Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Şut atamayan adama ne diye güvendiysek, sonlarda seçmiştik gerçi ve ortalama üstü başlamıştı sezona gerçi de yok yani cidden hiçbir olayı yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kidd-Gilchirst direk Majestelerinin draft picki, çocuk o baskıyı kaldıramadı, rezil performans gösteriyordu zaten
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/825697174.jpg?1386208461 Meksika'da olacaktı maç, sigara yüzünden çıkan yangından dolayı maç saati ertelenmiş. Maçın da ertelenme ihtimali varmış. alırsan ülke dışına maçları böyle olur adfadsfasd
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ömer'i trade block'a koydular. Artık takas tekliflerini bekleyecekler. Kim olur acaba :D Kaan Kural, Portland ihtimali var, ama sadece ihtimal vs. demiş. benim aklıma direkt Robin + Mo'yu verip Ömer'i almaları geldi. Mo dışında değerli adamları yok takasla yollayıp, hemen vazgeçebilecekleri. Ömer geldikten sonra Robin'e de ihtiyaçları yok, aslında var ama Houston'u nasıl ikna edeceksin. Mo'nun yeri de McCollum döndükten sonra dolar gibime geliyor rahatlıkla. Gerçi PO oynayacak bu takım, her şekilde Mo'ya ihtiyaçları var :(
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 öncelikle 50 yıldır trade block'ta adam :D ayrıca Robin? Mo? :D ikisi de houston'a olmaz. 1) robin'in ömer'den fazlası yok eksiği var 2) üçüncü point guard, tam da houston'un aradığı şey :D biraz şut atan bir 4 numara veya 1, tercihen 2 tane draft hakkı alması lazım adamların.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Daha yeni resmi olarak düştü trade block'a ya, herkesin trade istediğini bilmesi ayrı resmen bu duruma düşmesi ayrı :D Ayrıca Robin - Mo benim tercihim ya. Olmaz yani çünkü başka vazgeçebileceği adam yok Portland'ın. Portland da Houston'ın aradığı tipte adamların hepsi zaten takımın değişilmezleri durumundaki onlar hayal olur. Lopez'in yanına bir bonus verirlerse Houston kabul eder bu arada. Houston'ın da temel sorunu şuan Howard'ı yedeklemek zaten. Lopez çapa görevini bu sene bayağı iyi yapıyordu Portland'da, Ömer kadar olmasa da en azından sesi soluğu çıkmadan kenardan gelmeyi kabul edebilecek bir adam. Yani kadroya bakıyorum, Houston'ın kabul edebileceği tipte bir adam yok. + niye koydum, sadece Lopez'e karşı Ömer'i de kabul etmezler. İhtimal dahilindeki Portland takası böylelikle yatar asdfsda Ha gerçi şey üçlü takas vs. olursa niye olmasın. Ama orasına akıl erdiremeyiz işte asdfsda Houston'ın asıl sorunu Parsons sakatlandığında ortaya çıktı, kenardan gelip ağırlık koyabilecek tek bir adamları bile yok. hatta lider oyuncuları yok başka. Lin'i öyle kullanmaya çalıştılar biraz kotardılar ama o da olmayınca GG. Garcia'nın casspi'nin brooks'un katkıları sadece standart kenar oyuncusu katkıları. Bu takıma daha farklı bir hava yaratacak 6. adam lazım. Jamal gibi ne bileyim Orlando'lu Ryan Anderson gibi adam oyuna girdiğinde bangır bangır kalite gelecek asdfasd Mo Williams onu karşılamaz gerçi de asdfsda
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Oh! He is back. http://www.youtube.com/watch?v=UN9gwJIhtaI
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 İzlemek istiyordum maçı da 5:30'daymış. Hayatta ayakta kalamam o saatler de :(
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Ben iki yıldır ömerin takımı Miami diyorum. Eline top istemez, sayısını taştan çıkarır, boyalınalanı savunur, tam da ona uygun takım Miami
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kimi vericekler ki abi, sıkıntı orada yoksa ömer'in takımı diyebileceğin 10 takım sayarsın. Portland güzel örnek mesela yine, ha keza Lakers'a da cuk oturur. Ben aslında bize (Wolves) isterim ama Pekovic'e de kıyamıyorum asasasdfsd başgana söyledim yoksa geçen gün Tam bir kurt Pekovic, Avrupa'dan NBA'e gelip böylesine çakallık ile ayakta kalabilen çok az yetenek vardır. Çok farklı boyutta bir adam Peko
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 çakallık mı? pekovic direk brute force, neyin çakalı? çakallık ile geçinen scola işte yıllardır.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 peko'nun ki öyle çakallık değil. Avrupa'nın tozunu en iyi şekilde NBA'e uyarlamasından kaynaklı bir olay, tam bir Avrupalı uzun olarak yapılması ne gerekiyorsa fazlasını bile üstüne koyarak üstünlük kuruyor ABD'li bebelere. Peko'nun sırtı dönük alt edemediği tek uzun yok ligde, ha yüzü dönükken çoğu eziyor onu da olsun asfsda
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Love-Peko ikilisi anca fantasy'de iş yapar, kağıt üstünde güzel kadro olsa da kurtların batıda işler kızıştıkça ve olası playoffların sertliğini düşünürsek kolay maç alamazlar
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 LeBron'u patlattılar yine asdfasd
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Indiana tam 2003-2004 Pistons'ını hatırlatıyor, kolay kolay maç kaybetmezler. Geçen sezon Miami'ye ihtarı çekmişlerdi bu sene değil de seneye doğuyu ben süpürürüm diye, Miami savunma konusunda belli bir düzeyin altına hiç düşmüyor fakat boyalı alanda zayıf kalıyorlar Pacers gibi rakiplere karşı
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Şampiyonluk tahminlerimde miami hala güçlü demiştim, indiana gerçekten zorlar gibi duruyor bu sene , geçerler mi bilemem ama olurda şampiyon olurlarsa aaa nasıl oldu hiç beklemiyoduk diye kimse şaşırmaz , beklenilen bişi olmuş olur. Ki dwadeli lebronlu takıma karşı iddaalı olmaları bence tek başına bir başarı.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Portland ezmeye devam ediyor, Lamarcus kariyer gecesi yaşamış rebound olarak. Böyle giderse takım ve oyuncu, Durant'in en büyük rakibi MVP yarışında
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mithat miaminin şampiyonluğunu yakacak.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bu gözler ne şampiyonlar gördü , daha yeni yeni bi sene şampiyon olup ertesi sene sweep olan takım gördük. Tamam dallasta lebron yoktu ama olsun gördük yani :D
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Kim ki Miami'nin şampiyonluğunu yakar benden bir hayır duası kapar.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 derrick rose hala kimseyle konuşmuyomuş lan. al kırdınız ak.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ömer Aşık takası 48 saat içinde sona erecekmiş. Hawks, Celtics, Cavs, 76ers'ın tekliflerinden biri Rockets tarafından kabul edilip yollanacakmış. Bence Boston'a gidecek. Jeff Green'e karşılık Ömer'i alacaklardır. Olynyk'i de dört olarak kastıracaklardır. Houston'ın şu dört takımın toplamından işine yarayan sadece Jeff Green çıkar. Tanking için zaten adam yollaması bekleniyordu. Jeff Green biraz ağır da olsa yapacak bir şey yok :( Ömer için en iyisi de Boston olur zaten.
Pha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Valla Olynk, Sully, Faverani, Humphries, Bass. Inşallah burda da ağlamaz oynayamıyorum diye.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Beklediğim oluyor, ama biraz farklı şekilde said: Serious talks on Boston-Houston package for Asik have included Brandon Bass, Courtney Lee and a 1st round pick, sources tell Yahoo. Play-off yapacakları artık netleşince tanking'den vazgeçtiler. Adam gibi takım kuruyorlar. Bass ve Lee'ye karşılık 56456464321 sıradan olacak draft hakkını Hou'ya verecekler ki bu mükemmel bir şey. Bir kere Bass + Lee 12 milyon dolar civarı para alıyorlar. Bunu Houston'a kitleyip 8.5 milyon dolarlık Ömer'i alacaklar. Kafadan 3.5 milyon dolarlık kârda olacaklar hiçbir kayıpları olmadan. Üstüne üstlük 12 milyon dolar alan Humpries kesinlikle sezon sonu gidiyor ve oradan da açılacak para ile FA'den net bir yıldız daha getirirsin. Ömer - ? - Green - Bradley - Rondo Dörde alacağın adam ile tekrar konferans finali bile zorlarsın. Hatta Bradley'in bile yerine adam bulabilirlerse efsane olur da ben Bradley'in bu çıkışını devam ettirmesiyle ilk beşten indirilmeyeceğini düşünüyorum. Çok iyi savunmacı, hücumu da denklerse tam olur. Sevindim valla, Ömer gidebileceği en iyi takımlardan birine gidiyor. Orada çok iş yapar. Edit: Ha bir de 1. tur draft hakkının kaç yılına olduğu + korumalı mı korumasız mı olacağı belli değil de korumalı olur %100
Öne çıkan mesajlar