Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Selam genşler, Arkadaşım Singapurdan geliyor Temmuz sonunda, bu başlıkta yazan micro SDlerden almak isteyen olursa 60 TL. Kutusuyla vs gelicek. İlgilenen olursa burdan, ö.m.den ve [email protected] mailinden ulaşabilir. Tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Yalnız baltalamak gibi olmasın da 64GB microsd'lerde hele ki class10'larında çok sorun oluyor.Örneğin gopro'larda yanıyor.Diğer makinelerde de kayıt yapmıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 baltayı geçtimde zaten 64gbı destekleyen alet çok yok galiba. telefonlar felan max 32 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 32 getirse daha rahat satar bence. Cogu alet hala 32 ile sinirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Garanti falan olmayınca baş ağrıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 inyormaynd said: Yalnız baltalamak gibi olmasın da 64GB microsd'lerde hele ki class10'larında çok sorun oluyor.Örneğin gopro'larda yanıyor.Diğer makinelerde de kayıt yapmıyor gibi. Su yanma/erime olayini ben de okudum bi yerde GoPro yorumlarina bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Evet 32 getirse temiz olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ha ama 64 60tl çok mantıklı fiyat. sandisk 53 dolares amazonda misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben tablete istiyorum da henüz "yandı etti" diye bir şey gelmedi gopro nun veri yükü ağır olduğu için midir ki acaba? ne bileyim tabletle video çekmeye kalktığımda alet cozurdamasın yada 12 gb amine fln atacağım desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 İkisini de getiremiyorsan 64 getir. Daha büyük fiyat farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 32 sorayım durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tamam 32 de confirmed. 50 TL'de o. 2 yıl garantisi var aldığı yerin, garantiniz biziz abla sadgfasdfg Modlar bi editlesin ya 32 gb da var 50 TL'den diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 64 ün stok maliyeti de yok ki atıyorsun çekmeceye duruyor Q4 de satar şimdi satamazsa da yada hem 32 hem 64 getirsin temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 64 ile 32 araınd ada marj farkı çok yokmuş be.. ya sen bana 64 getirtte eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Not ettim baps sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 64 getirtme parasına 32 bulunuyor, hani sandisk clkass 10 80 tl mesela 20 tl verip distribütör garantili olur sen isteyene 64 getirt, 64 candır kımıldır, bizdendir, samimidir, dar oturur geniş takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 BabacumMostors said: ben tablete istiyorum da henüz "yandı etti" diye bir şey gelmedi gopro nun veri yükü ağır olduğu için midir ki acaba? ne bileyim tabletle video çekmeye kalktığımda alet cozurdamasın yada 12 gb amine fln atacağım desem Tablette sikinti yasamazsin heralde zira dedigin gibi GoPro deli isiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Benim telefonum 64 destekliyor o yüzden almışken bir kez alıp, en kapasitelisini almak istiyorum. Ayrıca 64lerin Türkiye fiyatlarına baktım acayip rekor geçiriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 64 destekliyo en yeni GSMler ya. Xperia Z için bile update geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bu arada hepiniz 6 ay sonra telefonları değiştirdiğinizde "keşke uygun fiyat bulmuşken 64 alsaydım :(" diyeceksiniz benim 5800 bile 64 lük destekliyor, gönülden mönülden destekliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Note 2'ye oluyor mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 evet arcane in telefon note 2 işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 okumadım da, 2 gün sonra uçuyom singapura, ildeniz beyciğim isterlerse getirrim, ildenizin götünün gılıyık gılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 daşşaanın torbasıyım torbası <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar