Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dini kurallarin cevresinden gitmek ibadet oluyor mu?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

hala siz diyorsun ya, benim yazdığım mesajlara bak başlıktaki. kendini o kadar kaptırıyorsun ki kime ne dediğini bilmiyorsun. benim şurada bir tane mesajım yok dine hakaret eden. haaa hakaret adamlar yok mu, var. onlara karşı sen aklınca dini mi savunuyorsun o yazdıklarınla?

said:
aklın yok, fikrin yok, konuşma

baya solid bir argüman olmuş.

said:
10 saat aç kalmış adam karşısında bir şey yersen ağzını burnunu kırar.

işte aranan müslümanlık bulundu.

said:
bir fikir, zihniyet oluşturamadan gebereceksiniz.

dinimizin güzelliklerini saçmışsın yine, derin bilgeliğini paylaşmışsın.

amaçsızca din bash eden adamları ne kadar hor görüyorsam, seni iki kat daha fazla hor görüyorum çünkü o adamların hiçbir dayanağı yok, kendi şahsı fikrini belirtiyor, sen "aklınca" dini bu şekilde savunuyorsun.

dini senin gibi "bilgece" savunmayan herkesi* ateist zannetme.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Cipetpet said:

bingildak said:

ağzından salyalar saçarak saldır insanlara sonra gel böyle konuş. kalıbınızın adamı olun biraz.

Sendenmi öğrenicem adam olmayı?
Hep böyle bir araya girmeler falanlar filanlar, ağzından salya saçmak ne demek? Burada ramazanın ilk günü müslümanlar aleyhine atıp tutan sizlersiniz olm ben deil savununca da ağzındwn salya saçıyo oluyor.

Bırakın şu demagojiyi ya sonrada polis bizi copladı karşı tarafdan empati bekliyorsunuz mesajlarınızda hüloooğ kapitalist müslimler destek vereoeo bize diye demagojinin kralını yapıyorsunuz

istediğin makamdan öğrenebilirsin.

kiminle kimin arasına girmeler? çok kaptırmışsın kendini.

ağzından salya saçmak ne demek? sorusuna gelince:

Cipetpet said:

Mülüman mahallesindemslyangoz satılmaz olm neyin tartışması bu? İslam da hoşgörü din dışı olan insanlaradır .bırakın şu işleri arkadaş ,10 saat aç kalmış bir adamın karşısına geçip suyu içenin ağzına yumruğu koymak çokda yanlış değil yani

Sokak da dilenen karnı aç bir adamın karşısına geçip dürüm yersem o da beni yumruklasın np

Cipetpet said:

Bir fikir ve ziihniyet oluşturamadanngeberip gideceksiniz sonra da musalla taşında merhumu nasıl bilirdiniz diyecekler ya
İşte o cenaze namazını kıldıracak imama yazık bilmeden günaha gircek garibim

Cipetpet said:

Evet çünkü namaz kılma eylemi müslümanlara has bir eylem o gitsin kuş uçursun mmorpg oynayarak isyanını trade kanallarına yazsın vs ama namaz kılmak müslümana aittir 2 yüzlülere değil bu kadar netim işte daha ötesi varmı?

Cipetpet said:

lan cidden laf anlatmaya mı çalışıyorsunuz?

Fikrin varmı?

Yok

Aklın varmı?

O da yok

Yazma o zaman

Cipetpet said:

Kolektif müslüman değilsen sen ve senin gibiler yorummyapmasın dinim hakkında genelini tartışın emir ve yasaklarını tartışmak siZin haddinize değil

siz olarak hitap ettiğin kim onu da bilmiyorum. benim yazdıklarımı okusaydın hangi fikri başlıkta savunduğumu bilirdin ama etrafa saldırırken zor oluyor tabii ki de, gözleri hırs ve agresiflik bürüyor.

http://www.zgeek.com/wp-content/uploads/2012/05/islam-fuck-yeah.jpg

bunlardan başka daha bir de gösterimden kaldırılan mesajları var hakaret ettiği
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Hep bu olayin dini yonunu merak etmisimdi. Kecioren'de mesela Ramazan ayinda hayat gece yasaniyor. Bu adamlar ise gitmiyor mu bilmiyorum ama sokaklar, kahvehaneler filan iftardan 2 saat sonra filan dolmaya basliyor. Sabaha kadar oturup, eglenip, yiyip iciyorlar. Sahurdan sonra gidip uyuyorlar, iftara uyaniyorlar. Olan iftardan 3-4 saat once uyanip yemek yapan karilarina ve kizlarina oluyor sadece.

Bu idabet ibadet sayilir mi simdi? Mantik kurallari icinde ibadetten cok tanriyi kandirma amaci tasidigi icin gunah gibi geldi bana ama dinle mantigi birlestirmeye calisinca genelde basarisiz oluyorum.

Ankara, Keciogren'in %80'i filan boyle. Devlet daireleri bile ya bos ya da uyuyan insan dolu. Esnaf bile acmiyor bazen 13-14 olmadan.

topicin geri kalanını okumadım ama libyada bütün ülke bu şekilde. akşam 11 gibi dükkan açıyordu adamlar...

o değilde böyle bir konuda 29 sayfa ne konuştunuz, hiç elim gitmiyor okumaya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...