Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 6 yok bende gold perfect complete hebele edition çıkıp 75% görmeden de almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Komutan said: Şunu görünce içim cız etti. axedice said: Ekimin 20sinde hanım fuara gidiyor, ben o hafta varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 civ5 yükledim beğenmedim. yeni nesil mobil oyunlardaki oyunu sanki ben oynamıyorum kukla gibi oyun beni oynatıyor hissi var. civ4 daha iyi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 12 dakika önce, Mal dedi ki: civ5 yükledim beğenmedim. yeni nesil mobil oyunlardaki oyunu sanki ben oynamıyorum kukla gibi oyun beni oynatıyor hissi var. civ4 daha iyi galiba. civ4 un (bazilari onceki civ lerden kronik devir) cok ciddi dizayn hatalari var. ama bence de civ5 ten hissiyat ve oynanis olarak daha iyi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 oyunu ilk açtım 15 dakika next turn tuşu nerde diye arayıp durdum. internette felan aramaya başladım sonraki turne nasıl geçiliyor diye. meğer önce bir yapı yapma hakkım olduğu için izin vermiyormuş next turne geçmeye. bina yapınca nexturn tuşu çıkıyor yapı yapma tuşunun yerinde. benim yerime oynuyor oyunu bırak hata yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 evet civ5 ve sonrası hala benim için civ4'e nazaran zayıf kaldı. bu başlığın ilk sayfalarında bayağı tartışmıştık. multisi çok tuttu diye oradan bu kadar sahiplenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar