Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mortis said: ciddi cevap plz abi eşşek gibi topiği olan başka civil mi yanlış mı bilyiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bakmadım o topiğe ya, steam sale de indirim var diye buraya yazdm. baktım şimdi ama herkes oynadığına göre iidir die düşünüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mortis said: bakmadım o topiğe ya, steam sale de indirim var diye buraya yazdm. baktım şimdi ama herkes oynadığına göre iidir die düşünüorum iyi abi yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mortis said: Civ 5 iyi midir gençler, alayım mı kesin? multiplayerı zevkli mial abi civ5 en iyi oyun suan kendi genresinda. alıcaksan ama tum dlcleri ve expansionlari almani tavsiye ederim eklenen ulkeler wonderlar ve ozellikle bnw ve gods and kingsle gelen eklentilerin hepsi oynanılabilirligi acayip arttırıyo. vanillasi meh, tum herseyli godlike bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 şunu sormak istiyuorum bi de: Gold edition da tüm packler var, 12 dolar onu alayım da bu brave new world 30 dolar, siz bunu mu oynuosunuz şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 screwy said: Mortis said: Civ 5 iyi midir gençler, alayım mı kesin? multiplayerı zevkli mial abi civ5 en iyi oyun suan kendi genresinda. alıcaksan ama tum dlcleri ve expansionlari almani tavsiye ederim eklenen ulkeler wonderlar ve ozellikle bnw ve gods and kingsle gelen eklentilerin hepsi oynanılabilirligi acayip arttırıyo. vanillasi meh, tum herseyli godlike bi oyun. civ 5 vardı ve yeni başlamayı düşünüyordum ben, iyi oldu bunu gördüğüm. upgrade hedesi de 5 dalırzmış negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aldım ben de gold packi, ama BNW a giremeyeceğim şu an. o olmayınca da sizle MP oynayamıyorum değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bnw baya bir farklılaştırdı oyunu fakat ben de alamadım, pahalı. varsa gold'la mp atan takılalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Magicka'da eksik üç dlc vardı onları aldım sadece. 1,72$ gitti şimdiye kadar. Geçen senekine göre müthiş. Az gayret edersem öyle kapatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Abi steami sürekli çöken var mı başka son zamanlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 çok stabil son 8-9 gündür bende hiç sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Abi her açtığımda patlıyor yaklaşık 1 dakika sonra falan delirmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 off bugünün dealları ne öyle ahah şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Prison architect pahalı değil mi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 şu prison'u %50 yap işte hala %33... sırf şu antipatiklikleri yüzünden almıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 valla ban yemiyim de prison architect i o paraya almak mantıklı mı ? diğer yolları varken. hani normal bi oyun için böyle düşünmüyorum, oyun yapımı nasıl olur onu da bilmiyorum da eminim ki bi tomb raiderdan kolaydır yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 her yeni sale geldiğinde aşağı yavaşça iniyorum. oyunları görünce hüsran dalga geçer gibi abi bad company ne 3 çıktı expansionu çıktı 4 geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ben dedım wallette 200 dolar var iki gunde bitirir ustune para eklerım dıye indirim başlamadan önce. bitmesine 2 gun kaldı hala 50 dolar duruyor oyle saçma sapan oyunlara indirim veriyorlar ya da oyunların çogu bende oldugu ıcın alacak oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 cs go nasıl ? serverlar nasıl ? community nasıl ? hack var mi falan filan. eglendiriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Prison architect de ne devepolent felan yapmışlarki böyle fiyat çekiliyor. Cidden kazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 under 5$ game önerileri alayım ilk onları bitircem 2 gün kaldı dmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 puzzle quest 2 acaip sardı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 applev0dka said: cs go nasıl ? serverlar nasıl ? community nasıl ? hack var mi falan filan. eglendiriyor mu güzel. hoş. iyi. yok. eğlendiriyor. http://forum.paticik.com/read.php?40,6496991,page=102 3 ayrı paticik cs:go grubu var, hepsini silp kurdu. sıkıldıkça kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar