scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/90342/yabancida-geri-adim-yok yabancı sınırı aynen devam, planlandığı gibi azaltılmaya devam edecekmiş Yıldırım Demirören, görevimin başındayım istifa da etmeyeceğim demiş. discuss.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Abi o kadar saçma adamlar yönetiyor ki şu futbolu. Klubede durmayan 2 adam sayesinde gelişecek Türk futbolu. Resmen saçmalık...
demode Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Aysal Ve İbrahim Başgan dan gelecek ültimatomu merak ediyorum
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 demode said: Aysal Ve İbrahim Başgan dan gelecek ültimatomu merak ediyorumibrahim başkan yok artık :(
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Aziz tomal dese tomalacaklar bu ne ya
demode Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Esnaf said: demode said: Aysal Ve İbrahim Başgan dan gelecek ültimatomu merak ediyorumibrahim başkan yok artık :( Hacıosmanoğlu :)
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 zaten şu uefa davasından da yırtarsa fb & aziz ben türkiyede futbolu bırakırım izlemeyi vs. adam resmen fm editör açmışta heryere kendi adamlarını koymuş.
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 6+0+4 ne bide ya ahahah 5+0+5 yapsak cezamı alcaz şimdi asfkasf
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ünal başgan nasıl bir gider yapacak acaba.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 18 klübün 17'si itiraz ediyor üzerine böyle birşey yapıyorsun. Demirören'in kimin adamı olduğu belli. Gerçi klüpler birliği de ayrı komedi, geçen sezon aklınız nerdeydi birader...
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kafam almıyor abi bu kadar angut nasıl olabiliyor bu adamlar ya...
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi asıl angutlar klüp başkanları, tüpcü de zamanında onlardan birisi oldugu için herşey ortada. şimdi burda türk futbolunda en nefret ettigim adamlardan birisini bana savundurmayın. ama geçen sene oy birliği ile bunu kabul edip,1 sonraki sene işine geldiği şekilde değiştirmek istersen yemezler abi, aklın o zaman nerdeydi diye sorarlar adama. sporla alakası olmayan,spor yöneticilği nedir bilmeyen, firma yönetir gibi klüp yöneten, günlük kazançlar peşinde olan insanlar klüp başkanı oldugu surece daha cok ağlarız merak etmeyin. şu durumda en son kızılcak kurum TFF, bu olayi kabul eden klüpler birliği ve klüp başkanlarında suc
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kural çok çok saçma ama itiraz eden 17 kulüp nerdeydi abi şimdiye kadar "yok yea geçmez bu kural çok saçma" diyerek mi sallamadılar. FM'de bile 2013 sezonuna geçince sınır düşüyor bangır bangır konuşuluyordu geçen seneden beri bu kural. çok saçma olmasına rağmen şu an itirazın reddedilmesi çok doğru...
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi klüpler şuan tam olarak; Yoklama alalım mi diye soran prof'a alın hocam nolcak ya sıkıntı olmaz diyip, Sene sonu yaklaşınca, hoacam devamsızlıktan kalıcaz 4-5 gün devamsızlık silseniz olur mu diyen ögrenciler gibi
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 applev0dka said: abi asıl angutlar klüp başkanları, tüpcü de zamanında onlardan birisi oldugu için herşey ortada. hepsi angut ama en azından mantıksız bi karar olduğunu anladılar, terso yapıyolar. TFF angutkare ama.
anon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bi besiktasli olarak yildirim demiroreni savundurttunuz ya bana eyv kimin adami oldugu belliymis. isterse aziz yildirim oz kardesi olsun, gecen sene onay gormus bir kurali kabul etmeme gibi bi olayin olamaz. yd degisiklige gitseydi, sadece 1 takim da olsa, itiraz ise yarar ve hukuki acidan fb kazanirdi. 18 klup de karsi ciksaydi yine bir sekilde degisebilirdi durum. tabi daha ilk 11e giremeyen 2-3 tane turk topcuyla turk futbolunun sahlanmasini beklemek de cok ayri bi sacmalik.
anon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 applev0dka said: abi klüpler şuan tam olarak; Yoklama alalım mi diye soran prof'a alın hocam nolcak ya sıkıntı olmaz diyip, Sene sonu yaklaşınca, hoacam devamsızlıktan kalıcaz 4-5 gün devamsızlık silseniz olur mu diyen ögrenciler gibi ogrencilerden de bi tanesi de hocam ben bosu bosuna mi geldim aq silmeyin diyor iste.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 mantıksız karar oldugunu falan anlamadılar abi, adamların kıçı tutuştu, transfer yapamiyorlar oyuncu yollamadan, tüm dertleri bu, olay yine kendi cıkarlarına geliyor, herkes kendini dusunuyor, fener de sonuna kadar haklı, adamlar ona göre para ödemişler, sen yarı yolda kural degiştiremezsin. dava açsa kazanırdı fener yabancı olayı degişse. son ana kadar bekliceklerine, lig bitmeden transfer sezonu acılmadan itiraz etselermiş. ha bu arada fenerin gs'den fazla yabancısı var. bizim de 7 tane varmiş,yollamadan 3 tane alabiliyoruz :D gs 10 fb 11
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Abi kararin kalmasi dogru ki? Daha gecen sene herkes oy verdi. Tamam hepsi birbirinden angut ama anadolu takimi ekmek yiyo bu isten.
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 gündem oluşturuyorlar yoksa bu nedir sokaktaki çocuk yapmaz.
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Tüpçü türk futbolunu bitirmeye gelmedi mi zaten ? Adım adım devam..
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 applev0dka said: abi asıl angutlar klüp başkanları, tüpcü de zamanında onlardan birisi oldugu için herşey ortada. şimdi burda türk futbolunda en nefret ettigim adamlardan birisini bana savundurmayın. ama geçen sene oy birliği ile bunu kabul edip,1 sonraki sene işine geldiği şekilde değiştirmek istersen yemezler abi, aklın o zaman nerdeydi diye sorarlar adama. sporla alakası olmayan,spor yöneticilği nedir bilmeyen, firma yönetir gibi klüp yöneten, günlük kazançlar peşinde olan insanlar klüp başkanı oldugu surece daha cok ağlarız merak etmeyin. şu durumda en son kızılcak kurum TFF, bu olayi kabul eden klüpler birliği ve klüp başkanlarında suc bir tek gs ve trabzon istemedi onu
Öne çıkan mesajlar