Tapinakci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 . http://forum.paticik.com/read.php?15,4824266,4824908#msg-4824908
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 İntikam mı aldın sen şimdi!!! Bizim neden haberimiz yok
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hahaha adam bir de editleyip, başlığı falan değiştirdi.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 birkez okumuş olduk ama ne yazdığını
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tapinakci said: Babacum yada bir baskasi her kisi ne kadar kotu davranmissa o gun iste maskenin dustugu gun bunlarin hepsinin intikami alinmis oldu. Kimse bana sormasin neden yada nicin diye. Entellektuel olarak geciniyorsunuz ama hicbirsey degilsiniz aslinda. Birbirinizi kirip birbirine ego taslamaktan baska. Denwa olarak hakir gordugunuz adam paticiki ayaklarinin altinda 6 ay dolastirdi. ^-^ Ninjalarin intikami agir ve aci olur Sayounara. Ilgili topic Intikamin baslama sebebine neden olan topic http://forum.paticik.com/read.php?15,4824266,4824908#msg-4824908
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 yaş 5 dediğim gibi 3-4 tane daha fake hesabının daha çıkması priceless :)
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1-2 kere yazdım sildim. olay troll zannederken tebrik etmiştim insanları kendine inandırmış diye. şimdi ise üzüldüm ve içim burkuldu, kanada gibi bir ülkede yaşıyormuşsun, sana tavsiyem en kısa sürede profesyonel yardım almandır psikolojik olarak çünkü sen paticik ismine sahip bir forumdaki yazılan şeylere kin güdüp, aylarca peşini bırakamıyorsan hastalıklı bir beyine sahipsin demektir, hayatta hiçbir şeyle cope edemezsin. yardım al.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi tek bir şeyi çok merak ediyorum, insanlar neden entelektüel yazamıyor ya
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ahahahhahhahhahahhh ninja neler yapmışsın sen ya. Manyak herif.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tapinakci said: Babacum yada bir baskasi her kisi ne kadar kotu davranmissa o gun iste maskenin dustugu gun bunlarin hepsinin intikami alinmis oldu. Kimse bana sormasin neden yada nicin diye. Entellektuel olarak geciniyorsunuz ama hicbirsey degilsiniz aslinda. Birbirinizi kirip birbirine ego taslamaktan baska. Denwa olarak hakir gordugunuz adam paticiki ayaklarinin altinda 6 ay dolastirdi. ^-^ Ninjalarin intikami agir ve aci olur Sayounara. Ilgili topic Intikamin baslama sebebine neden olan topic http://forum.paticik.com/read.php?15,4824266,4824908#msg-4824908 bu çok sevimli lan, adım fln geçiyor ^^, entellektüel bir duruşum varmış öğrendiğim iyi oldu de ben intikam laınmış gibi hissetmiyorum, sadece sevdiğim bir dizinin son bölümünü izlemiş gibiyim "bir sezon daha oynasaydı keşke" diyorum soulbringer herhangi bir iz bırakmadan aramızdan ayrılmıştı ama şu Ninja-san şaheseriyle gönlümü aldı binlerce teşekkür kendisine de sana n'oluyor tarraaam?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bi de denwa (soulbringer) gerçekten kötü şiir yazıyormuş, şiir yazmayı bırak dedik diye küsmüş e daha iyi olmuş adammmükemmel bir karakter tasarımcısı çıktı içindeki cevheri ortaya çıkarmışız daha ne olsun ahah
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Tapinakçi kim ? akito falan hepsi aynı adammı bunların ?
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 tapınakçı sanırım editor ve cantug ile aynı kişi ninja-denwa-soulbringer aynı kişi akito da ninjanın yancısı
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yok lan ben sadece akitoyum. Eğlenceme bakıyorum Edit Eh yancı da olur tabii.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bu eforla seri katil olabilirdin paticik trollemeyi seçtin LOSER 6/10
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 İlk ortaya çıktığında attığı ÖM. "Ninja ÖM" said: Beni bugun cok kirdiklari icin boyle bir son tertipledik size belirtme sebebim Aikido ve Japon hayatini anlamanizdan dolayidir Black sama. Tekrar hayatinizda ve sanatanizda basarilar dilerim. Han. ( Bu bir sirdir kimse ile paylasmayiniz.) İşsiz adam, ben ne yaptım sana beni niye hala ayakta öpmeye çalışıyorsun ahah. Koca paticikte beni mi düşman belledin. Neyseki hassiktir lan diye cevap yazmıştım. Bu arada,bir forumda laf yeyip yıllarca içine atıp, sanal isimlerden intikam almak? Amerikan filmlerinde sporcuların dövüp dolaba kapattığı çocuklar bile bu kadar loser olamıyor abi. :( Paticik yine ilginç şeyler gösterdi. İyi ki üyeyim.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Soulbringer Kayıt Tarihi: 23/08/2002 16:55 Eşelersek 10 yıldan fazlalık meseleler çıkacak gibi
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sosyal medyada karakter değişkenliği vs tarzı tez araştırması yapılır he :D Belki adam tez yazıyordur bizi kobay olarak kullanmıştır :P
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 .......[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Adamın imzası bu. Şu an ki nickle de uyumlu Tanrı hangisi küçük? Şöyle başlıklar açıp yazı( şiir) yazmış
Öne çıkan mesajlar