Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 adam tam bir evil mastermind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 savaş finansörlüğü her zaman karlı bir yatırım olmuştur. venedik işini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben pazar uygun olacağım gibi, ne diyorsunuz? yada kaede nin dediği gibi, 2 saatlik seanslar için ne diyorsunuz, ders programı yapalım zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Benim sınavlar bugün bitti, varsa sheQlinis Seoul'e beQleris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 perşembe ve salı günleri 22-24 arası 2 seans. haftasonu, genelin uygunluğuna göre 4 yada 4+ saat arası 1 seans olmak üzere toplam 3 seanstan oturumu açayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Perşembe olmaz perişanlıktır. Çünkü imperatorda wipe yiye yiye perişan oluyorum ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Kaçar saat sürüyor bu seanslarınız ? Ben de katılmak isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kısaca özetleyeyim; -süpanake, zammi sure -ilk 1 saat : tekrar tekrar başlayış, dağda çıktım, ovada çıktım, luxury yok, o yok bu yok -agzedisin birinin dibine şehir atmasıyla kendini ve şehir attığı kişiyi oyundan düşürüşü. -4,5 saatlik oyun -quixef ve kaede nin kim kazandı atışmaları -eğer varsa nwalka nın hiç konuşmaması -komutan ın venedik sponsorluğunda parayı bastırışı -kapanış yani kısa herkes müsaitse 6 saate kadar çıkabilir. aam bu seans işini yapabilirsek, daha mantıklı süreler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 üh.. 6 saat çokmuş. Gerçi turn-based olduğu için, biraz daha sakin geçeblir bu 6 saat. iPAD 'de falan çıkaydı şu oyun ne güzel olurdu. Oğlan sıkıntı çıkarabilir ama deneyebilirim bir katılmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben gelirim de iyi oynadığım için dengeler bozulur o yüzden yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ya sen sırf bana yenilmemek için civ i bırakan adamsın. yada sırf bana yenilmemek için aoe2 de "ai ye karşı beraber oynayalım yhaa" diyen adamsın. kurtlar sofrası oldu olm oyun. seni hüpletirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ben civ bırakmadım ki iki lafından biri "soğudun oyundan", senin kız gibi her oyun açtığımızda burayı beğenmedim, yok civ'i beğenmedim yeniden açalım dediğin dönemlerde saatlerce senin triplerini çektim lan. şimdi mi bırakayım. ayrıca aoe hiç bilmiyorum niye pvp yapim. bilmediğim oyunda pvp hiç sevmem. her zaman kazanmaya alışkın birisiyim, karakterim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 niye özel hayatımızı açıyorsun buraya aşqım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu infoaddict i multiplayer oyunlara nasıl yamayacağız, bir onu deyin bana. bu maçları excelleyeceğim ben, kafaya koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 multiye olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 teknik olarak olmadığını biliyorum. multi yi single save i gibi açmanın bir yolu var mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yeni bi genişleme gelse de oynasak keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 2015, Civ5, Sezon 1 i açayım. no quit sonuna kadar bitiriyoruz diye anlaştık beyler. ona göre. oyun bitiminde, infoaddict i muhtemelen adapte edemeyeceğim multi save e. o yüzden bu düşündüğüm egzel üzerinde puanlama için artık demographics ten yürünür. arada da, nuke per game, kill per turn gibi abidik gubudik detaylar ekleyebilirim. son turn de, herkes bana; piety,culture ve science per turn bilgilerini verir. şimdilik ana puanlar bunlar olur. interface modu sayesinde şehir sayısı, policy sayısı vs. gibi ufak tefek bilgileri alabiliyorum. onları da eklerim. oyunun kazananı düşünüldüğünde biraz pasif puanlama oluyor gibi ama düşünürüz birşeyler. her ay bir maç yapılıyor illaki. 6 ay sonrasında da sezon birincisine agzedisle bir hint gecesi ödülü tarzı birşeyler ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kayıp ilanı. son oyundan sonra kaybolan komutan ı arıyoruz. 35 yaşlarında, kel, peltek sesli. vatsap kullanmıyor. komutan geri dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dün gece elektrik kesildi. Sabah kapıcıya sordum bayağı bir olay olmuş akşam. Birileri apartmanın bütün sigortalarını kapatıp, bizim en aşağıdaki Alman komşu Petra'yı kaçırmış. Adamları gören yok ama kapıcı Rusçaya benzer bir dilde konuşmalar duymuş. Bir de belirteyim, benim lüle lüle saçlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ruslar niye almana baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 2.dünya savaşı daha bitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Seru said: ruslar niye almana baksın. Ben de onu merak ediyorum. Kendilerinde ne isterlerse var, gariban kızdan ne istediler. Yazık, kızcağız burada masterını tamamlayıp Çin'e gitme hayalleri kuruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 quixef ayarlamış olabilir. keltlerle bir olup dalışınızdan pek hoşnut değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 O nasıl bir olay lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar