axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Gelsinler ama haftaiçi ben yalan, bugün yine yataktan zor attım kendimi ağzımdan salyalar damlayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 olm ben sana demedim mi bunlarla oynanmaz diye, starting area'yı beğenmezler çıkarlar, şehirleri istedikleri yere atamazlar çıkarlar. birisi 3 5 kilit wonder yapar çıkarlar. hayır, olan harcadığınız saatlere oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 son zamanlarda düzelttilerdi biraz. şimdi yine andropoza girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 abi kafadan 5 6 kisi ile baslamayin zaten..2 li gidiyorsa 3 lu yu deneyin aldigi kadar ekleyin kisiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 dana kurbanda öküz e mi giriyoruz abi. neyin tarifi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 abi sayiyi ilk baslardan abartinca yok kotu basladim ben ..yanimda sehir devlet cikti bilmem ne diye miziyan cok olur.. 2-3 kisi oturtursaniz oyun ancak ondan sonra 4. 5. dusunun dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 senelerdir oynuyo bunlar civ multi, sen yanlış yere geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 biz genelde 4 kişi oynuyoruz. Herkesin 1 rmk isteme hakkı var onu da ilk 5 turn içersinde kullanması lazım. Yoksa devam. Ama ondan sonra "çok sıkıldım abi" diye çıkmak yok 4 saatten önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 smoke, dahil ol sende bizim oyunlara. ağlayanları yavaş yavaş şutlar, asıl çekirdek kadroyu çıkartırız. remake vs. onları da geçin, oyun istediğinizi vermiyor diye tekrar tekrar başlayıp kimi kandırıyoruz abi. ne gelirse oynayacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ben anlamıyorum bu yok orası benim şehir atacağım yer yok burası benim topraam diyenleri, la oyunun amacı zaten karşıdakini yenmek değil mi? adam illa senin gelişmene izin mi verecek? belki adam oyun başı avantajlı ırk dalmak istiyor? sanane? oyuna bir kere girdiysen her türlü oynamak zorundasın karşıdaki insanların suçu ne ki onların vaktini çalıyorsun? 5 kişi oynanıyorsa 1 kişi çıkıcam çıkıcam dediğinde 1 saatte 4 kişinin hayatından birer saat çalıyorsun hiç utanma darlanma vesaire yok mu bu çıkıp çıkıp ağlayanlarda anlamıyorum oyunu niye oynuyor bu kişi?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 quitter lara karşı böyle öfkeli arkadaşlar bekliyoruz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Da bu arkadaş öyle dertlenmiş ki, başkentini alsak gelip bıçağı takar gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Bir de şu var, artık hepimiz tecrübeli oyuncularız, oyunun gidişatı itibariyle birisi yakalanamayacak kadar avantaj sağlayacak bir başlangıç yapmışsa, diğerlerinden ağlama olarak tabir ettiğiniz ama işin aslında zaman tasarrufu hamleleri geliyor. Yani zaman kaybından şikayet ediyorsunuz ama sonu belli oyunu sonuna kadar oynamak daha büyük zaman kaybı. Civ de snowballing effect önemli, başlangıcı iyi yapan arada savaşla falan sekteye uğramayan adam sonradan oyunun yapısı gereği yakalanmıyor, daha fazla science veren binalara senden önce ulaşıyor, daha çok great scientist çıkarıyor, bir sonraki tier wonderlara geçip onlardan kritik olanları senden önce yapıyor vs. Dolayısıyla, eğer böyle bir avantaj oluşmuşsa zaman kaybetmek gereksiz. Sondan önceki oyunda misal, ırkım Brezilya ve jungle sız başlangıç yaptım ama oyunun gidişatı öyle oldu ki, çok geriye düşmedim hatta karşımdaki şehri aldıktan sonra bazı istatistiklerde öne geçtim gayet iyi gidiyordu, en az üç kişinin gayet net kazanma şansı vardı. Böyle olsun, information era ya kadar oynayalım ama yoksa ben chariot archerlarla savaş yapmışım geride kalmışım, Drama & Poetry araştırırken "Notre Dame has been built in a far away land" diye bir mesaj geçiyor alttan, o zaman gg dersin bir sonrakine geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oyunu sadece kazanmak için oynuyorsan geçerli bu. iki dakka en uzağa işemeyiverin, oyundan tat almaya bakın. en birinci kazanan olmasanız da oluyor. başladığı şeyi yarım bırakmaya alışkın nesle aşinalığım sizden ibaret. ha bide ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Valla isterim bir oyuna katılmak da saat kaç gibi başlayıp kaça kadar sürüyor oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 genelde cuma akşamları genel bir yoklama yapılıyor. haftasonu da eğer agzedis adet görmediyse oynuyoruz. quixef ve kaede genelde oluyor. komutan optional. şimdi cagrus eklendi bende oynarım diyor haftasonları. sen ve +1 veya +2 in varsa rahat kadro kurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 brave world indirimdeyken almadım salak gibi, şimdi 50tl diyor fdsf bi dahaki indirimde alayım ben de bi iki oyun denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Seru said: senelerdir oynuyo bunlar civ multi, sen yanlış yere geldin. oo harbiden ya yanlis gelmisin ben pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Grego said: genelde cuma akşamları genel bir yoklama yapılıyor. haftasonu da eğer agzedis adet görmediyse oynuyoruz. quixef ve kaede genelde oluyor. komutan optional. şimdi cagrus eklendi bende oynarım diyor haftasonları. sen ve +1 veya +2 in varsa rahat kadro kurulur. beni de anca QNQ +1 LZM YHAA dediğinizde çağırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 quixef said: Bir de şu var, artık hepimiz tecrübeli oyuncularız, oyunun gidişatı itibariyle birisi yakalanamayacak kadar avantaj sağlayacak bir başlangıç yapmışsa, diğerlerinden ağlama olarak tabir ettiğiniz ama işin aslında zaman tasarrufu hamleleri geliyor. Yani zaman kaybından şikayet ediyorsunuz ama sonu belli oyunu sonuna kadar oynamak daha büyük zaman kaybı. Civ de snowballing effect önemli, başlangıcı iyi yapan arada savaşla falan sekteye uğramayan adam sonradan oyunun yapısı gereği yakalanmıyor, daha fazla science veren binalara senden önce ulaşıyor, daha çok great scientist çıkarıyor, bir sonraki tier wonderlara geçip onlardan kritik olanları senden önce yapıyor vs. Dolayısıyla, eğer böyle bir avantaj oluşmuşsa zaman kaybetmek gereksiz. Sondan önceki oyunda misal, ırkım Brezilya ve jungle sız başlangıç yaptım ama oyunun gidişatı öyle oldu ki, çok geriye düşmedim hatta karşımdaki şehri aldıktan sonra bazı istatistiklerde öne geçtim gayet iyi gidiyordu, en az üç kişinin gayet net kazanma şansı vardı. Böyle olsun, information era ya kadar oynayalım ama yoksa ben chariot archerlarla savaş yapmışım geride kalmışım, Drama & Poetry araştırırken "Notre Dame has been built in a far away land" diye bir mesaj geçiyor alttan, o zaman gg dersin bir sonrakine geçersin. SEN GEÇEN RQ ATMAMIŞ MIYDIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 sen beni ekle mulgear. paticik civ de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 mulgear6 said: Grego said: genelde cuma akşamları genel bir yoklama yapılıyor. haftasonu da eğer agzedis adet görmediyse oynuyoruz. quixef ve kaede genelde oluyor. komutan optional. şimdi cagrus eklendi bende oynarım diyor haftasonları. sen ve +1 veya +2 in varsa rahat kadro kurulur. beni de anca QNQ +1 LZM YHAA dediğinizde çağırıyosunuz Sen de hiç birine gelmiyorsun, bize stabil oyuncu lazım. Dependable diyor gavur. Sen anca uçak uçur adam vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bu cumaya bir yoklama yapalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 oraya şehir attın çıkıyorum ben, atma çıkarım, oraya yürüme çıkarım. çok toxic çok saçma sapan oyunun ne anlama geldiğini bilmeyen insanlarla oynanacak oyun değil bu. kaç yaşına gelmiş elemanlar bir oyun üzerinden ne ağladı. halbuki kimileri daha oyunun başında savaşıp şehir kaybediyor gık etmiyorlar. oyun bu kazanmak var kaybetmek var. bazıları bunu anlayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bu tür sorunları çözmek için yapabileceklerimiz: 1- Haritayı bir boy daha büyük açalım, kimse yer derdine düşmesin. 2- İki takım olarak oynayalım, herkes kimin düşman kimin dost olduğunu bilip ona göre oynar. Takım daha önce yaptığımız gibi oyun başladıktan sonra belirlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar