Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bende Logitech f710 var. Çok memnunum. Aldım oyunu. Ekleyin pataklayalım birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 quixef said: Valla 2 yıldır ben bozamadım, gamepad i oyun oynamak için alıyorsanız bozulmaz bence sadece oyun oynarken. Başka amaçlar için kullanmayın yeter. bu ne abi laf mı soktun şimdi? gayet kolay bozuluyor yani sana denk gelmedi diye havaya girmenin anlamı ne ki? sen mi üretiyorsun sanki? bak ben de f710 kullanıyorum ama söylüyorum yani wireless'ı bozuk olanlar oluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 pru hakli. 710 larda fault rate baya yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 valla bendeki f710 sorunlu biraz. şarj edilmiş dolu pil takmama rağmen, anlık olarak wireless kopup geliyor bazen oyunlarda. bu kopma sırasında mode ışığı yanıp sönüyor. birde sol analog stick sertliğini, feedback hissini yitirdi biraz daha ilk ayında hemde. saat yönünde oynuyor biraz işte, sabit değil. garantiye yollayacam bir ara işte üşeniyorum. 60 liraya mı ne almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kabloludan şaşmayacan, f510(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ben zaten Logitech i savunmuyorum, Razer Onza benim gamepad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 http://resim.donanimhaber.com/upfiles/562827/367A42A82729429292248E40A522EAC3.jpg şunu da şuraya bırakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Xenus said: valla bendeki f710 sorunlu biraz. şarj edilmiş dolu pil takmama rağmen, anlık olarak wireless kopup geliyor bazen oyunlarda. bu kopma sırasında mode ışığı yanıp sönüyor. http://www.logitech.com/en-us/support/wireless-gamepad-f710?section=downloads&osid=14&bit=64 şunu bi denesene indirip? tekrar bağlayınca arkadaşımda çözülmüştü sorun ne alakaysa. başkaları da önermiş. bir de şu wireless zımbırtısını kasanın arkasına değil de uzatmasıyla çaktırmadan daha yakın bir yere koyma imkanın varsa yap ehuhe quixef said: Ben zaten Logitech i savunmuyorum, Razer Onza benim gamepad. abi tamam anladım benim dediğim onların da bozulma oranı epey yüksek. fiyatı da düşünülürse riskli. takım tutar gibi savunmaya gerek yok yani ben çevremdeki insanlardan gördüklerimden yola çıkarak söyledim bunu. ha newegg'deki review'lara da bakabilirsin mesela. dediğim gibi benim de f710 mükemmel ama f710larda hatalı ürün çok fazla. onza'da da aynı durum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 icine ettiniz konunun gidin donanım kısmında tartışın hangisi daha iyi diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Claiborne said: http://resim.donanimhaber.com/upfiles/562827/367A42A82729429292248E40A522EAC3.jpg şunu da şuraya bırakayım... su alet ne güzeldir ya bunun ps 3 için olanı yada bunu ps3te çalıştırabileceğimiz bir yol yordam var mı dır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 nordlydian said: icine ettiniz konunun gidin donanım kısmında tartışın hangisi daha iyi diye.. http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/56/5645/J4WMG00Z/posters/george-marks-soldier-saluting.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 reampage said: Claiborne said: http://resim.donanimhaber.com/upfiles/562827/367A42A82729429292248E40A522EAC3.jpg şunu da şuraya bırakayım... su alet ne güzeldir ya bunun ps 3 için olanı yada bunu ps3te çalıştırabileceğimiz bir yol yordam var mı dır ? ben bunla pcde çalıştırıyorum http://www.goodgearguide.com.au/mim.php/prodid/3728/vid/0/angleid/7/resid/2/s/3728.jpg ps3de bu çalışır mı bilmiyorum. ama şununla yapılabiliyormuş. ben denemedim http://dx.com/p/xbox-360-controller-adapter-for-ps3-100cm-cable-51556 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mortal Kombat Komplete Edition Bu ne yav oyunu türkçemi yapmışlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 mi ayrı. iki nokta yan yana diye de bir noktalama işareti yok. MK da çıktığından beri MK, hiç bir zaman MC olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bi bitmediniz, imla düzelmeniz için maaşamı bağladılar sizi ne yaptılar .. umursamam ben imlaları bi çok kişide öyledir, bi öğrenin artık şunu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 "mı" ayrı, "de" ayrı, "birçok" birleşik yazılır. hadi yine iyisin "bi"lere bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 niye kombat peki merak ettim birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 combatlar çok hardcore olduğu içi C yerine K tercih etmişler. "The series is known for its high levels of bloody violence, including, most notably, its Fatalities—finishing moves, requiring a sequence of buttons to perform, which, in part, led to the creation of the ESRB.[2][3] The series name itself is also known for using the letter "K" in place of "C" for the hard C sound, thus intentionally misspelling the word "combat", as well as other words with the hard C sound within later games in the series. Early games in the series were especially noted for its realistic digitized sprites (which differentiated it from its contemporaries' hand-drawn sprites), as well as an extensive use of palette swapping to create new characters." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 puhaha harbi donanımhaber e donmus olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Praetorian said: bi bitmediniz, imla düzelmeniz için maaşamı bağladılar sizi ne yaptılar .. umursamam ben imlaları bi çok kişide öyledir, bi öğrenin artık şunu .. Ya bir, ya bi'; seç birini. Yaşasın imla kuralları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 imla severler dernegi üyerini hiç hesaba katmamıştım, çok düşman edindim arkamı kollamalıyım artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 2 nokta yok türkçe'de bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 biliyom ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Cümle sonunda boşluk bırakmadan noktalama işaretlerini koymalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 biliyorum* O değil de, şu challenge tower in bazı yerleri bayıyor ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar