Komutan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Gerçekçilikten kastın ne? Civilization genel olarak pek gerçekçi bir oyun serisi değildir. @Grego, sen de bir 170 kağıdı bastırıp bize katıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 beni unutun yeni civ.de, bu civ5 uzay moduna 50 liradan fazla vermem na mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Nuuvem de 28 euro deyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Yep aldim kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Patch gelmiş: Version 1.0.3.276 [EXPLOIT] • Fixed tech overflow bug that could allow a user to get free tech each turn for multiple turns. The size of the maximum allowable science overflow is now set at 5 turns of science (about the same as a unmodified research agreement) OR the unmodified cost of the last tech researched, whichever is larger. AI also understands this adjustment. • Fixed a multiplayer bug that would allow a player to steal everything from another player when trading. [GAMEPLAY] • Allow Conquest of the New World achievements to be unlocked when playing the Deluxe version of the scenario. • Slight nerf to Tradition, and a boost to Piety (by adding one more prerequisite for Legalism and taking one away from Reformation). • Scale warmonger penalties by era (50% of normal strength in Ancient up to 90% in Industrial; 100% thereafter). Penalties for warmongering vs. City-States halved. • Added Cocoa and Bison resources from the Conquest Deluxe scenario into the main game. [MULTIPLAYER] • The autoslotting of human players when loading a saved game in LAN multiplayer was broken when trying to play round-to-round. This has been fixed. • Players now properly exit LAN games when they encounter a version mismatch. • Players can now set their nick name in LAN games. • Fixed an issue where player would get stuck on the joining multiplayer game screen if they used an incomplete IP address while attempting to join by ip address. • Notifications are no longer considered “broadcast” unless the player is connected to the game. This will make it easier to communicate information to players who were not connected when the message was broadcast. • Players now unready themselves if the host changes the game settings before the game started. • The number of player slots available was not updating for connected remote clients when the host increased the map size on the staging room. • Fixed an issue causing AI civs that used to be players to still have the player's Steam name after the player leaves in Multiplayer. • A player's name in the staging room chat panel no longer swaps if they swapped player slots. • Some multiplayer notifications can now expire at the end of the next turn. • Some multiplayer notifications will not expire until the player has network connected to the game. • Multiple hot-joining bugs fixed in Pitboss. [MISC BUGS] • The icon no longer changes to a spinning globe during diplomacy (this normally means the game is busy). • Don't show a third-party civ or City-State on the trade panel list to "Declare War" or "Make Peace" unless both players have met that civ or City-State. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Tradition'a gelen nerf pek de slight değil. Tradition'daki en zayıf policy olan oligarchy'i(şehre garnizon koymaya bonus veren) legalismden önce almak gerekiyor. Legalismin oyun başındaki kültür üretimini ne kadar hızlandırdığı düşünülürse, epey önemli bir değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Oh tech overflow fixlenmiş, gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Neydi ki o tech overflow bugı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Misal Pangaea oynuyorsun, Sailing tree yi hiç açmadın, geldin Rönesans'a kadar, Great Scientist çıkarttın, sailing e patlattın GS yi, overflow eden science azalacağına artarak ilerliyordu, bir GS ile tonla teknolojiyi bir turne indirebiliyordu insanlar, ben uğraşmadım hiç ama sıkıntıydı yapılabiliyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 overflow bug normalde öyle aman aman bir olay değil de scholars in residence gelince saçma sapan kırıyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 lan böyle birşey mi varmış Fixed a multiplayer bug that would allow a player to steal everything from another player when trading. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 vardı bizim oyunda da yapıldı nwalka'dan birileri tonla şey götürmüştü. baya ünlü bi bug bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Aaa kim götürmüş hangi terbiyesiz 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bu akşam civ mi BE mi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 be yapin videosunu da koyun seyredelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 civ yapın ya. ama yok mu stream falan yapıcak biri izleyelim cidden. kaydedin ya da izleyip öğrenelim, yeni başladım ben oynamaya.sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 o siteden bir suru oyunu bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Kaede said: bu akşam civ mi BE mi yapalım beyond earth yapalim, ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bişey sorucam, arkadaşla multi oynuyoruz. mesela o barbarlara saldırırken benim ekran oraya gidiyor direk savaş var diye. bunu kapatmamız mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=IYnNpc_8MrM Ne güzel parçaymış, hiç denk gelmedi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Law said: https://www.youtube.com/watch?v=IYnNpc_8MrM Ne güzel parçaymış, hiç denk gelmedi oyunda. oha 1231231 kere denk gelmişimdir en az hatta her seferinde başını hatırla sevgiliiii diye söylüyorum içimden nedense öyle bir çagrısım yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Şimdi gods and kings ile din ve casusluk vs geliyor, sonra brave new world geliyor. Şimdi gods ve kingi aldım diyelim sonra brave new worldü aldım. Brave new worldü oynarken oyunda din ve casuslukda olacak mı ? GOds ve kingsi almasan brave new worldu alsam din ve casusluk olmuyor mu oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 G&k yı almazsan ve bnw yi alırsan din ve casusluk olur sadece o expe özel Irk ve haritalar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Eyvallah o zaman brave new world alayım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 germany'İ aldım ne militaristic bir ırkmış estiriyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar