Akito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Cons said: ibanı yolladınmı 15 inden 15ine artık. Bakalım asdf
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Akito said: screwy said: copry said: Parayla zeka alınabilse keşkeaushfuahsdufh cok iyi bu Paran var ama aptalsın temali 7 yaş üstü herhangi birinin yazabileceği gayet sıradan bi cümle. Ayrıca onca para babadan miras kalmadığına göre var adamda bi şeyler. Başarı kıstası olarak alınıp başarıdan dolayı zeki diyebiliriz yani. Sequ sen uğraşma ya bunlarla hallediyorum ben.hangi bilgisayar parcan eskidi soyle de seko abin yenilesin.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ben cipeti de savundum, ninjayi da, kuddusiyi de, noyzurayi da ama sequoyu savunurken hep böyle suçlanıyorum. Komikli olsa ehehe diyip geccem de hırslı bir şekilde yaziliyormus gibi geliyor. Iyi hissettirecek şekilde küfür dahi etseniz karışmam ama 7 yaş argümanı kötü lan.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 akito-sama fallacie içinde bıraktın forumu.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 seni bizim takımdan sanırdım sama. :(
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 samaella said: "hayati tehlikesi yok" ise para ödüyorsun özel acillerde. Eskiden acil olunca ödemiyordun ama insanlar kullandı o açığı götü ağıran özel acile gitti. Ayrıca ne alaka aq ninjayla hastane acilinin ya tedavi görüyorsan acil yahu bak; "Hastanın acil haller nedeniyle sağlık hizmeti sunucusuna başvurması ve acil halin sona ermesi halinde, acil halin sona erdiğine ve müteakip işlemlerin ilave ücrete tabi olduğuna ilişkin hastaya/hasta yakınına SUT eki “Acil Halin Sona Ermesine İlişkin Bilgilendirme Formu” (Ek-4/C)’nin kullanılarak, yazılı ve imza karşılığı bilgi verilmesi zorunludur." sgk.gov.tr den alıntı edit2; sanırım böbrek taşı "hayati risk" değil
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Black-ice said: seni bizim takımdan sanırdım sama. :( Ya pati yargı konusunda aşırı çabuk. Bana zenginlik düşmanı denilen 2 post bile vardi aylar öncesine ait. Enteresan ya millet.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 @copri bu diş temizletmeler işe yarıyor mu? benim dişlerim çok sapsarı falan değil ama inci beyazlığında da değil temizletsem beyazlar mı
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fenn said: http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/5//3970/3970473_sprite198.swf ya hepsini boşverinde şu çok iyi lan. hipnotize oldum resmen.
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Flassh said: @copri bu diş temizletmeler işe yarıyor mu? benim dişlerim çok sapsarı falan değil ama inci beyazlığında da değil temizletsem beyazlar mı Bunun için topiğimiz var filaş Sarı değilse ve leke yoksa np muayene etmeden bişey diyemem
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 copry daha iyi bilir ama genetik faktörü de var. temizlikten değil yani. bildiğin doğal kemik rengin neyse odur yani dişin rengi de diye biliyorum.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dislerinizi fircalamayin. Sonra guceniyorlar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Abi bi ninja'nın, bir de Quake 3 Bot'un öğrenme hikayesinin yalan olduğunu duyuna yaşam enerjim gitti.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: adam güzel rp yapmış ama forumdan neden ayrıldı onu anlamadım. ha bi de nasıl sakin olabiliyosun, cevap vermiyosun bize de ogret diyen bi tip vardı topik açmıştı bi de. koskoca adamlarsınız lan forumda yazıştığın adamdan mı insan olmayı ogrenicen. Yo o topikte böyle adam olur mu, olursa niye biz olamıyoruz sorusu vardı. Demek ki öyle bir adam yokmuş bizim halimiz normalmiş.
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Flassh said: kemiğim bile kumzencisi tadında :( Genetik degildir lan o, izledigin sacma sapan romantik/dram filmlerinden olmustur. Bildigin ic kararmasi iste. sdf
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Diş temizletme ile diş beyazlatma aynı şey değil. Biri lazerle direk beyazlatma, diğeri dişteki fırçalamayla çıkmayan lekeleri bi aletle kazıyıp çıkarma. Beyazlatma pahalı tabi, en son doktoruma sorduğumda bana 400 dediydi.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 o değil de sequo hastaneye bağırmaya mı gitti acaba =)
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 400 lira ve pahalı hmmm. 0ne.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dolgu 250 300 değil mi zaten 400 ucuz bence. orantılı olarak tabii
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Yapilan ise gore 10 lira da pahali kimi zaman.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 LathspeLL said: Abi bi ninja'nın, bir de Quake 3 Bot'un öğrenme hikayesinin yalan olduğunu duyuna yaşam enerjim gitti. http://kuchan.org/board/fit/src/131431864537.jpg
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 LathspeLL said: Abi bi ninja'nın, bir de Quake 3 Bot'un öğrenme hikayesinin yalan olduğunu duyuna yaşam enerjim gitti. abi.. o quake'e nasıl inanmıştım gecenin bir vakti okuduğumda. gözlerimi uzaklara (tavana) dikip felsefi patlamalar yaşamıştım.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Akito said: 400 lira ve pahalı hmmm. 0ne. 50 liralık bi işlem için 400 lira bence de pahalı, malzemesi kaliteli olsun 100 lira olsun 400 lira yine pahalı gerçi irem hatuna sormak lazım o daha iyi bilir düz mantık pahalı katılıyorum
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sağlıkla ilgili herhangi bir şeye pahalı diyemiyorum ben ya. Çok uçuk olması gerekiyor gibi bi algi var nedense kafamda.
Öne çıkan mesajlar