Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Black-ice said: %67'yi evinde zor tutuyorum.Shinzō Abe said: bişiyleri yerinde zor tutuyorumTakakazu Abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ninja benden niye gazı alsın adamın kendi kişiliği yokmu? japonyada yaşayan kendisi o bile kaç sayfadır yazıyor ateist değil diye uzatıp duran sizsiniz. siz uzatmayı iyi bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Pekala Ninja sama o halde Japonya'da yaşıyan bir insan olarak soruma cevap verebilir misin gene de? Parapsikolojik olayların konuşulması, tartışılması, toplum tarafından kabul görmesi ne kadar yaygın Japonya'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 la olm ben bişeyi uzatmadım. dediğim şu ki senden gazı almasa sakince black'in hatasını düzeltir devam ederdi. senden gaz alıp ataratsu yaptı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 beni kaçırmak için gelen uzaylıyla oturup konuşup anlaşmışlığım var. 2003 ağustos saatlerce süren mücadeleden sonra ikimizde yorgun düşmüştük. yatağın kenarına yan yana oturduk. neden dedim? cevap vermedi. tekrarladım. ama neden!? yüzünü kapadığı uzun renksiz ellerinin arasından boğuk bir sesle konuştu; "abi ben de emir kuluyum, severek mi yapıyorum sanıyorsun bu işi dedi" sessizlik... tüm odayı kaplayan koca bir sessizlikti sadece. ayağa kalkıp kapıya yöneldim. kapı eşiğinde durup omzumun üzerinden "çay koycam. içersin di mi dedim." "bana kızgınsın!" dedi. olabilecek ne kırılgan, en sitemkar ve öfkeli sesiyle. yüzümü ona döndüm. meydan okurcasına gözlerimi onunkilere diktim. "ya ne olacaktı lanet olası!!" diye kükredim. sessizlik. o bildik sessizlik... o an o pozisyonda ne kadar birbirimize baktık hatırlamıyorum. "gel buraya şapşal!" diyip hamle yaptım ve hoyratça ince uzaylı belinden yakaladım. seviştik...sadece seviştik... mutluluk... enerji... sonsuzluk... feng şi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 MasterHapLo said: tamam buyu in cin vs eyvallah da ufa muhabbetine girmeyeydin iyidi. büyü ok, cinler ok, ufo yok? skasljdslak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 BlaCk said: Pekala Ninja sama o halde Japonya'da yaşıyan bir insan olarak soruma cevap verebilir misin gene de? Parapsikolojik olayların konuşulması, tartışılması, toplum tarafından kabul görmesi ne kadar yaygın Japonya'da? animesini yapıcak kadar http://static.zerochan.net/Senjougahara.Hitagi.full.994372.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 japonkafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tarumar said: ninja benden niye gazı alsın adamın kendi kişiliği yokmu? japonyada yaşayan kendisi o bile kaç sayfadır yazıyor ateist değil diye uzatıp duran sizsiniz. siz uzatmayı iyi bilirsiniz. ne bicim bi mantik bu ya? paticik adli bir sitede japonyada yasadigini soyleyen bir kullanicinin soyledikleri fact mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2g1fr5vk72M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 BlaCk said: Pekala Ninja sama o halde Japonya'da yaşıyan bir insan olarak soruma cevap verebilir misin gene de? Parapsikolojik olayların konuşulması, tartışılması, toplum tarafından kabul görmesi ne kadar yaygın Japonya'da? Black san kotu anlamda her parapsikolojik sorun Onmyoudou ya tasinir. Yani Kyoto da yada Ishikawa da yada bir cok yerdeki eski Jinja lara tasinir orada calisan Inyou-YingYang uzmanlarina bu kotu experience lar aktarilir ve o kisilerde bunlara karsi sanatlari geregi rituellerini yaparlar. Bu rituellerdeki Kurako larin volunteer olabilenleri arasinda bende yer aliyorum. Hasta olan kisiyi tasimak olsun yuzunu yikamak olsun rituel sirasinda bedenini sabit tutmak olsun yardimci oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 MasterHapLo said: bu konuda bilek ile bilek-ays karisti birbirine. Aynı adam sanarak okuyorum. forumda daha blackice var çizgisiz. o bu topiğe gelse ngix error verir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Japan burada %67 ateist diyor yanlış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 hojo clanı vardı bide http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20061201105060/alicesoft/images/0/0e/Sengoku_Rance_-_Hojo_House_intro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sırf sengoku rance için bile insanlık olarak japonlara bir teşekkur borcluyuz http://www.youtube.com/watch?v=6-2cCpFRx3I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Viktor sama size yakismiyor trollemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 denmemiş sanırım http://www.youtube.com/watch?v=OIoKB9lAB_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ninja said: Viktor sama size yakismiyor trollemek. ninja bey siz sukunetinizi koruyun. konunuzu trolleyenlerle ben ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ben gercekten birseyi merak ediyorum bana gercekten kin yada nefret mi duyuyorsunuz? Ben hangi konuyu acarsam kesinlikle troll yagmuru oluyor. Gercekten ictenlikle cevaplayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dworgian said: http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Japan burada %67 ateist diyor yanlış mı? 67'si ateist demiyor. Belli bir inancı yok diyor. Japonlar yaşadıkları yerlerdeki Shinto denilen ruhlar yada tanrısal varlıklara tapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Anlatmayi denedim anlasilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ninja said: Viktor sama size yakismiyor trollemek. cok uzgunum ama http://static.comicvine.com/uploads/original/10/103658/1944417-trollt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 o kadar muhteşem bir kişiliksin ki ninja, komuniti seni kaldıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 7 sayfanın 1i falan parapsikolojiyle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar