quixef Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 AI daha az saldırgan olmuş olmak için daha az saldırgan değil. Sadece, AI in saldırganlığını çok güzel bir temele oturtmuşlar. Zorluk seviyesine de bağlı ancak, temelde, yer sıkıntısı çekiyorsa AI, ilk 3-4 şehrini rahat rahat atamamışsa, başka bir civ tarafından sıkıştırılmışsa, çağı sallamadan açıyor halen savaşı. Tutarlı hale gelmiş aggression, friend giderken birden denounce yemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 single playerda ss alıyorum desync oluyo lan oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Steam in SS tuşu ile Civ Quick Load tuşu aynı olabilir mi? Başka oyunda başıma gelmişti çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 cisız kırayst bi oyun turizm kasıyım brezilyayla dedim nerede culture/trade/turizm civi var oyuna randomladı fekat bu turizm işi yüksek zorluklarda ÇOK zor. great work yerleştiricek yer bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi great work efektif kasmak icin kültürden çok bşilim abanıp erken wonder kapmak lazım yoksa kalıyosun çük gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yok ya zaten çok hızlı kasılıyorlar en temizi napolyon/iskender sıtayla oynıycaksın erken yayıl, savaş, wonderlı şehirleri ele geçir => tamamen turizme dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi ben son oyunda portekizle oynadım, para ve mutluluk içinde yüzerken diplomatic alayım dedim. hani baya hızlı bitirdim de atomic era'da olmak gerekiyor diplomatic için, cultural almak üzereydi polonya oyunda, zor yetiştirdim ilk seçimi. adamlar arkeoloji falan beklemeden cultural bitiryo yani resmen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 quixef said: Steam in SS tuşu ile Civ Quick Load tuşu aynı olabilir mi? Başka oyunda başıma gelmişti çünkü. olabilir valla, cahillikten mi oldu acaba ahah. gerçi eskiden alıyodum quick load falan yapmıyordu bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 time victory yi açık unutup, space ship e 10 turn kala oyunu kaybetmek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 510 turn de alınacak science victory eksik kalsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bisiklete binmeyi öğrenen çocuğa da ilk seferinde hemen "daha dengede duramıyorsun beceriksiz" diyip şefkatini kırmak lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oyunun bir yerlerinde bir hata var... sürekli agresif atarlı ergen gibi cevap vermeme, onun bunun toprağında kazı yapmama, nereye istersem oraya yayarım lan dinimi sana ne dememe ve ciddi anlamda ordum olmamasına rağmen daha bana savaş açan olmadı. Aşırı pasifize olmuş Aİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yine hüsran yani oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Smoke said: oyunun bir yerlerinde bir hata var... sürekli agresif atarlı ergen gibi cevap vermeme, onun bunun toprağında kazı yapmama, nereye istersem oraya yayarım lan dinimi sana ne dememe ve ciddi anlamda ordum olmamasına rağmen daha bana savaş açan olmadı. Aşırı pasifize olmuş Aİ. abicim mantıklı olmus AI sen bulasmadıkca sana bulasmıyo eski Civ gerizekalı bi şekilde durup dururken saldırıyo du ki burda da oluyo olmuyo değil 3500 sene kanka oluyosun biş anda canı sıkılıyo saldırıyo saldırmasını istiyosan farklı din ideoloji felan seç oyun kültüğr ve bilim victorisi isteyen bu sansı tanımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 AI askeri olarak senden güçlüyse ve saldırmıyorsa bana pek mantıklı olmuş gibi gelmedi. Gerçi ben iyi bir Civ oyuncusu değilim, prince seviyesinin üstü zorluyo çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ai dandik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 saldırmıyor diyenler expansionist oynamıyor. biraz militaristic olan aiların yanında biraz yayılın alanını daraltın princede bile tak diye acıyo savası friendly bile olsa. civler pozisyonlarını oynamayı ogrenmis. eskiden de abi herkesle friendly im zart diye saldırıyor diyorduk. herkesle friendly isen kimse sana saldırmaz kendini koruyabilecek guce sahipsen ki bu da mantıklı adama trade route yolluosun sana trade route yolluyo bakıyo 20gold per turn kaybı var acmıyo adam savası. ben de ai cok pasifize olmus diyodum. aldım shoeshoe yu liberty ile 6 sehir attım aztece yakın uyarmadı bile "bak yanıma sehir atıosun" bile demedi. friendly idik direk savası verdi agzımın orta yerine. aiların kendi arasındaki savasları arttırılabilir tabi. yine de bu arada bi miktar artabilir adamalrın kurdugu baskı player a da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bence sen kendince bir mantık oluşturmaya çalışmışsın. ayrıca adamın 4 koşesini kapat bırak da sana savaş açsın, bariz birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 world congress çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ya aggression yok diyenlere kötü haberim var: O düzelecek bir şey, kod hatası falan değil. Oyunda şu an ticaret zorunlu, nehir karelerinden gold getirisi de kalkınca düzgün gold getirisi olan tek şey ticaret. Dolayısıyla, AI çok basitçe artık attığım taş / ürküttüğü kurbağa değerlendirmesi yapıyor ve saldırmayabiliyor, sizin yayıldığınız yere şehir atmaya çok niyetlenmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 GnK'de ki gibi abuk sabuk, nedensiz DoW olayi yok bu oyunda.gereksiz ve asiri agresif AI duzeltelim derken, biraz fazla kacirmislar ayari bu sefer cok pasif kalmis AI. bir turlu denge saglamayi beceremedi fraxis, AI hep kotu hep kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Seru said: bence sen kendince bir mantık oluşturmaya çalışmışsın. ayrıca adamın 4 koşesini kapat bırak da sana savaş açsın, bariz birşey bu.oyle koseye sıkıstırmalık falan bi durum yoktu adam gayet diger yone dogru genisleyebilirdi ama demekki adamın cıakcagı yere atmısım sehirleri ki direk savas actı. ote yandan venice le oynadım bi kac oyun. oyun bouynca abartmıyorum 2 archer ım vardı. ama 7 ulkenin 5 i ile friendly idim ve nerdeyse hepsiyle trade route um vardı. 1950 lere gelene kadar bir kisi de cıkıp bilader sen zayıfsın demedi. Simdi dusun isvicre tek sehir gibi ulke oyle askeri bi gucu de yok. neden bu abilere girmiyolar cunku dunyanın parasını elinde tutuyo aynı mantık. adama 50+ gold/turn 3+ science per turn veriyorum dindasız bana turizme geliyo kulturumden etkilenmis iste bu durumda savas acmıyo. gayet de mantıklı. onceleri bana da bu ne ya savas yok dedirtmisti ama sonra hatırladım ne kadar agladıgımızı "AGA HERSEYI VERIYORUM YINE DE DALIYOR" diye. evet 2 militaristic ulke yanyana duserse daha cok savasmaları gereksin biraz ona tweak gelsni ama gerisi suan kotu degil hatta eskisine gore cok cok daha iyi. bir de early aggression ın azalmasıyla ilgili maddjinn "cok early bina geldi onu yapmakla ugrasıyor olabilirler" dedi writer guilddi artisti bilmemneydi baya early bina eklendi. en azından early aggression ı turn 100 lere itecek kadar bina var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ya siz nasıl oynuyorsunuz şu oyunu da agresif olmuyor AI anlamıyorum lan daha ilk 100 turnde saldırılmadığım bir tane oyun var. onda da archipelago randomlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Zaten DV kasiyorsaniz ilk 100 turnde attack almak istemeniz lazim. Def+counter pushla yakininizdaki warmongeri yikacaksiniz, ordan yuruyecek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar