Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Saeros said: said: Ermeni Soykırımı'nın http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/010/692/19789999.jpg soykırımın alasını amerikalılar yapmış, kim ne varsa defterini dürmüşler hepsinin, bi tane toprak isteyen kızılderili, aztek vs yok anasını satıyim bunlar hep ülkeyi umursamayan anca savaşa gidip gelen padişahların suçu keşke hepsi ölseymiş demiyorum ama bütün bu azınlıklar bir güzel asimile edilebilir ve bu tür sorunların önüne geçilebilirdi kafası çalışan yokmuş ki memlekette gerçi hala yok var olm yazık ama. kızılderili bilmemne hareketinin başı 'SON MOHİKAN'ı oynayan abimiz birkaç sene önce çıktı legal olarak onlara topraklarının geri verilmesini istedi. ASDAS çekildi kendisine. hadi abim diyip salladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 iğdır ve ağrı yı versek nolacak lan ,alıp hayrını görsünler,karsıda verirdim ama kaşarı güzel hakkari şırnak siirt bitlis batmanıda kürtlere verelim yemin ederim 7 ili bi gecede kaybetsek ülkenin geri kalanı sınıf atlar bide şu çankırı-tokat-çorum anadolu şeytan üçkeninden fln kurtulsak tam olur ama onları kimse istemiyo pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi aslında bi anda zimbabwe'ye falan versek inanılmaz olur. çünkü köpek insanı değil insan köpeği ısırırsa olay olur mantığıyla. ne biliym tak diye istanbulu izlandaya verelim falan. al abim hayrını görün ya hayrını gör abim ya diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://felsefesis.files.wordpress.com/2009/12/2001nah_veririz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Vingthor said: Saeros said: said: Ermeni Soykırımı'nın http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/010/692/19789999.jpg soykırımın alasını amerikalılar yapmış, kim ne varsa defterini dürmüşler hepsinin, bi tane toprak isteyen kızılderili, aztek vs yok anasını satıyim bunlar hep ülkeyi umursamayan anca savaşa gidip gelen padişahların suçu keşke hepsi ölseymiş demiyorum ama bütün bu azınlıklar bir güzel asimile edilebilir ve bu tür sorunların önüne geçilebilirdi kafası çalışan yokmuş ki memlekette gerçi hala yok var olm yazık ama. kızılderili bilmemne hareketinin başı 'SON MOHİKAN'ı oynayan abimiz birkaç sene önce çıktı legal olarak onlara topraklarının geri verilmesini istedi. ASDAS çekildi kendisine. hadi abim diyip salladılar. lakota cumhuriyeti fahrı vatandasıyım abı ben. var böle adımlar ama toprak falan deiğl dertleri. rezervasyonlarda yasıyan yerlilerin kısları soğuktan donmaması gibi hedeferi var adamların... öbür yandan evet yanı anadoludaki ermenileri kısın basında sürüp peşlerine sucluları eşikiyaları ceteleri takmak gibi gercekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Fırat nehrinin dibinde altın yatakları varda ondan istiyor ermeniler diye bir bilgi kalmış aklımda 15 sene önceye ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 O savcı gitsin hangi hukuk fakültesinden mezunsa uluslar genel hocasının elini bi öpsün, sonra sorsun baştan anlattırsın egemenlik nedir, uluslar arası andlaşmalar nasıl gabledilir (ülkeden ülkeye haliyle değişir), çekince nedir, toprak talebi ile ilgili yetki sahibi uluslar arası mahkeme var mıdır, varsa hem türkiye hem ermenistan taraf mıdır, tarafsa çekince var mıdır diye, cevabına göre geri gelip tekrar aynı cümleyi kursun ve ben klavyemi yiyeyim. ermenistan içi politik dravlar bunlar, bizimle alakası yok bence. ha ermenilerin sahip olması gereken birtakım haklar var, birtakım talepleri tabi olabilir ama türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup burada bizimle birlikte n senedir yaşayan ermeniler için geçerli bu. onun da yeri belli, talep edilecek mecra belli. bide toprak talebi olan kızılderililer var amerigada yavuzcuğum. devlet kurdular geçen hatta sdfg. bakınayım bulurum belki. buldum: https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 dasaaa said: loop said: Böyle aptal eğilimleri olmasa anlaşırız aslında biz ermenilerle.. Kızları da fena değildir. senden kıllı abi kızları O coğrafyada maalesef kadınların bıyık bırakma huyu var.. Ve evet vücutları da kıllı sayılır, ama tanıdığım iyi hatunlar var. Ya da bana öyle geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bilecik küçük, güzel bi şehir, eskişehirden giderken tam girişte Şelale diye bi restoran var İNANILMAZ lezzetli eti var, canım çekti :( oralı çok tanıdık var. Yozgatlı 3 kişi tanıyorum galiba 2si çok yakın arkadaş, 1i işe yaramaz bi tip. Kırşehirli baya var zaten ankarada. gereksiz illerin hepsinden tanıdık var diye üzülüyorum şuan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yozgat - çorum - kırşehir - niğde bu şehirlilerin çogu ankaralıyım dıyor zaten.. bır tanesı de gogsunu gere gere Yozgatlıyık babo demiyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bir eleman bana sms'ten yürüdüydü geçen. paso mesaj atıyor falan. sonra aramaya başladı, e açmadım ne çıkacak diye. sonra korkma falan tribine girince erkeğim birader diyip avukat olduğumu çaktırdım üstelerse savcılıkla uğraşmayı hobi olarak göreceğimi çaktırmak adına. adam ben de hukukçuyum dedi, telefon arkadaşımın diye geri vitesi çaktı ve nedense yozgatlıyım diye bitirdi cümleyi. yozgatla ilgili de tek fikrim budur. bir de açık adını verdi gerizekalı ama muhtemelen fake sdfg. üstüne sicilimi istiyor bir de falan komikti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 oha kim lan o gel gidelim mekanını basalım indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Çorum u verelim sadece yeter. Onlarda bize Geğarkunik i versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 fenn said: Fırat nehrinin dibinde altın yatakları varda ondan istiyor ermeniler diye bir bilgi kalmış aklımda 15 sene önceye ait. Bilgin yanlış Bir hadis var kıyamet öncesinde fırat suyu çekilir ve dibinden altından dağ çıkr gibi ve yahudilerin nille fırat havzasının arasını istemelerine sebeplerden biriside bu olarsk gösterilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yahudilerde dağlar kadar altın zaten var ki ne yapacaklar daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 İnaanoğlunun gözü doysa 10 senelik iktidardan sonra tayyip koltuğu bırakırdı. Suud kralı emekli olurdu 30 sene önce Dedemin iktidarını gördüğü demirelin cumbaba olmasını ben görmezdim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Haklısın ne diyeyim. Bir dağ altını olsa neden 2 değil der insanoğlu Doğuda birşeyler var. İsrail talip, Ermenistan talip kürtler talip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Petrol var daha ne olsun. Sadece şimdilik, çıkaracak teknoloji yok diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ermeniler terör örgütü kurup pkk'yla kapışsın. En çok adam öldürüp, çocuk bombalayana hükümetimiz toprak hediye eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Teknoloji var da bölgenin jeolojisi çok boktan olduğundan ve çoğu rezervin kalitesi düşük olduğundan çıkarıcağın petrol maliyeti karşılamıyo. Varil fiyatı düşükken bulduklarını çıkarmaya bile zahmet etmiyorlarmış ta fiyatlar fırladıktan sonra birkaç yerde çıkarmaya değer rezervleri işlemeye başlamışlar. Fiyatlar daha da uçarsa diğerlerini de açarlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Madenleri de zengin diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Benim bildiğim yer şekillerinden değil de, derinlikten ötürü çıkaramıyorlar. Kalitesine gelince, bilmiyorum belki gerçekten kalitesiz, yada bulaşmayalım diye öyle diyorlar fakat şu gerçek dünyadaki petrol kaynaklarının ömrü fazla kalmadı. Bir yerde okuduydum 2050 de biteyazacağı söyleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Petrolün 40 yıl civarı ömrü kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Masakari said: Benim bildiğim yer şekillerinden değil de, derinlikten ötürü çıkaramıyorlar. Kalitesine gelince, bilmiyorum belki gerçekten kalitesiz, yada bulaşmayalım diye öyle diyorlar fakat şu gerçek dünyadaki petrol kaynaklarının ömrü fazla kalmadı. Bir yerde okuduydum 2050 de biteyazacağı söyleniyordu. Evet arabistan tektonik plakası Anadolu plakasının altına dalıyormuş o yüzden çıkarması bayağı dertli. Kalitesinin düşük olmasını da sismik aktivite çok fazla olduğundan yer çatlaklı olduğu için rezervlere temiz su sızmasına ve petrolün oksitlenmesine sebep oluyor diye açıklıyorlardı ama kaliteli petrol çıkardıkları birkaç yer filan da vardı, detaylarını tam hatırlamıyorum (Ama bu Karadenizdeydi sanırım, Anadoluda varmıydı unuttum) fenn said: Petrolün 40 yıl civarı ömrü kaldı np. Metan Hidrat var daha, petrol rezervlerinin birkaç katı kadar rezervi varmış ve daha dokunulmamış halde (Bildiğim kadarıyla deniz tabanının altında katı halde bulunduğundan henüz verimli bir şekilde çıkarıcak teknoloji yok henüz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Lozan da 100 yıl maddesinden bahsediliyordu ve 2023 yılından itibaren türkiyenin petrol sorunu kalmayacak deniliyordu. Geçmiş 90 yıla bakınca doğruluk payı var gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar