Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bu sanal guildolayında para transferi falan yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Her şey olcak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mithat said: Wow oynamak demek 90 olmak demek set dizmek demek hemen raid yapmak progress bitirmek mount kasmak pet kasm.... yahu sanane , istersem 1 level adam alırım tüm amacım bakalım 1 level adam ile bütün kalimdoru gezebilicem mi ölmeden denerim , illa herkesin yaptığını yapmak zorunda mıyım? ben böyle memnunum , demin auction house içinde gözüme takılanlara whisper atıp burdan ürün alma bizim goblin slum AH var orda herşey daha ucuz diye ugrasıyodum , mantığı var mı? yok , sırf gırgır olsun diye , böyle eglenıyorum , senin 'wow mantıgı' ndan banane? Level 90 olmadan whisper spamin tadı çıkmaz. Asıl whisper spam lvl 90 da başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 selamın aleyküm mithat kardeş twisting netherda catastrophe diye bir guild var çok arkadaş canlısı. gmleri de şeker gibi adam dünyanın en mülayim adamı. Elemanlar falan full geyik, muhabbet hoş sohbet gırla. Ramazanda pilavlı maklube sohbeti yapıyoruz abileri de çağırıp. Gir oyun içinden twistingde whisper at abi de böyle böyle takılmalık guild arıyorum açta açıkta komazlar seni. Gm in adı karandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yokmu abi twistingde arena falan atan? rbg guildi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 biz kendi çapımızda arena falan yapıyoruz mumble ımız fln da var gelmek isteyenler ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 nasıl ulaşıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bende aslında twistingde rbg arena yapıcak insanlar arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 pm atarak ulaşabilirsiniz, id veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 MasterHapLo said: tunch said: nasıl ulaşıcaz? siz nasıl ulaşacağınızı iyi bilirsiniz. o zaman hep birlikte söylüyoruz http://www.youtube.com/watch?v=yaFgcHP3RnQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar