applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kolektifinsan said: kimsenin kimseye niye millet oruç tutarken su içiyorsun vs diye çıkışmaya hakkı yok, isterse semtin geri kalanı olduğu gibi oruç tutuyor olsun kimsenin kendi inancından dolayı bir başkasının hayatına karışmaya hakkı yok. bu arada mahalle halkı istediği gibi tutar orucunu, insanlar neye inanacaklarına ve nasıl ibadet edeceklerine kendileri karar verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Abi kediler oruçlu diye sokakta su kabı deviren bir adam bence çipet. Facepalmlayıp geçelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Testislerdeki Tat Reseptörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: Abi kediler oruçlu diye sokakta su kabı deviren bir adam bence çipet. Facepalmlayıp geçelim derim. gerçekten böyle birşey mi var? çünkü dövecek insan çıktı şu anda bana. mahallede falan mı? bildiğin biriyse gelip saldırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fede said: cehennemde ortak locaya girek mi lan seninlen tuvaletin kapısına bile beraber gidilmez yarı yolda bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: Black-ice said: Abi kediler oruçlu diye sokakta su kabı deviren bir adam bence çipet. Facepalmlayıp geçelim derim. gerçekten böyle birşey mi var? çünkü dövecek insan çıktı şu anda bana. mahallede falan mı? bildiğin biriyse gelip saldırayım. ahah abi espri yaptım dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: Black-ice said: Abi kediler oruçlu diye sokakta su kabı deviren bir adam bence çipet. Facepalmlayıp geçelim derim. gerçekten böyle birşey mi var? çünkü dövecek insan çıktı şu anda bana. mahallede falan mı? bildiğin biriyse gelip saldırayım. aehuahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: Vingthor said: Black-ice said: Abi kediler oruçlu diye sokakta su kabı deviren bir adam bence çipet. Facepalmlayıp geçelim derim. gerçekten böyle birşey mi var? çünkü dövecek insan çıktı şu anda bana. mahallede falan mı? bildiğin biriyse gelip saldırayım. ahah abi espri yaptım dur :D abi daha korkuncu böle bi adam gördüm ben direk yane kafamda olmaz diye bişi yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 çok boştayım şu anda ve bayadır hayvan hakları ihlali görmüyorum 1.5 ay oldu. varsa söyleyin arkadaşlar. tek başıma geliyorum para almıyorum dövüp azarlıyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Öyle birşey olsa ben döverim ilk. Fakirlere vereceğim parayla aikido yapıyorum bilion (laf sok) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: başkasının hareketiyle oruç bozulması inanılmaz değil mi? bende okudum kuran ama hiç böyle biryere denk gelmedim lan. demek ki şaşı bakarak mı okumak gerekiyor? Kuran okuduysan öğle namazını kaç rekat kılacağında yazıyor değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Adam seni dövmeye geliyor. 3 Rekat dövecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BonePART said: kolektifinsan said: kimsenin kimseye niye millet oruç tutarken su içiyorsun vs diye çıkışmaya hakkı yok, isterse semtin geri kalanı olduğu gibi oruç tutuyor olsun kimsenin kendi inancından dolayı bir başkasının hayatına karışmaya hakkı yok. kimse kimseye çıkışmıyo zaten abiler var onnar çıkışıyo onnar uzun saca top sakalada karşı biri semtte su içtiği için azarlandığından bahsetmiş sonra uyuyarak oruç tutmalarından dem vurmuş bunun için yazdım o iki paragrafı dindar kesim tarafından baskılanan insanlar "sizin müslümanlığınız ikiyüzlü" temalı bir tepkiye yöneliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Kolektif müslüman değilsen sen ve senin gibiler yorummyapmasın dinim hakkında genelini tartışın emir ve yasaklarını tartışmak siZin haddinize değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 wastyrx said: fede said: cehennemde ortak locaya girek mi lan seninlen tuvaletin kapısına bile beraber gidilmez yarı yolda bırakırsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fedeyle guzel denize gidilir aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 @Çipet beni islamın emir ve yasakları zerre ilgilendirmiyor bunlarla ilgili bir şey de yazmadım. kaldı ki istersem yazarım, din toplumsal hayatı doğrudan etkileyen bir olgu olarak tartışılabilir elbette, rahatsız oluyorsan bu senin problemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BonePART said: fedeyle guzel denize gidilir aga açılalım hadi dersin karaya vurur dümbük ya boşver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Kolektif müslüman değilsen sen ve senin gibiler yorummyapmasın dinim hakkında genelini tartışın emir ve yasaklarını tartışmak siZin haddinize değil sahibimisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ha sen diyorsan ki "benim dinimin şöyle bir emri var yerine getireceğim" o emri yerine getirmekten kastın da bir başkasının hayatına müdahale etmek o zaman işler değişir. yapabiliyorsan yaparsın yaptırmazlarsa da kendine kendine küfreder durursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tam karaya vurulmalıka dam fede abi bole fgethiyede denize gircen kenardan kenardan dalga vurcak kıyıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 siyasal islamın gömüleceği günler çok uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: emir ve yasaklarını tartışmak siZin haddinize değil http://www.ipbrief.net/wp-content/uploads/2011/03/IPB-Gousse-4-1.png "allahını" tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Neyse Çipet araya girmeden şunu anlatmaya çalışıyordum: Dindar kesimle sizin müslümanlığınız şöle böle vesaire temalı tartışmaları girmek son derece anlamsız, toplumu gereksiz bölüyor ve asıl noktanın kaçmasına sebep oluyor. İnanç kişisel bir meseledir, günlük hayatın akışına müdahale edemez.(yani toplumsal hayata müdahale edemez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 inanan insana sonuna kadar saygım var, ama böyle bağnaz düşünme,sorgulama yetisini kaybetmiş insanlara saygı duyamiyorum işte napıyım, böyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar