bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hala siz diyorsun ya, benim yazdığım mesajlara bak başlıktaki. kendini o kadar kaptırıyorsun ki kime ne dediğini bilmiyorsun. benim şurada bir tane mesajım yok dine hakaret eden. haaa hakaret adamlar yok mu, var. onlara karşı sen aklınca dini mi savunuyorsun o yazdıklarınla? said: aklın yok, fikrin yok, konuşma baya solid bir argüman olmuş. said: 10 saat aç kalmış adam karşısında bir şey yersen ağzını burnunu kırar. işte aranan müslümanlık bulundu. said: bir fikir, zihniyet oluşturamadan gebereceksiniz. dinimizin güzelliklerini saçmışsın yine, derin bilgeliğini paylaşmışsın. amaçsızca din bash eden adamları ne kadar hor görüyorsam, seni iki kat daha fazla hor görüyorum çünkü o adamların hiçbir dayanağı yok, kendi şahsı fikrini belirtiyor, sen "aklınca" dini bu şekilde savunuyorsun. dini senin gibi "bilgece" savunmayan herkesi* ateist zannetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 adam fake ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ooğğğ 28 sayfa olmuş ne yapalım oruçluyuz diye maraton mu koşalım bugun 550 km araba sürdüm fena değil durumum ramazan öncesi iyi kondisyon kasmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Adam her konuda 40 tane atoyu toplayip trolluyor. Surda en aklibasinda mesaji kollektif insan verdi ona bile saldirdi. Sizin yaşınız knight online dan sonra ilerlemeyi durdurdu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 çalışırken oruç tutulmaz VS yatarak oruç tutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bingildak said: Cipetpet said: bingildak said: ağzından salyalar saçarak saldır insanlara sonra gel böyle konuş. kalıbınızın adamı olun biraz. Sendenmi öğrenicem adam olmayı? Hep böyle bir araya girmeler falanlar filanlar, ağzından salya saçmak ne demek? Burada ramazanın ilk günü müslümanlar aleyhine atıp tutan sizlersiniz olm ben deil savununca da ağzındwn salya saçıyo oluyor. Bırakın şu demagojiyi ya sonrada polis bizi copladı karşı tarafdan empati bekliyorsunuz mesajlarınızda hüloooğ kapitalist müslimler destek vereoeo bize diye demagojinin kralını yapıyorsunuz istediğin makamdan öğrenebilirsin. kiminle kimin arasına girmeler? çok kaptırmışsın kendini. ağzından salya saçmak ne demek? sorusuna gelince: Cipetpet said: Mülüman mahallesindemslyangoz satılmaz olm neyin tartışması bu? İslam da hoşgörü din dışı olan insanlaradır .bırakın şu işleri arkadaş ,10 saat aç kalmış bir adamın karşısına geçip suyu içenin ağzına yumruğu koymak çokda yanlış değil yani Sokak da dilenen karnı aç bir adamın karşısına geçip dürüm yersem o da beni yumruklasın np Cipetpet said: Bir fikir ve ziihniyet oluşturamadanngeberip gideceksiniz sonra da musalla taşında merhumu nasıl bilirdiniz diyecekler ya İşte o cenaze namazını kıldıracak imama yazık bilmeden günaha gircek garibim Cipetpet said: Evet çünkü namaz kılma eylemi müslümanlara has bir eylem o gitsin kuş uçursun mmorpg oynayarak isyanını trade kanallarına yazsın vs ama namaz kılmak müslümana aittir 2 yüzlülere değil bu kadar netim işte daha ötesi varmı? Cipetpet said: lan cidden laf anlatmaya mı çalışıyorsunuz? Fikrin varmı? Yok Aklın varmı? O da yok Yazma o zaman Cipetpet said: Kolektif müslüman değilsen sen ve senin gibiler yorummyapmasın dinim hakkında genelini tartışın emir ve yasaklarını tartışmak siZin haddinize değil siz olarak hitap ettiğin kim onu da bilmiyorum. benim yazdıklarımı okusaydın hangi fikri başlıkta savunduğumu bilirdin ama etrafa saldırırken zor oluyor tabii ki de, gözleri hırs ve agresiflik bürüyor. http://www.zgeek.com/wp-content/uploads/2012/05/islam-fuck-yeah.jpg bunlardan başka daha bir de gösterimden kaldırılan mesajları var hakaret ettiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Daesu said: AY YETER İÇİM KIYILDI AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Herkesin ibadeti kendine. o kabul olmaz demek kimsenin haddine değil. dicem ama konu başka yerde. olsun söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bu arada allah yok, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 olum siz orucunuzu açmadınız mı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sahura kalktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 lan hala sahur için kalkılıyor ya. kimse de şunu iki saat ileri çekelim de adam gibi kahvaltımızı yapıp niyetimizi öyle edelim demiyor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ya adamın hakaret mesajları gösterimden kaldırılıyor ama adam aynısını yapmaya devam ediyor. 50 defa uçyu aynı sebepten şimdi yine yapıyor aynı şeyi bi değişiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Anlamamak için ateist olmak lazım http://forum.paticik.com/thumbnails/bb3/0c5/ade/f55/122/83f/b43/a38/fea/c85/7e_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Alueiel kimseye hakaret etmiyorum ben iatediğin kadar şikayet edebilirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 varlığın insan evrimine hakaret ya survival of the fittestı yalan ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ginaly said: lan hala sahur için kalkılıyor ya. kimse de şunu iki saat ileri çekelim de adam gibi kahvaltımızı yapıp niyetimizi öyle edelim demiyor sdfds onun tadı kremasında ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Aaaaayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 GERGE said: Hep bu olayin dini yonunu merak etmisimdi. Kecioren'de mesela Ramazan ayinda hayat gece yasaniyor. Bu adamlar ise gitmiyor mu bilmiyorum ama sokaklar, kahvehaneler filan iftardan 2 saat sonra filan dolmaya basliyor. Sabaha kadar oturup, eglenip, yiyip iciyorlar. Sahurdan sonra gidip uyuyorlar, iftara uyaniyorlar. Olan iftardan 3-4 saat once uyanip yemek yapan karilarina ve kizlarina oluyor sadece. Bu idabet ibadet sayilir mi simdi? Mantik kurallari icinde ibadetten cok tanriyi kandirma amaci tasidigi icin gunah gibi geldi bana ama dinle mantigi birlestirmeye calisinca genelde basarisiz oluyorum. Ankara, Keciogren'in %80'i filan boyle. Devlet daireleri bile ya bos ya da uyuyan insan dolu. Esnaf bile acmiyor bazen 13-14 olmadan. topicin geri kalanını okumadım ama libyada bütün ülke bu şekilde. akşam 11 gibi dükkan açıyordu adamlar... o değilde böyle bir konuda 29 sayfa ne konuştunuz, hiç elim gitmiyor okumaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Alueiel kimseye hakaret etmiyorum ben iatediğin kadar şikayet edebilirsin ... ediyorum zaten merak etme. kudurup kudurup attığın mesajların yarısı gösterimden kalktı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 30 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 30 sayfa okumaya üşendim ama bu sayfa gider de gider Kutuplarda oruç olayı konuşuldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ayrı yazılan "ta" efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 o ta özellikle ayrı yazıldı. Taaaaaaa gider bu konu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ninja edit verinays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar