Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yalnızca fall of samurai alsam çok şey kaçırıyor muyum? olayı nedir bu stand alone exp davasının. çok param kalmadı, base oyunu mu almam mı tavsiye edersiniz fall of samurai mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 shogun2 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 DarKRideR said: durdum durdum bende hiç oynamayacağım walking dead'i aldım. olsun dursun kenarda walking dead alınmaz mı yaw? 1 hafta önce bitirdim keşke bitmeseydi diyorum hala. bi şans tanı bence ama steam summer sale olayının bitmesi iyi oldu. hangi arada aldıysam 9 tane oyun almışım bazılarını install bile yapmıycam büyük ihtimal. bağımlılık benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Şu Don't starve ı alın diyeceğimde indirimi azalmış ya çok güzel oyun gerçkten. http://store.steampowered.com/app/219740/?snr=1_7_15__13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Autumn sale'de alıcam ben, yeter ya. http://global3.memecdn.com/steam-winter-sale_o_1049778.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Hmm neler almışım Endless space+Disharmony 11.89 Tomb raider underworld 0,80 M&m shades of darkness + danse macabre 18,38 Dust 7,49 Don't starve 8,99 Fallen enchantress ve Evoland 12,48 Sleeping dogs 6,24 Sang froid + Van helsing 12,58 Puzzle quest 2 2,49 Divinity Anthology 10,19 91,53 ile kapadım =p Alacak birşey yok diyipde yukarıdakileri almakda ayrı bir beceri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 63,47$ harcamışım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Seru saolsun , baya iyi fiyata kapadım oyunları Ukraynadan storedan.Patlamayız inşalla dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bereketli bir Steam Sale yaşamanın çoşkusuyla bugün bayramın son gününü idrak ettik aziz kardeşlerim, başlığımızda zaten 120 sayfaya ulaşmış bulunmakta. Sizlerden ricam, birlik beraberlik içinde olmamız gereken şu günlerde, bu tps şu fps o rts demeden ayrı gayrı yapmadan aldığınız oyunları sevmenizdir, alıp alıp bir köşeye atmamanızdır, daha nice Steam Sale başlıklarında buluşmak üzere derken alayınızı gözlerinden öperim ulaasdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Evet artık christmas da görüşmek üzere =P ya da ondan önce black friday felan var =) Aldıklarınızı bitirin! Ben eminim şu aldığım oyunların 80% ini oynamayacağım bile heh, mmo oynarken başka birşeyler oynayabilmek çok zor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 görüşürüz beyler sağolun tavsiyeler ve yönlendirmeler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Aha!!!!! Summer sale bitti, Daily deal bekledigim oyun dustu son dk golu! Sirf muziklerine hurmeten istiyordum Giana Sisters'in remake'ini...%80 sale mwheh keserim bileti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 "friends recently bought" sütunu boşalır yarın akşama lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Giana sisters diyince amiga da ölünce çıkan iğrenç bir çığlık geliyor aklıma ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 3 dolar harcadım kendim, bi de kartlardan gelenlerle 15 dolar civarı harcadım galiba. 2 senedir bir steam sale'da ilk kez bu kadar az para harcadım. gurur duyuyorum kendimle. yoksa almayı ciddi düşündüğüm oyunların listesi şurada :D çoğu da güzel indirime girmişti. tepedeki 10-11 taneyi ileride kesin alacağım gibi bir şey. kentucky route zero prison architect Kerbal Space Program super house of dead ninjas reus endless space gold sang froid van helsing lego batman2 of orcs and men gun point retro city rampage blade symphony nation red sanctum 2 remember me the swapper blood bowl chaos edition kinetic void - meh dead pixels Legend of Grimrock Drakensang tomb raider full pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Reus 1-2 dolar olmadan almayın derim, öyle bile olsa bir kaç saatten fazla sizi oyalamaz ona göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 reus ile ilgili öyle dediniz de birkaçınız, tam anlamadım. baya baya ciddi detaylı ve derinmiş ya, okuduğum izlediğim kadarıyla. biraz gameplay izledim mesela adam 1 saate yakın oynuyor, daha oyunun 4'te 1'ini göstermedim size falan diyor sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Oyundaki gameplay zaten zaman sınırına göre değil mi. 30 dk ile başlıyorsun achivementları felan yapınca bir kaç 30dk oyunla 1 saatlik oyun açılıyor. Bu sefer yine 1 saatlik oyunlarda chivementlarla uğraşıyorsun felan. Ben gog dan god mode oyun güzel olur diye tam fiyata aldım pişman oldum. Tamam bir cuma gününü güzel geçirtti ama o kadar yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 olmaz olmaz demeyin, imzlaayın, bakarsınız rusya gibi 3'te 2 fiyatına almaya başlarız oyunları :D https://www.change.org/tr/kampanyalar/steam-valve-corporation-turkish-lira-support-for-steam#share @darksun: 2 saate kadar çıkıyor galiba di mi o olay? bi de limitsiz oynama da var bir şeyleri achieve etmeye çalışmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 EU fiyatlandırması çekmesinlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 evet kaş yaparken göz çıkabilir, sonra oturup bir bardak soğuk su içirtmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben imzaladım. EU fiyatı çekerse umrumda olmaz zaten alacak oyun kalmadı şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Sam said: evet kaş yaparken göz çıkabilir, sonra oturup bir bardak soğuk su içirtmesinler. Xenus said: EU fiyatlandırması çekmesinlerde valla ne euro kullanıyoruz, ne ekonomimiz avrupa ile bir, rusya tam eş yani bizimle esasında. o yüzden o civar fiyatlarda olmalı. euro yaparlarsa satamazlar ki daha pahalı olacağı için, o kadarını biliyordır eminim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 aslında turkiye satışları hakkında bilgi bulabileceğimiz bir db falan olsa. çok merak ediyorum bizden aylık ne kadar harcama yapılıyor steame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar