Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V #2

Kaede

Öne çıkan mesajlar

kısaca özetleyeyim;

-süpanake, zammi sure
-ilk 1 saat : tekrar tekrar başlayış, dağda çıktım, ovada çıktım, luxury yok, o yok bu yok
-agzedisin birinin dibine şehir atmasıyla kendini ve şehir attığı kişiyi oyundan düşürüşü.
-4,5 saatlik oyun
-quixef ve kaede nin kim kazandı atışmaları
-eğer varsa nwalka nın hiç konuşmaması
-komutan ın venedik sponsorluğunda parayı bastırışı
-kapanış

yani kısa herkes müsaitse 6 saate kadar çıkabilir.
aam bu seans işini yapabilirsek, daha mantıklı süreler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

ben civ bırakmadım ki iki lafından biri "soğudun oyundan", senin kız gibi her oyun açtığımızda burayı beğenmedim, yok civ'i beğenmedim yeniden açalım dediğin dönemlerde saatlerce senin triplerini çektim lan. şimdi mi bırakayım.

ayrıca aoe hiç bilmiyorum niye pvp yapim. bilmediğim oyunda pvp hiç sevmem. her zaman kazanmaya alışkın birisiyim, karakterim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
2015, Civ5, Sezon 1 i açayım.

no quit sonuna kadar bitiriyoruz diye anlaştık beyler. ona göre. oyun bitiminde, infoaddict i muhtemelen adapte edemeyeceğim multi save e. o yüzden bu düşündüğüm egzel üzerinde puanlama için artık demographics ten yürünür. arada da, nuke per game, kill per turn gibi abidik gubudik detaylar ekleyebilirim.

son turn de, herkes bana; piety,culture ve science per turn bilgilerini verir. şimdilik ana puanlar bunlar olur. interface modu sayesinde şehir sayısı, policy sayısı vs. gibi ufak tefek bilgileri alabiliyorum. onları da eklerim. oyunun kazananı düşünüldüğünde biraz pasif puanlama oluyor gibi ama düşünürüz birşeyler.

her ay bir maç yapılıyor illaki. 6 ay sonrasında da sezon birincisine agzedisle bir hint gecesi ödülü tarzı birşeyler ayarlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dün gece elektrik kesildi. Sabah kapıcıya sordum bayağı bir olay olmuş akşam. Birileri apartmanın bütün sigortalarını kapatıp, bizim en aşağıdaki Alman komşu Petra'yı kaçırmış. Adamları gören yok ama kapıcı Rusçaya benzer bir dilde konuşmalar duymuş.

Bir de belirteyim, benim lüle lüle saçlarım var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...