huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 trafikteki testin amacı zaten direksiyon başında madde etkisinde misin onu öğrenmek. benim de bildiğim 2-3 saatlik bir periyotu yakalıyor.
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 orada çıkmayan bişi kullanıcan zor değil devlet seni yöneltiyor düşünmeni istiyor araştır diyor bu alet herşeyi bulamaz diyor akıllı tr ol diyor
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 noldu şimdi bu tükürükten tespit gerçek mi yoksa tamamen kısfmet mi ? hani geceden kalmaysa falan çıkıyor mu ?
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tam olarak ne zamanda çıkıyor bunu bilen var mı lan? ciğer solduran için?
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 huun said: trafikteki testin amacı zaten direksiyon başında madde etkisinde misin onu öğrenmek. benim de bildiğim 2-3 saatlik bir periyotu yakalıyor. 48 saatlik sonucu veriyormuş basın açıklamasında söylenene göre.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tüh artık kristal alıp çıkamıcaz demek ki
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 araba kullanmayı bıraktıracaklar adama
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Sparkcaster said: tüh artık kristal alıp çıkamıcaz demek ki karavan bedava
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 son 48 saatse gerçekten, sıkıntı. son 1-2 saatse güzel uygulama
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 uygulama başladıysa bikaç gün araba kullanmayın. nasılsa fail olacak ve iptal olur. bu arada ehliyetine el konan kurbanlardan olmamak lazım. öyle son 48 saat falan çıkarıyorsa memleketin yarısının ehliyet gider.
df Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 48 saat sonra fln etkileyen uyuşturucu var mı? yoksa sadece uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıp trafik ile alakası olmaması lazım mantıken.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bide test 9 dk fln suruyomus. . mumkun diil lan 9 dk teste harcican, trafik iptal olur.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 seni beni durdurmazlar çok ünlünün başına dert olur bu 3 gün sonra çıkar haberlere eski chp milletvekili trafikte yapılan uyusturucu kontrolu sonrası hede hodo diye
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Agiz ici epitel dokudan swap aliyolarmis test icin. Soylediklerine gore agiz ici doku bu tarz maddrlerin en uzun sure bulubdugu yerlerdrnmis. Ayrica dna ornegi de almis oluyolar swapla birlikte, arsivlenecekmis o da sanirim. Bidr uyusturucu madde iceren receteli ilaclarin olusturdugu etkiyi ayirabiliyomus alet. Basina tanitimini gosterdiler hsberde
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Goering said: yanlis biliyosun spider, işeme olayında: 1 ayda vucuttan temizleniyo, hop iciyosun yine 1 ay vucutta. tukurukte 1 haftada cikacagini dusunmuyorum.. uzmani lazim sana kotu haberim var ucuyorsun gunde 3 litre su icersen 1 hafta icinde vucuttan atar (ortalam biri icin) normal hali ise 10 gundur max 12 gun kan testi 2 haftaya kadar olmasi lazim tabi bu weed icin sadece (duzenli kullanan biri isen bu sureler artar)
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 SeaGle said: Agiz ici epitel dokudan swap aliyolarmis test icin. Soylediklerine gore agiz ici doku bu tarz maddrlerin en uzun sure bulubdugu yerlerdrnmis. Ayrica dna ornegi de almis oluyolar swapla birlikte, arsivlenecekmis o da sanirim. Bidr uyusturucu madde iceren receteli ilaclarin olusturdugu etkiyi ayirabiliyomus alet. Basina tanitimini gosterdiler hsberde dogru bu fakat bildigim kadari ile her uyusturucuyu tanimlamiyor (ki tanimlamasi imkansiz olurdu)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Amaç olarak ne dediler tam olarak tv de? maksat kafa güzelken araç kullanımını önlemek mi ? eğer öyleyse 2 gün önce aldığı maddeden bi insanın kafası nasıl güzel olacak? üff yine rezalet bi ülkede yaşadığımı hatırladım
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 said: Tanıtımı yapılan uyuşturucu analiz cihazında ölçüm yapabilmesi için, sürücüden tükürük örneği alınıyor. Bir pet yardımıyla gerçekleştirilen örnek alım işlemi yaklaşık 2 dakika sürüyor. Ardından pet bir kite takılıyor, ardından 7 dakika bekleniyor. Bu sürede alınan sonuç, sürücü makineye tanımlanmış 19 uyuşturucu madde örneğiyle karşılaştırma yapıyor. İki gün önce alınmış olsa bile olumlu sonuç elde edilen cihazla uyuşturucu kullandıkları tespit edilen sürücülerin ehliyetine 5 yıl süre ile el konuluyor. 3 bin 600 TL para cezası kesilen sürücüye uyuşturucu kullanmaktan da ilgili birimlerce işlem yapılıyor. Amac trafik guvenligi hede hodo diye soylendi iste. 2 gun xok gereksiz bi sure.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: Basina tanitimini gosterdiler hsberde kimin getirdiğini, sattığını da gösterdiler mi? cihaz tanıtımı yapıyolarsa kesin birileri iyi para kazanıyodur bu işten
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Cihazın üstünde 3 harfli bi marka kısaltması gibi bişey vardı, bmo mu bmt mi öyle bişey. Kim üretti kim sattı öyle bi bilgi duymadım sfsd
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bi yerde sanki kaza sonrasında yapılacakmış bu test gibi bir şey okudum. rutin kontrol olarak mı yapılcak yoksa bi kaza durumunda mı
Öne çıkan mesajlar