Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz Kitap Satın Almak İçin Site

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DnR fiyatları fena değil ama daha uygun var mıdır diye patilere sorayım dedim. Daha çok fantastik edebiyat ve politik kitaplar almayı düşünüyorum o yüzden bu türde kitapları bulabileceğim yerler olursa sevinirim.
Mesaj tarihi:
ucuz kitap için internetten daha ucuz bir sahaflar var sanıyorum.

yine de alternatif site olarak nadirkitap.com'u öneririm. Onlarca sahaf'ın bir arada bulunduğu bir eticaret sitesi. Bulunmayan kitaplar bulunabiliyor, tertemiz 2.el kitaplar sıfırlarından daha uygun satılıyor vs.
Mesaj tarihi:
ucuz çizgiroman arıyordum ben bulamadım ya
robinson'un var çizgiroman şeyide 10-15 seri alınca çok bayıyor ipad e torrent akıyor malesef.
Mesaj tarihi:
di said:

idefix ?

abi idefixten her kitap aldıgımdan 1 ay bekletiyolar

sonra 5-10 tl'lik hediye çeki veriyolar cok beklettik kusura bakmayın diye

5 kere sipariş verdim 3 kere oldu

harbi ucuza geldi o yüzden

komik ama öyle işte.
Mesaj tarihi:
İdefixden söylüyorum her seferinde stoklarındaysa ürün 2 günde geliyor. Bir sıkıntı yaşamadım hiç. İndirim olarak iyi kafadan ½25 indirim oluyor kitap başına. Müşteri hizmetleride iyi şimdilik bir sıkıntı olmadı. Ürün stoklarında değilse zaten bu yazıyor sipariş kısmında. Yayıncıda varsa yine en geç iki iş günü içinde teslim diyor yani yayıncıdan kitap kendi stoklarına girince, o süre sıkıntı olabilir.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

di said:

idefix ?

abi idefixten her kitap aldıgımdan 1 ay bekletiyolar

sonra 5-10 tl'lik hediye çeki veriyolar cok beklettik kusura bakmayın diye

5 kere sipariş verdim 3 kere oldu

harbi ucuza geldi o yüzden

komik ama öyle işte.

+1

Bir kere sipariş verdim 4 5 kitap 1 hafta beklentiler. Artık twitter dan mailden falan spamleyerek rahatsız ettim sonra verdiler kargoya. Eger acelesi varsa bulaşmayin hic
  • Yeni Oluştur...