yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Steam yaz indirimi öncesi gazdır, 23 Haziran'da başlıyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 son post 2016dan kalmış yazık. hadi multiye kim gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paraya kıy da Civilization 6 al Grego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 multisi nasıl, stabil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Hiç denemedim ama forumlarda bu konuda fazla şikayete rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 oynayacak adam olsa alayım da, çok dağıldı grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 şikayet olmamasının sebebi kimse oynamıyor da ondan sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 civ5 iyidir iyi, nq modları da almış gitmiştir, kaede anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 yeni alıcam. brave new world alıp gk'yı almasam çok fark eder mi? bütün mekanikleri dahilmiş bnw'de zaten uygarlıklar dışında. ikisi de 12'er lira şu an. oyun da zaten 12. 36 yerine 24'e kapatayım diyorum. edit: multi oynayacağımı sanmıyorum. bunu göz önüne alırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Abi ne yazmışın iki saat 12 TL için ya, al onu da olur mu öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 150 tl gömdüm ya. sırf bunu alsam yapmam lafını da. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 civ5'e 650 saat bırakmışım. Bence al baya oynatıyor ya keyifli keyifli. Gece 12gibi başladım, bir anda 5 olmuş saat. 6'yı almadım daha, şurda gömdüler 6'Yı daha 1 sene almam herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 6 gereksiz pahalı zaten. bunu alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ee oyun var mı bu haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 senko biraz civ5 öğrenmek isteyince hayplandım. düz vanilla mod bilmem ne uğraşmadan haftasonu kimler gelir? Komutan said: Kaede said: Axedice said: Senko said: Quixef said: oyun dönecek gibi olursa tiviçleyeceğim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Ekimin 20sinde hanım fuara gidiyor, ben o hafta varım. Senko da öğrenmek için bekleyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Bende orcinal Civ 5 yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 axedice said: Ekimin 20sinde hanım fuara gidiyor, ben o hafta varım. man this shit is so wrong on so many motherfucking levels yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 6 yı oynadıktan sonra 5 e dönemiyorum bir türlü yüklüyorum, oyun açıyorum 5 turn sonra uninstall pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 benim de 6 ile isim olamadi..kendimi cok kisitlanmis hissettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 lan aslında 6da oynayabiliriz, policy lerdeki cogwheel sesi için oynuyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Ben Cumartesi akşamı hariç gelebilirim, Cumartesi WoW raidim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Ben ancak altıyı oynarım. Şunu görünce içim cız etti. axedice said: Ekimin 20sinde hanım fuara gidiyor, ben o hafta varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 6 oynayacaksanız gelirim. ama tabii eğer yok yanımda doğdu yok direkt savaş açtı falan diye çıkacaksanız oyundan hiç gelmeyeyim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 6 vanilla ( bende dlc hiç yok ) isteyen bu akşam bile dürtebilir. https://steamcommunity.com/id/grego-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar