Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bölümüm mekatronik. Sabancı mezunuyum. Not ortalamam 2,25. Yaş 22. Burssuz olduğum için ortalamayı yükseltmek adına okulu uzatmadım. Bu ortalama ile ne yapabilirim? Kendi bölümümün YL programını düşünmüyorum. Endüstri, enerji, yenilenebilir enerji konuları ilgimi çekiyor. Yurtiçi, yurtdışı, devlet, özel gibi kısıtlamalar yok, benim için farketmiyor ama bu ortalama ile Amerika olmaz herhalde, saçma rakamlar vermemiz gerekir. Tezsiz de yapabilirim. Boğaziçi'nin Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi programı ilgimi çekti. Ama tezsiz sanırım daha çok çalışanlara uygun bir sistem yada askerlikten kaçmak isteyenlere :P öğrenci hayatını devam ettirmiyorsun gibi geldi. Onun dışında MBA'de düşünüyorum. Ama sizce yukarıda yazdığım bölümlerden birinde tezli/tezsiz YL yapıp üzerine 2-3 yıl çalışıp mı MBA yapayım yoksa direk MBA'e mi başvurayım. (çalıştıktan sonra enerji üzerine MBA yapabilirim mesela şimdi direk olmuyor bu, iş tecrübesi isteniyor) Şuan GMAT'e girip, iyi bir puan yaparsam Sabancı beni burssuz olarak alabilir diye umuyorum. Zaten türkiye'de MBA yapılabilecek Boğaziçi, ITÜ ve Koç ile birlikte 4 üni'den biri. Boğaziçinde, ITU'de de yapabilirim bu kötü ortalama ile ama 2-3 sene çalışmam lazım herhalde, başvurumun kabul olması için. Mezun olmaya kasarken, başvuruları boşladım ve tarihleri kaçırdım hep opsiyonlarım azaldı baya. Patiler ne tavsiye eder bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kendi askerlik mevzum hakkında şuraya yazdım bu arada :) http://forum.paticik.com/read.php?13,5788588,page=35#msg-7055634 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 said: bu ortalama ile Amerika olmaz herhalde, saçma rakamlar vermemiz gerekir Sabancı'ya verdiğin rakam saçma değil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yıldız teknik düşünebilirsin 2.00 ortalama istiyor itü boğaziçi 2,75+ alıyor şu üçü dışında istanbul'da önerebileceğim okul yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 saçma rakam yıllık 60bin veya 70bin dolar para oluyor benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 o kadar yüksek değil tutionlar us'te 56-60k arası falanda benim baktıklarım ivy league değil tabi. NYU,Steven,Stanford falan baktım master için mayıs gibi apply yapıcam işte yüksekler bitince :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 nordlydian said: said: bu ortalama ile Amerika olmaz herhalde, saçma rakamlar vermemiz gerekir Sabancı'ya verdiğin rakam saçma değil yani? aha tam bir fakir yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Fin said: yıldız teknik düşünebilirsin 2.00 ortalama istiyor itü boğaziçi 2,75+ alıyor şu üçü dışında istanbul'da önerebileceğim okul yok puanı tutmasına rağmen yıldız teknik'i elimin tersiyle itmiştim zamanında şimdi orda master yapmam saçma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 he yav Sabancı'da okuyamıyacak kadar fakirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 düşük ortalamayla zorla mezun olup sonra bunu sorman da saçma amaç askerlik artı o sürede yararlı bişiler yapmaksa başvur gitsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 2,5 olaydı iyimis bazı yerler bu ort üstünü başvuru şartı yapıyor iş bulursan çalışmayı düşün müyor musun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 nordlydian said: said: bu ortalama ile Amerika olmaz herhalde, saçma rakamlar vermemiz gerekir Sabancı'ya verdiğin rakam saçma değil yani? yok bu farklı bi saçma. amerikada farin diye bir arkadaşım var birlikte çalışıyorduk üniversitemin yıllığı 34k dolar aileme destek vermek için çalışıyorum demişti. yıl 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 askerliği itmek için gidilir ytüye sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mba için en ucuz üniler san francisco state, san diego state felan ve onlar bile 27000 dolar civarı yıllık sadece tuition olarak bok gibi üniler ama, sadece partiye sekse doyarsın o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 selam, 2.48 ile mezun oldum yükseğimi tezsiz yaptım şimdi doktora öğrencisiyim marmara dan başka okul bilmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 nordlydian said: said: bu ortalama ile Amerika olmaz herhalde, saçma rakamlar vermemiz gerekir Sabancı'ya verdiğin rakam saçma değil yani? eleştirmek için eleştirmeyin yahu biraz anlamaya çalışın insanları. amerika'da masterlar zaten pahalı diye biliyorum, üstüne orada yaşamak için harcayacağı para ile sabancı'nın 2-3 senelik parasına denk gelir herhalde ayrıca belki sabancı'ya para verdirip 2.25 ortalaması olduğu için belki yüzü yoktur ailesinden istemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Fin said: yıldız teknik düşünebilirsin 2.00 ortalama istiyor itü boğaziçi 2,75+ alıyor şu üçü dışında istanbul'da önerebileceğim okul yok yıldız en son 2.75 istiyodu sana şöle bi şarkım var ama GEL GEL GEL ISTANBUL UNIYE GEL DERSE GIRMESENDE DIPLOMA VERIRLER GEL GEL GEL ISTANBUL UNIYE GEL OKULA GITMESENDE YARDIMCI OLIRLER bu arada amerikada cok ucuz okullar var texas A&M corpus christie diye arat 3k dolar tutition felan dı grad schoolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 BonePART said: Fin said: yıldız teknik düşünebilirsin 2.00 ortalama istiyor itü boğaziçi 2,75+ alıyor şu üçü dışında istanbul'da önerebileceğim okul yok yıldız en son 2.75 istiyodu sana şöle bi şarkım var ama GEL GEL GEL ISTANBUL UNIYE GEL DERSE GIRMESENDE DIPLOMA VERIRLER GEL GEL GEL ISTANBUL UNIYE GEL OKULA GITMESENDE YARDIMCI OLIRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rcVpk564vbI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yahu çocugunu sabancı'da okutup onun uzatıp uzatmayacağını takan aile olur mu ya? o zaman okutmasın parasının hesabını yapacaksa. ben de okusam ben de uzatırdım okulu yılda 50-60 verdim diye ineklemenin ne anlamı var en güzelini yapmış topak açan arkadaşım destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 boğaziçi fizik 2.25 ile alıyor. Hatta sizin okuldan mekatronik mezunu biri var fizik YL da bizle. Bu sene geçti ama kabuller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Notun düşük olsa güzel bir cv ve güzel gmat skoruyla süper ünilerede kapak atabilirsin gmat kolay zaten, 1 hafta bakip 640 almistim. Duzgun calisilip 700 zorlanabilir bence. Matematik kısmı asiri kolay, essay 5 üstü garanti alirsin. sozel zorlar zorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ilk yuksek lisansima 58 ortalama ve 80 alesle girmistim. Elimde tahtadan, koyde yapilabilecek ucuz bir ruzgar turbinine ait proje fikriyle. 94 ortalama ile 1.likle mezun olmustum. Hey gidi.. Onemli olan not degil abiler, onemli olan vizyon ve bakis aciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 eheh yüksek lisans not ortalması dfjhlfjlkfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Doktorada burs aliyorsun oyle deme. Ortalama onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar