GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 SELAMINALEYKÜM ŞEVKİ BEY diye bir türlü idrak edemedim yeni de uyanmışım sesim geliyor mu diyip duruyor kadın tabi hangover birisini beklemiyordu. (4 kelimenin 5.si inşallahtı) Adınız soyadınız bu bu diymi dedi, evet dedim. (buraya kadar yaklaşık bir dakika sürdü bu konuşma benim idrak edemeyişimle de alakalı biraz) Biz bilmemnere şeyinden arıyoruz 3aylar dolayısıyla bir kuran kampanyamız var sizin bir dakikanızı alabilir miyim dedi İlgilenmiyorum diyince suratıma kapattı Nerden aldılar lan bunlar numaramı adımı soyadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 soforler odasindan almislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben verdim numaranı az imana gel diye. fırsatı kaçırmışsın cehennemde zebaniler yaba manyağı yapcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 herkes paylaşıyor kayıt olurken verdiğin, bankalar dahil. parasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 wow dostum fişlenmişşsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ismin $evki diyedir. Hilafet isimlerine oncelik veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bankalar/hastaneler toplu olarak satıyor bu bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bankalar fakirlerin nosunu paylasir bir kere bile basima gelmedi boyle bi olay bankalari suclmayin lan cok onemli olmadikca beni aramaya cekiniyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bankasında 5 milyondan fazla olan adamınkini de paylaşıyorlar valla, sen "özel" olduğun için seni ayrı kefeye koymuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sağa sola numara verirken iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bingildak said: bankasında 5 milyondan fazla olan adamınkini de paylaşıyorlar valla, sen "özel" olduğun için seni ayrı kefeye koymuşlardır. headshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 nordlydian said: bingildak said: bankasında 5 milyondan fazla olan adamınkini de paylaşıyorlar valla, sen "özel" olduğun için seni ayrı kefeye koymuşlardır. headshot Nangi head? Adam fakir olm 5 milyonluk adami nerden tanicak hayallerle yasiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 facebooktan farm yapan şirketlerden almışlardır topluca, fb bunun için var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sequo said: Nangi head? Adam fakir olm 5 milyonluk adami nerden tanicak hayallerle yasiyorsunuz tanışıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Numaramı paylaşmamaları için falan yapabileceğimiz herhangi bir şey yok mu? Sequo said: Nangi head? Adam fakir olm 5 milyonluk adami nerden tanicak hayallerle yasiyorsunuz Seque gözünü sevim bir film şirketi falan bişey kur tiyatro kur bak özelleşiyor da tiyatrolar iyi para gelir bir ünlü oynatsan bir de az yarımsı ünlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Norak said: facebooktan farm yapan şirketlerden almışlardır topluca, fb bunun için var :p fb da tel yazan mı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 GwindonSurion said: Numaramı paylaşmamaları için falan yapabileceğimiz herhangi bir şey yok mu? Sequo said: Nangi head? Adam fakir olm 5 milyonluk adami nerden tanicak hayallerle yasiyorsunuz Seque gözünü sevim bir film şirketi falan bişey kur tiyatro kur bak özelleşiyor da tiyatrolar iyi para gelir bir ünlü oynatsan bir de az yarımsı ünlü Kanka ım dilersen sahin k yı unlu senide yarı unlu olarak alıp aranızda bir film cevirebilirim ne dersin. Evet dediğini duyar gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 denizden çıkmış buz gibi şevki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şşş ayvalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bingildak said: bankasında 5 milyondan fazla olan adamınkini de paylaşıyorlar valla, sen "özel" olduğun için seni ayrı kefeye koymuşlardır. yemin et? bankacılık kanunundan haberiniz var mı diye merak etmekteyim zaman zaman. yoktur gerçi de. "...Genel hatlarıyla ifade edilmek istenirse, müşteri sırrı, bankanın müşteri ile olan ilişkisinden ve bankacılık işlemleri çerçevesinde müşteriyle yaptığı işlemler nedeniyle ortaya çıkan bilgiler olarak tanımlanabilecektir. Bu kapsamda, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 4.maddesinde sayılan bankacılık faaliyetleri kapsamında sunulan her türlü hizmet nedeniyle bankanın öğrendiği müşterilerine ait bilgiler ile müşteriye verilen hizmete ilişkin bilgiler müşteri sırrı olarak kabul edilecektir..." http://www.tbb.org.tr/Dosyalar/Arastirma_ve_Raporlar/bankacilik_mevzuati_kapsaminda_banka_ve_musteri_sirri.pdf edit2; hapis cezası var sırrı açıklarsan. buna kişisel bilgiler dahil. bankadan ayrılsan bile bu konudaki sorumluluğun bitmiyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fişlemişler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bilmem nerden ariyoruz dedikleri an suratına kapatıyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dworgian said: bingildak said: bankasında 5 milyondan fazla olan adamınkini de paylaşıyorlar valla, sen "özel" olduğun için seni ayrı kefeye koymuşlardır. yemin et? bankacılık kanunundan haberiniz var mı diye merak etmekteyim zaman zaman. yoktur gerçi de. "...Genel hatlarıyla ifade edilmek istenirse, müşteri sırrı, bankanın müşteri ile olan ilişkisinden ve bankacılık işlemleri çerçevesinde müşteriyle yaptığı işlemler nedeniyle ortaya çıkan bilgiler olarak tanımlanabilecektir. Bu kapsamda, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 4.maddesinde sayılan bankacılık faaliyetleri kapsamında sunulan her türlü hizmet nedeniyle bankanın öğrendiği müşterilerine ait bilgiler ile müşteriye verilen hizmete ilişkin bilgiler müşteri sırrı olarak kabul edilecektir..." http://www.tbb.org.tr/Dosyalar/Arastirma_ve_Raporlar/bankacilik_mevzuati_kapsaminda_banka_ve_musteri_sirri.pdf edit2; hapis cezası var sırrı açıklarsan. buna kişisel bilgiler dahil. bankadan ayrılsan bile bu konudaki sorumluluğun bitmiyor hatta. gerçek dünya seni bekliyor* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben de saçmalamayın diyorum. butik banka tarzı yerler belki bunu yapar ama gerçekten diğer bankaların böyle saçma yerlerden para kazanmaya ihtiyacı yok. bunu bir anlayabilseniz şehir efsanelerine daha az inanırsınız. edit; yakalanıp ceza alma riskini göze alan arızalı çalışanları saymıyorum tabii. ona bakarsan müşteri parasını alıp harcayan da var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar