Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 why-gandhi-is-such-an-asshole-in-civilization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 estiren, yardıran bi ırk yok civ'de. belki spain olabilir güzel yerde kurulursa çok ciddi fark oluyor oyunun başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 babil bayagi firtina kopartiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Pocahontas ırkı güzel genişliyor, border growth u da alınca dinden, 4. şehirde domine ediyor saldırı yemezsen :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bugün 6 gibi dünkü oyundan devam. Bu arada ufak bi doc yaptım randomlamak için, herkesin görebiliyor olması lazım. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Llb6O5LQygERN9otfp0QsHe5Ca1SO_Typ9urFX_Nrm0/edit?usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Herkes actiginda farkli bir sey randomluyor kavga cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Sizin değiştirme hakkınız yok, ben editleyince yeniden randomlıyor. Herkes sheeti gördüğünde bi random daha çakar devam ederiz. Değilimş sdfsds Neyse tamam işte herkes girince bu son random der başlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Yalnız biz civ5 e başlayacakken etraftan girenler olursa direk reroll atacak ahahah. Ya en kötü private shared falan yaparım da bu random formüllerinin yenilenmesi saçmaymış lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 trololol lolol lololllala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 evet bir daha aynı oyunu devam edemeyeceğimiz bariz olduğundan bitirdik. bu akşam, Komutan,Quixef,Axedice,Keade ile olan maçımızda, agzedise olacak canlı rape session ım başlayamadan bitiverdi. planı aşama aşama anlatayım, hevesiniz gelsin.; önce durumun genel görüntüsü. görüldüğü üzere, corinth i atarak, daha oyunun başında 3 şehire beni kısıtlıyor bu yabani.bunun üzerine 20-30 turn lük naif planımız çalışmaya başlıyor.aşama 1: önce amaç gergin bir ortam yaratmak. state of zeus ile ufaktan bir titreşimle başlıyoruz, asker basıp, herkesi şangaya çekiyoruz. tüm researchleri chemistry e odaklayıp, sınırda bekletilen askerleri bir bir upgrade lerle şenlendirip, düşmanımızı daha da germeye uğraşıyoruz. swordsman den musketman lara kadar aşama aşama gerginliği tırmandırıyoruz. ama kesinlikle saldırmıyoruz. çin in okçuları gerekli gerginliği zaten veriyor. amaç bu pis yabani, corinth e yüklesin upgrade lerini, askerlerini. atina yı biraz boş bıraksın. hatta mümkünse o saldırsın.aşama 2: bu sırada, turnlerden beridir scout ile kestiğimiz atina nın yukarısında settler ve ordumuzu bekletiyoruz. önce 3-4 birim atlı pillage ile dolaştırmak için. peşi sıra gelecek trebuchetler. ve çinin okçularını koruyacak pikeman ve musketman lar. resimde atlıları geçiriyordum biraz daha musket ve trebuçe geçirip başlayacaktık. not enough kısmet.aşama 3: aşağıda savaşa başlayana kadar yukarı yığınak yapmak. orada uzun süre dayanmaya çalışıp, dikkat iyice aşağıya çekildikten sonra, venedik finansörlüğünde yukarıdaki şehri kurup atina ya yürümek. sırf bu plan için kaldığım içler acısı demographics durumu; gerçi bu yabaninin plandan haberi de olabilir. ama planlı veya plansız gümbür gümbür geliyoridi çayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sahiden güzel planmış. Üzüldüm oyunu bıraktığımıza. Gerçi tabii bu oyunda asıl tehlike Axedice değil, Kaede ve Quixef idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Aferim aferim dibime şehir atıp trebuchetleri upgrade gelir gelmez cannon yapıp aşağı yürütmek falan bunlar güzel fikirler de yanlış adama hareket etmişsin, bide Grego said: venedik finansörlüğünde İşte tarihteki yüzünü oyunlarda da gösteren venedik. İntikamım merhametsiz olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Vay arkadaş turn-based oyunu bile bu kadar heyecanlı oynuyonus özendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Population, Crop Yield, Manufactured Goods ve Literacy sekmelerinde oyun liderine de dikkat çekmek istiyorum. Best Korea by Quixef. EDIT: Lan gerizekalı Panda Antivirüs Steamusercontent i blokluyor burada malware var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 axedice said: Aferim aferim dibime şehir atıp trebuchetleri upgrade gelir gelmez cannon yapıp aşağı yürütmek falan bunlar güzel fikirler de yanlış adama hareket etmişsin, bide Grego said: venedik finansörlüğünde İşte tarihteki yüzünü oyunlarda da gösteren venedik. İntikamım merhametsiz olacak... Valla o finansörlük olayından benim haberim yok. Hani istese bir şeyler yapardım da, bana söylemeden finansörlüğüme güvenmesi ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Abi adında panda olan bir antivirüs programından hayır gelebilir mi allasen. Ayrıca agzedis efendi, senin de bildiğin üzere çok güzel düzleyecektim seni, kabul et. Zaten turn lerce bekledin bu adam niye saldırmıyor diye. Gerçi sana saldırdıktan sonra oyun benim için de bitiyor. Venedik sponsorluğu ise net değildi ama kabul ederdi komutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 eder eder daha once bana karsi savasanlari cok finanse etmisligi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bu arada araştırmalarım Futurism Cheese in Kaede nin dediği kadar etkili olmadığı sonucuna ulaştırdı beni. Best Korea wins by a landslide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bir dahakini bitirelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ya yok ben alamayacağım o multiplayer victory achievement ını sdf (Kimsenin de alabileceğini zannetmiyorum bizim gruptan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 uzun süredir ilk defa yarım kalan bir multiplayer seansına, ertesi gün tekrardan devam edildi. bence bir ışık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 tek seansta biticek diye bir sey yok. haftaici ikiser saatlik oturumlar yapsak pek tatli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 " abi bu adam neden hala saldırmıyor " 4 Ocak. Axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bir daha dinimin ismini veba koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Kaede said: eder eder daha once bana karsi savasanlari cok finanse etmisligi var Ayıp ediyorsun, ben sadece ticari ilişkiler kurup herkesin ekonomik olarak kalkınmasını arzulayan bir barış adamıyım. Sırf sen fakir kalma diye dünyanın öbür ucundaki şehri alıp sana kervanlar yolladım. Ama para benden çıktıktan sonra onu nasıl kullanırsınız, ben karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar