cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 so when is the deal?? "roket adam" said: cagrus said: 400 bilemedin 350 ye gitti. "roket adam" said: iPhone 4 16GB var. Kaça gider? hassstr...onomik rakamlarmış
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kardeş zincirlikuyu 2 durak sonra sen yanlış yerden indin.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Uluslararası Malbuş (MAL100) endeksine göre ucuz kalıyor verdiğin fiyatlar. iPhone kalsın şimdilik bende.
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Zincirlikuyu burası kardeş 2 post aşağısı =) Red said: kardeş zincirlikuyu 2 durak sonra sen yanlış yerden indin. "roket adam" said: Uluslararası Malbuş (MAL100) endeksine göre ucuz kalıyor verdiğin fiyatlar. iPhone kalsın şimdilik bende. 350 tl ye 35-50(yerine göre değişir) malbuş fena değil bence iyice düşün derim
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 lütfen komikli şakalı postlar girmeyin başlığıma burası ticarethane vergi levham bilem var Kojiroh said: Çok komikmişsin kardeş
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ninjanın kaçakçı rpsi yapan versiyonumusun cagrus sama ?
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ninja değilim ben işim olmaz öyle siyah kumaş falan. ayrıyeten uo da rp serverları oldum olası sevmedim. Undisclosed said: ninjanın kaçakçı rpsi yapan versiyonumusun cagrus sama ?
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Sende satılık ne var cagrus yazsana bir onları da görelim.
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ne isterseniz sen iste sadece =) ozii_x said: Sende satılık ne var cagrus yazsana bir onları da görelim.
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 cagrus said: ne isterseniz sen iste sadece =) ozii_x said: Sende satılık ne var cagrus yazsana bir onları da görelim. Yahu belki aklımda bile olmayan ama uygun fiyat görünce düşüneceğim bir şey vardır.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 0 ps3 arıyorum ben teknosa fiyatı olmasın yalnız.. bu arad steam için verdiğin rakap çok düşük.. hayatta satmam artık o kadar edecekse..
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 malbuşun yeni ve ismi değişik versiyonu 4,5 tl ister misiniz "Tatar Ramazan" said: malbuş varmı çağruş ozii_x said: Yahu belki aklımda bile olmayan ama uygun fiyat görünce düşüneceğim bir şey vardır. e oyunlar indirimden alınmıştır, zaten ikinci eller, her oyunu aynanda oynamak isteyecek birisi olduğunu sanmıyorum, oyunlar eskidi bu kadar eksi tabi ki fiyatı düşürecektir. ayrıca 0 500gb yeni kasa ps3 bende 850 tl teknosada 950 tl. nordlydian said: 0 ps3 arıyorum ben teknosa fiyatı olmasın yalnız.. bu arad steam için verdiğin rakap çok düşük.. hayatta satmam artık o kadar edecekse..
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yeni kasa dediğin Super Slim mi oluyor
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Rhom said: Yeni kasa dediğin Super Slim mi oluyor aha bu resim
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://www.akakce.com/oyun-konsolu/en-ucuz-sony-playstation-3-super-slim-500gb-fiyati,866839.html
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 akakçeden mi alacaksın kolay gelsin bir sorun çıktımı 1-2 ay yok alet tamamdır :)) burada satılan ürünler benim güvencem altında, pawnshop© teknik ekibi her daim hazırdır. Xenus said: http://www.akakce.com/oyun-konsolu/en-ucuz-sony-playstation-3-super-slim-500gb-fiyati,866839.html
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Akakce birşey alınabilen bir site değil fiyat sorgusu. Ayrıca sanalmarketimde bile 710 lira alet. Akıl fikir diliyorum.
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ya şu salağa prim yaptırmayın daha fazla sinirimi bozdu sabah sabah zaten.
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ayıp oluyor ama salak falan böyle şeyler kimseye söylenmemeli bu başlık altında :/ L_Zero said: ya şu salağa prim yaptırmayın daha fazla sinirimi bozdu sabah sabah zaten.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bit pazarından esnaf olarak mı döndü ninja bu sefer ?
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bu konu ileride çok değerlenecek yer kapıyoruz şimdiden. Ciciş iphone 5 kaça sende kelepir ama.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Cagrus ninja değil yalniz 5 gün önce açtığı konuda öss puanı falan söylemiş. Bu pawnshop kimin vs biraz güven vermesi gerek.
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Elime nereden geçeceğine bağlı. 600 tl de olabilir 1000 tlde. ozii_x said: Bu konu ileride çok değerlenecek yer kapıyoruz şimdiden. Ciciş iphone 5 kaça sende kelepir ama. ninja olmadığımı söylemiştim zaten ben ninja falan ııh uzağım öyle konulara :/ bu pawnshop amerika'daki pawnshopun franchisesidir. internet hizmetimiz olmadığı için gidip kendiniz görebilirsiniz amerika'daki dükkanımızıda adres isteyene öm den yollayabilirim. Akito said: Cagrus ninja değil yalniz 5 gün önce açtığı konuda öss puanı falan söylemiş. Bu pawnshop kimin vs biraz güven vermesi gerek.
Öne çıkan mesajlar