Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Fin said: kapalı mekanda niye güneş gözlüğü takıyon lan sdf trend olm bu sinemaya bile gunes gozlugu ile giriyorum beni goren 3d mi lan bu film moduna giriyor
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Sequo said: Olm sizin icin caktirmadan cok zengin bi poz verdim http://i.imgur.com/ZUCjMCO.jpg telefonu kulağına götürmen lazımdı burda
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sequo'dan daha pahalı bi sigara içtiğim için kendimi zengin hissettim, sonra aklıma ferrari geldi. geçti.
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Cons said: Sequo said: Olm sizin icin caktirmadan cok zengin bi poz verdim http://i.imgur.com/ZUCjMCO.jpg telefonu kulağına götürmen lazımdı burda teli hanima verdim panpa beni ceksin diye aklima gelmedi degil yoksa
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Sequo said: Fin said: kapalı mekanda niye güneş gözlüğü takıyon lan sdf trend olm bu sinemaya bile gunes gozlugu ile giriyorum beni goren 3d mi lan bu film moduna giriyor niye sen vampir misin gardaş
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Cons said: ayran diyet yuzunden su ve ayran takiliyorum
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Esh said: vaperon said: dat şort! Aristokrat sortu kisa olur. Cocukken giyilen "tennis" sortlari gibi sdf. Kaldi ki 10 numara mayodur kendisi. 16 yasinda olsam board sort giyeyim de, yas gecti. Kusura bakma da yerim aristokratını... :D
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Olm modadan anlamiyoruz deyin bitsin iste sdf 11 yasinda lee cooper pantolondan sort yapmistim ayrica. O donem modaydi hem burak kut falan oyle giyerdi uste beyaz bahama gonlegi falan.
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Iste moda böyle birsey. Gecen sene giydigin sort bu sene 8-) olabiliyor.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi. lütfen bana uzun uzun haşema gibi şortlar giymediğinizi söyleyin lütfen. şu anda acilen yapın bunu. esh erkekmiş. üzgünüm.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bu olmadi o ayran yandas eshin diyecektin
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Red said: şu çipet herkesten daha çok fake ama escape gibi olduğundan kisme deşifreyle uğraşmıyor sdfs hatta ben direk escape olduğunu düşünüyorum bu adamın. Kanıtlarsam cempostacının bodrumunda 1 hafta geçirecekmisin?
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Esh said: Olm modadan anlamiyoruz deyin bitsin iste sdf
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Cipetpet said: Red said: şu çipet herkesten daha çok fake ama escape gibi olduğundan kisme deşifreyle uğraşmıyor sdfs hatta ben direk escape olduğunu düşünüyorum bu adamın. Kanıtlarsam cempostacının bodrumunda 1 hafta geçirecekmisin? ben geçiririm bankbalance koy.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 düzgün giyinene laf geliyor. bırakır giderim gerçekten forumu.
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Fin said: Cipetpet said: Red said: şu çipet herkesten daha çok fake ama escape gibi olduğundan kisme deşifreyle uğraşmıyor sdfs hatta ben direk escape olduğunu düşünüyorum bu adamın. Kanıtlarsam cempostacının bodrumunda 1 hafta geçirecekmisin? ben geçiririm bankbalance koy. Al koydum Al
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Burada düzgün giyinmek "siyah en sevdiğim grup t-shirtü" giymek abi sanırım.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Vingthor said: abi. lütfen bana uzun uzun haşema gibi şortlar giymediğinizi söyleyin lütfen. şu anda acilen yapın bunu. Yok artık sen de... :D İki parmak kısa gözüktü gözüme. Diz altına kadar şort giyen mi var?
Öne çıkan mesajlar