilyonlarca gezegen ve yıldız barındıran evrenin peygamber efendimiz için veya tatlı bebek isa için yaratıldığına inanmakta güçlük çekiyorum, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar