Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sparkcaster said: vaftiz islamdaki saçmalıkların tümünden daha saçma sanırım ya o yuzden protestanlar çok kastırmıyorlar, en sekuler mezheplerden biri direk olmadı mormonluk var, birden çok karıda alabiliosun http://www.troll.me/images/joseph-smith/joseph-smith-and-all-the-mormons-dumb-dumb-dumb-dumb-dumb-dumb-dumb-dumb-dumb-dumb-dumb.jpg
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben deo nu dicektim şimdi. hıristiyan olmanın o konuda bi avantajı var mı ? yoksa yine cihadcı muamalesi mi görüyorsun türk olduğun için.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi ben evrimciyim meslek olarak ve islamofaşot ülkede yaşıyorum. ilk beni alacaklar. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Delikanli atayiz cikartir masaya vurur.
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: kız alma verme kaldı mı ya Malesef kaldı çok beğendiğin anarşist,metalci,marjinal kızın da sonu ailene kahve yapmak.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ren said: olm hristiyan olsak köşede kıstırsalar hangi cemiyet kurtaracak bizi. haberleri olmaz münafık diye kuyuya atarlar valla. ne munafıkı cemiyeti ya, direk kuran tarafından korunuyorsun hani dinsizi oldurun diyen kuran yahudilk ve hristiyanlığa saygı duyun, karışmayın diye emrediyor ki miyonerlik yapmadığı surece şiddete maruz kalmış hritiyan yok gibi bişi bu ulkede 6-7 eylul kafasını saymıyorum tabi
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 iki ucu boku değnek gibi. islam yazmasını istemiyoruz. ama boş bırakırsan sıkıntı olabilir. aynı şekilde hıristiyan da yazdırsan yine bazı sıkıntıları olabilir. en mantıklısı hıristiyan olup memleketi terketmek herhalde sdfs
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 downwhereiam said: Vingthor said: kız alma verme kaldı mı ya Malesef kaldı çok beğendiğin anarşist,metalci,marjinal kızın da sonu ailene kahve yapmak. yarabbülalemin beni metalci kızdan uzak tutsun. marjinal falan tamamda metalci kızla beraber olacağıma kalorifer borusuna sokarım daha iyi
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Viktor said: Ren said: olm hristiyan olsak köşede kıstırsalar hangi cemiyet kurtaracak bizi. haberleri olmaz münafık diye kuyuya atarlar valla. ne munafıkı cemiyeti ya, direk kuran tarafından korunuyorsun hani dinsizi oldurun diyen kuran yahudilk ve hristiyanlığa saygı duyun, karışmayın diye emrediyor ki miyonerlik yapmadığı surece şiddete maruz kalmış hritiyan yok gibi bişi bu ulkede 6-7 eylul kafasını saymıyorum tabi Din değiştirirsen ne oluyor viktor?
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Red said: ben deo nu dicektim şimdi. hıristiyan olmanın o konuda bi avantajı var mı ? yoksa yine cihadcı muamalesi mi görüyorsun türk olduğun için. eger iyi bir hikayeyi monte edebilirseniz zaten adı cıkmış turkiyenin, baya rahat iltica talebinde bulunabilirsiniz ébaskı goruyorum" diye eğer cidden bi olay oldu ise ve bu konuda tutanak tutturduysanız bonus direk ki ufurukten hikayelerle kanadaya giden yıgınla insan var tayyipi enrage yemeden indiremez isek direk bubble+hs işlevi gorur, iyi çıkış planı
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vinghtor viktorun cakmasi gibi gelmiyor mu size de ya. Buyuk ateist kucuk ateist gibi.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 En iyisi yurtdışına gidip orda değişip paralarını yemek ya, bazı yerlerde para veriyor onlar da değiştirenlere.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Viktor said: http://img819.imageshack.us/img819/6098/kursu.jpg Lan bu fotoyu ben yapmıştım galiba ahahahah
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Viktor said: Ren said: olm hristiyan olsak köşede kıstırsalar hangi cemiyet kurtaracak bizi. haberleri olmaz münafık diye kuyuya atarlar valla. ne munafıkı cemiyeti ya, direk kuran tarafından korunuyorsun hani dinsizi oldurun diyen kuran yahudilk ve hristiyanlığa saygı duyun, karışmayın diye emrediyor ki miyonerlik yapmadığı surece şiddete maruz kalmış hritiyan yok gibi bişi bu ulkede 6-7 eylul kafasını saymıyorum tabi Din değiştirirsen ne oluyor viktor? para veriolar bole yığınla, sonra iltica ediosun, sonra maaş baglıyorlar sonra eline silahı verip "git ulkende kan dok" diolar oh wait... onu yapan başkasıydı dimi http://forum.paticik.com/thumbnails/2b3/e82/059/d9f/f07/c6e/bed/9f7/862/6a3/13_450xNULL.jpg
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 chrome said: Vinghtor viktorun cakmasi gibi gelmiyor mu size de ya. Buyuk ateist kucuk ateist gibi. çok ayıb ettin gerçekten. seni artık sevmiyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 işin komiği ateist bile diilim asdfsdfsadf
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Din iq düşmanı bir olay. Algısı açık dinci diye bişi yok
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 dalai lama var oda bitane ama
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 dasaaa said: Din iq düşmanı bir olay. Algısı açık dinci diye bişi yok Kalp kırdın :(
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 biri sozelci dinsiz, digeri sayisalci.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi 'dinci' fanatik demek çünkü. herhangi birşeyin fanatiğinin algısı kapalı zaten. birçok insan forumda normal müslüman yani kara değil. herkes çipet değil
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sertifikalı zekimiz vardı ona ne oldu?
Öne çıkan mesajlar