Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2013 - 2014


sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Evet sezon oncesi hamleler yavas yavas ortaya cikmaya basladi;

Howard > Rockets

bu durumda Omer ne yapacak merak ettim adam daha cok sure alabilecegi bir takimda oynamak icin rocketse gitmisti simdi isi zor, baska takima gidermi bilemedim.

Iguodala > GSW

GSW Curry'i elinde tutarsa gayet guclu bir takim oldular bence, bunun disinda denver gecen sezonki etkiyi gostermesi icin Iguodala'nin yerini kapatmalari lazim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

henüz resmileşmedi ama nets-celtics takası bayadır konuşuluyo, detayları da şöyle netleşti diyolar:

Garnett, Pierce, Terry > Nets
Humphries, Gerald Wallace, Kris Joseph, MarShon Brooks, Keith Bogans + 3 draft pick > Celtics

Nets'in başına da Kidd geçti. heyecanlandırıcı takım olacaklar, şampiyonluğa falan yeter mi tereddütlüyüm ama hareket gelecektir doğuya. bi de yaşlara bakınca baya bi tek atımlık kurşun olacak ama işe yarar umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kidd bu sene öyle hamlelerle şampiyon olamasa bile deron williamsı elinde tuttukça bi yerlere getirir o takımı gibime geliyor. En kötü şampiyon olamasa bile netsin başındayken şu halinden daha iyi yapar en azından. Adam işin bayaaa içinden geliyor , all-star adamlar ne zaman koç olsa hep heyecan yapıyorum çocuk gibi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Golden State Richard Jefferson, Andris Biedrins ve Brandon Rush'ı Utah'a sadece draft hakları karşılığı vermişti, 24 milyon gibi bir cap boşalltılar acele değil ama çabuk çabuk, Howard Rockets'a gidince ellerinde patladı, yıllık 12 gibi bir miktar Iggy'e gitmiş, kalan salaryi doğru kullanırlarsa batıda OKC'nin en büyük rakibi olurlar uzun vadede
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Şutu ve fundamentalı olmayan milyon uzun ne kontratlar aldı. Avrupa desen anlarım fakat Ömer'in oyun yapısına ve yeteneklerine uygun birçok takım var uzun arayan. Kendi jenerasyonunda Semih ve Oğuz'dan onu ayıran bir şutu da vardı gençler şampiyonasında özellikle, onu hiç geliştiremedi Fenerbahçe'de fakat son 1 yıldır onda da gelişim var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayynen öyle. Oyun kişiliği olarak Ömer topu elinde isteyen oyuncu değil-CUK, Hücum rebo desteği verir-CUK, size'lı pivotlarla itişebilir-CUK, boyalı alanda sayı ve blok tehtidi-CUK, trafikte oyunu okuma zekasına sahip çok az sayıda uzundan biri -o da büyük avantaj cuk değilse de.

Valla ben çok istiyorum büyük takımlardan birine gitmesini, en uygunu da Miami görünüyor. Spursa falan giderse kahrolurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...