Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tayyip'in eşinin medical park'da ortalıklığı yok muydu?
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 vaperon said: İnsanlar ne hallere sokuyorlar kendilerini... Kimi tutar karakter üstüne karakter geliştirir, kimisi 1 tane karakter yapmayı beceremez... Parayla da satılmıyor ki meret...
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 mehmet ali aydınlar da fenerbahçemizi süründürdü, iki hastaneye de sıcak bakmıyorum.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bundan sonra bütün ninjaları düşman eyledim. Cüneyt abinin yolundan gidecem http://www.youtube.com/watch?v=WDrYlp49bG4
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: tayyip'in eşinin medical park'da ortalıklığı yok muydu? hyr oyle bisey yok acibademin uydurmasi o
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ha herşey bir yana, acıbademe gittin mi "gel yat bir keselim" moduna giriyorlar direk. Dipnot; Acile giderseniz ve size "işlemlerim acil değildir bundan sonraki işlemler normal ücretlendirilecektir" benzeri kağıt imzalatmazlarsa para ödemeyin. Ödediyseniz de dilekçeyle geri alın. Zira herkes bir sequo değil.
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: mehmet ali aydınlar da fenerbahçemizi süründürdü, iki hastaneye de sıcak bakmıyorum. %80 den fazla hisseyi malezyalı bir iş adamına sattı
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Daha hayatımda özel hastaneye 1 defa gittim o da ihalesi için devlet neyinize yetmiyor? Sanki kansere çare bulmuş gibi davranmayın lan özel hastanelere ,seqo ya da bakmayın inşast kçşelerinden yeni zengin olmuş müteahhit kıvamında aq
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sen de devlet hastanelerinde hiç sıra yokmuş, herşey çokzel ve kolaymış gibi davranma cipet
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 devlet hastanelerinde genelde hastaya it gibi davranılıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu sequo'yu kim bu kadar feedledi ya?
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: devlet hastanelerinde genelde hastaya it gibi davranılıyor. Eşimin doğumu için 5 tane hastane değiştirdim. Sıralama yaparsam 1. Özel hastane ( daha hastane değil tıp merkezi) 2. devlet hastanesi 3.özel 4.özel 5.özel
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: devlet hastanelerinde genelde hastaya it gibi davranılıyor. şu çok doğru maalesef , yine de bir sağlıkçı olarak sağlığın para ile satılmasına her zaman belirttim karşı olduğumu. ama devlet bu konuda hala birşey yapmıyor . teoride devlet hastanesinden sevk alıp gelip özelde diş yaptırabilecekken insanlar, sağlık bakanlığı yasaklıyor bunu,sevk verilmesine müsade etmiyor ve hastalar , doktorlar herkes mağdur oluyor.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Dworgian said: Dipnot; Acile giderseniz ve size "işlemlerim acil değildir bundan sonraki işlemler normal ücretlendirilecektir" benzeri kağıt imzalatmazlarsa para ödemeyin. Ödediyseniz de dilekçeyle geri alın. Zira herkes bir sequo değil. Özel acile gidiyorum ve hep para ödüyorum neden se
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 biz de ödedik. hatta eşimin sigortasından aldılar işte, sonra sigorta limiti dolunca 500 de bize geçti. araştırdım. özel mözel fark etmiyor abi. acil oldu mu, o kağıdı senden almazlarsa direk sıfır para. ben sonra dilekçe verdim geri aldım parayı. sen de yaz dilekçe al abi. ben maslak acıbadem den tüm tutarı aldım geri
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 forumda bu kadar alakasız bir konuya daha kayan bir topic varsa link istiyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hahahahah. abi sanırım bu güncel takibinden oluyor. bir çeşit ortak chat alanı oluyor güncel konu neyse
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 copry said: ödememen lazım alis harikalar diyarinda yasadigini o kadar belli ediyorsun ki sonra ahkam kesiyorsun adama senet imzalatiyorlar hehey. saka gibisin yemin ederim tam bir kapitasilt hastanede calisip soyle sosyalist yorumlarina bitiyorum paranin gozunu sevsinler istifa ette devlet hastanesine gec hadi acilden o para aldirtmamak icin calisirsin hic yoktan
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo said: copry said: ödememen lazım alis harikalar diyarinda yasadigini o kadar belli ediyorsun ki sonra ahkam kesiyorsun adama senet imzalatiyorlar hehey. saka gibisin yemin ederim tam bir kapitasilt hastanede calisip soyle sosyalist yorumlarina bitiyorum bilmeden konuşmasan keşke abi. cidden. araştır istersen. "ACİL" olduğu zaman ödemiosun para. ödediysen geri veriyorlar dilekçeyle gidince. o arada sana "acil değildir" diye kağıt imzalatmadılarsa. edit; bunu bilmemeni para konusunu dert etmeyip ne fatura getirirlerse ödeme kapasiten olmasına bağlıyorum
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben hiç para vermedim hastaneye yeşil kartım var
copry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo said: copry said: ödememen lazım alis harikalar diyarinda yasadigini o kadar belli ediyorsun ki sonra ahkam kesiyorsun adama senet imzalatiyorlar hehey. saka gibisin yemin ederim tam bir kapitasilt hastanede calisip soyle sosyalist yorumlarina bitiyorum paranin gozunu sevsinler istifa ette devlet hastanesine gec hadi acilden o para aldirtmamak icin calisirsin hic yoktan Dworgian said: biz de ödedik. hatta eşimin sigortasından aldılar işte, sonra sigorta limiti dolunca 500 de bize geçti. araştırdım. özel mözel fark etmiyor abi. acil oldu mu, o kağıdı senden almazlarsa direk sıfır para. ben sonra dilekçe verdim geri aldım parayı. sen de yaz dilekçe al abi. ben maslak acıbadem den tüm tutarı aldım geri devlet hastanesine geçmek için sürekli başvuruyorum zaten ama maalesef kura ile oluyor o işler ve henüz çıkmadı torpilim falan olmadığı için ama denemeye devam ediyorum seni germesin. ister sosyalist olurum ister kapitalist hastanede çalışırım bu da seni hiç ilgilendirmez. sağlık sektöründe çalışıyorum ve kural kuraldır hastanenin ideolojisi ne olursa olsun , bak adam almış parasını geri.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 abi hâlâ Sequo tarafından trollenebiliyorsanız kusura bakmayın ama suç adamda değil.
Öne çıkan mesajlar