Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vejetoseksüellik

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

bu mantığa göre kayalar da belki canlıdır ama biz farkında değiliz

YES
bunu çoktandır savunmuşumdur zaten.

hatta hamsilipilav mı ne birisi, bişi koymuştu güzel bi örnek, bi tür plazma ama canlı fonksiyonları falan var.

olamaz die bişi yok abi,
bide bitkiler nasıl davrandığına göre tepki veriolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahçede 3 senelik vişne ağacını söküp diğer tarafa taşıdık,yönünü yanlış yere konumlandırdık diye kurudu ağaç ,ziraat mühendisi olan kuzen kuzeye bakan tarafı kuzeye ,güneye bakan tarafını güneye doğru olarak dikecektiniz dedi biz tam tersini dikmişiz . Ağaçların bile yön duygusu var lan galiba
Sosyal ağlarda paylaş

bence "bitki yiyorsunuz hayvan yemiyorsunuz, iki yüzlüsünüz" demek, vejeteryanlık olgusundan daha bile saçma ya. ne alakası var hayvanla bitkinin yahu... hayret bir şey.

karakteri var işte hayvanların, görebiliyorsun, yüzü olan bir şeyi haliyle insan kendisine çok daha yakın görüyor, bundan da doğal bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bence "bitki yiyorsunuz hayvan yemiyorsunuz, iki yüzlüsünüz" demek, vejeteryanlık olgusundan daha bile saçma ya. ne alakası var hayvanla bitkinin yahu... hayret bir şey.

karakteri var işte hayvanların, görebiliyorsun, yüzü olan bir şeyi haliyle insan kendisine çok daha yakın görüyor, bundan da doğal bir şey yok.

işte abi kendisine daha yakın gördüğü şeyi kayırması iki yüzlülük.
ortada canlıyı koruma ya da bi acıtasyon aman canı yanmasın yok.
bana benziyo ondan koruyorum var.

şey gibi,
denize bi kendi ırkından bide senden olmayan iki kişi düşüo, kendine yakın olanı alıosun öbürüne dokunmuosun, sonra da kalkıp bana insanlığı savunuosun. E bende iki yüzlüsün baba diorm.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

sabonis said:

işte abi kendisine daha yakın gördüğü şeyi kayırması iki yüzlülük.
ortada canlıyı koruma ya da bi acıtasyon aman canı yanmasın yok.
bana benziyo ondan koruyorum var.

şey gibi,
denize bi kendi ırkından bide senden olmayan iki kişi düşüo, kendine yakın olanı alıosun öbürüne dokunmuosun, sonra da kalkıp bana insanlığı savunuosun. E bende iki yüzlüsün baba diorm.
zaten bunun varyasyonunu hayvan haklarını savunuyoruz diyerek yanında finosu ve kedi köpek mamalarıyla dolaşıp akşam eve gidince yağlı bir bifteği bir güzel miğdeye indiren kokoş kadınlar oluşturuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Yeni Zelanda’da doğan ve ABD’de çok yaygın olan vejeseksüellerin sayısı ülkemizde de artıyor. Et yemeyen ve hayvansal gıda tüketmeyen veganların kendi gibi olmayanlarla ‘ilişki’ yaşayamaması olarak tarif edebileceğimiz bu akımın takipçisi Gülce Özen Gürkan, Berk Efe Altınal ve Güler Özgenç ile konuştuk; vegan erkek bulmanın zorluğunu, ‘erkek adam et yer’ kanısının tüm dünyada yaygın olduğunu öğrendik. İşte bir çift ve bir bekâr veganın aşk hayatı!

http://www.aksam.com.tr/ekler/pazar/et-yiyen-birini-opemeyiz/haber-222997

pırasa seven varsa vereceğim. bilginize.
bu arada benim ciddi böyle arkadaşlarım var.Oha fotodaki iki kişiyi de tanıyorum arkadaşlarım dediğim onlardı
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Myshkin said:

bu mantığa göre kayalar da belki canlıdır ama biz farkında değiliz

YES
bunu çoktandır savunmuşumdur zaten.

hatta hamsilipilav mı ne birisi, bişi koymuştu güzel bi örnek, bi tür plazma ama canlı fonksiyonları falan var.

olamaz die bişi yok abi,
bide bitkiler nasıl davrandığına göre tepki veriolar.

Her konuda ayni sekilde gelip konunun bir kismini anlayip geri kalanini anlamadigin icin boyle seyler oluyor

inanilmazsin suark. Fact veriyorum ama ya oyle deilse diye cevap geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Myshkin said:

ya kırmızı etin böyle sosa sebzeye bulanmasını hiç sevmiyorum. löp et olacak böyle, pirzolaları ellerinle yiyeceksin

İyi de abi şöyle etin yanında da mangalda pişmiş domates olacak, biber olacak..

yanında olsun olsun. içinde olmasın ama. biberi de domatesi de ellerinle yiyeceksin. mangalda ısınmış ama patlamamış domatesi ısıracaksın içinden sıcacık suyu akıcak ağzına
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...