Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bütün kötü hisleri kemiklerime kadar işletiyo abi. o arada kalma duygusu, çatıda tek başına yakalanma duygusu off of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://i43.tinypic.com/23vdi7k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 "crap i just looked her in the eye" +rep samanella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu sefer daha ağır dram gitti güldürmek yerine. (:P) 12 bölümde bitmeseymiş keşke ya, az kaldı. :( 2014 ekim'de tek bölüm ova gelecekmiş sadece meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 sezonun en popüler serisi haline gelmesi, ironinin böylesi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Lan bildiğinb kocakarı gibi genç kız dizisi izliyosunuz. Anime diye kendinizi kandırıyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ahah abi bari sen böyle desteksiz atmayaydın ama neyse, canın sağolsun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 berkay iki üç bölüm izle anlayacaksın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bence hiç asosyallik yaşamamış en kötü tomoki gibi birisi bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Viktor said: yok yok, ensest diil isim aldatmasin eheueheu bundan sonra bu forumun tavsiye ettiği hiç bir anime izlenilmez aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 11 yumuşak geçti ama güzel geçti. Anime izleyince japonyada liseye gidesim geliyo ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sonunda bir bölümü fazla zorlanmadan izleyebildim. 11. Bölüm O Haruhi ve K-On! referansları neydi yahu gülmekten öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 11. bolumu dengelemek icin son bolum montla sicacak sanirim mokoci :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ahah olabilir, 11 iyiydi ya bir elinden tutanı oldu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Half_Cow said: Sonunda bir bölümü fazla zorlanmadan izleyebildim. 11. Bölüm O Haruhi ve K-On! referansları neydi yahu gülmekten öldüm. aha evet ben de ben bunun mangasına da devam ederim gibi duruyor off ikinci seoznu gelir fln diye okuyamamda şimdi.. fak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Zetsubou sensei den sonra mokocchiyi kurtarabilicekmi bakalim intihardan ahah Sunu izlerken nihilist depresyona giriyorum resmen, hayi su okul sirasi olayini birebir yasadim orta sonda. Bos kullanilmayan bi sinif bulmustum oglen arasi oraya kacar gameshow okur pokemon oynardim, uo yeni cikmisti britannia haritasi uzerinde fantezi yapiodum filan sinifimdakiler oglen arasi halisahada top oynarken. Sonra cennetim baskalari tarafindan kesfedildi son 2 ay bahcede kuytu biyer bulup oraya kacmistim ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 No matter how you look at it, its vidya's fault that I am not popular! Uguuuuu~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben 5 temi 6 damı ne bıraktıp kaldıramayıp artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mutlu sonla bitmesi lazım yoksa commit sudoku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 aaAAaaa bitti lan.. ikinci sezonu ne zaman gelir ki.. abi reewsmen mangasına devam etme isteği var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 adsjfkgh gondermelere gel 12 op oyle bir girdi ki saka maka intihar edecek sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 5-6 bölüm izledim de mangayı okuyanlar hikaye gelişiyo mu, bir sona bağlanıyor mu yoksa her bölüm böyle tomoko nun yaşadığı talihsiz olaylar şeklinde mi ilerliyor manga? Ona göre devam edicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yani.. bir gelişme var sanki.. en azından son bölümde; okuldan çıkarken öğretmeniyle görece daha iyi iletişim kurdur, cümlesi nispeten daha düzgündü sanki giderek gelişecekmiş gibi bu öğrenci birliğindeki kızdan fln bir şeyler olacak gibi bu yüzden mangaya devam edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 12 Another ve Terra Formers'ı kaptım bir de fotoğraf çekildikleri kabinde kyojindeki elemanların selamından çaktılar bunlar dışında bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi arms dealer ben olacaktım ama yaa, yapılmazki lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar