aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 10 yil olduysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 velevki 20 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ki babamın 40 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 harç değil haraçtır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sözcü manşeti gibi adamsın fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 harç *** haraç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 fede özdil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Her 5 yılda bir milletvekili yüküyle ruhsat parası alsınlar. Beş yıl için 5k misal, fakirler araba kullanamasın, trafiğe çıkamasın. İstanbul'un trafik sorunu çözülür. Benzini de yıllık kotayla satısınlar. Yıllık 1000 litre. Ohh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 fakirler kendi kotasını zengine satar. ben araba kullanmıyorum aktif olarak. bu ehliyeti kullanmaya başlayacağım zaman yenilesem olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Masakari said: Her 5 yılda bir milletvekili yüküyle ruhsat parası alsınlar. Beş yıl için 5k misal, fakirler araba kullanamasın, trafiğe çıkamasın. İstanbul'un trafik sorunu çözülür. Benzini de yıllık kotayla satısınlar. Yıllık 1000 litre. Ohh mis. Kaçak at arabası kağnı bisiklet ..... alternatifler bol Joker said: fakirler kendi kotasını zengine satar. ben araba kullanmıyorum aktif olarak. bu ehliyeti kullanmaya başlayacağım zaman yenilesem olmuyor mu? 400 küsur cezalı ödersen neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 2 milyon muayenesiz aracın dolaştığı ülkeye ehliyet yenilemesi gelse nolacıdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 indirim olacakmış. http://www.ntvmsnbc.com/id/25453074 muhtemelen kafalarındaki rakam zaten bu değildi. fazla söylediler sonra indirim ile millete 101 lira ödemekten kurtulduk,70-80 neyse verelim dedirtecekler. küçük esnaf gibi ülke yönetiliyor yeminle. link değişmiş hemen. yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sayfa bulunamadı diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 imamizer said: millete 101 lira ödemekten kurtulduk,70-80 neyse verelim dedirtecekler. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 2 ay önce yeniletme için 110 tl mi ne ödedim ibnelere, ödemem ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 para bitmiş herkesten 100 tl toplasak??? diyerek haraç uyduruyolar resmen. ayak bastı parası da alırlar TC'DE DOĞAN HER ÇOCUK İÇİN DOĞUM HARCI ÖDENECEK. HARCI ÖDENMEYEN ÇOCUKLAR İTLAF EDİLECEK. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hep faiz lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 zaten beli bir sene aralığı ile ehliyet yenilenmiyo muydu ben mi yanlış biliyorum, 10 senelik ehliyet sahibi doğrulayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Yenileme zorunluluğu yok Seru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben bir ineğiiim ben bir ineğiiim mö vergi verir harç verir, paramı yiyiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: zaten beli bir sene aralığı ile ehliyet yenilenmiyo muydu ben mi yanlış biliyorum, 10 senelik ehliyet sahibi doğrulayabilir mi? Babamın Kıbrıs savaşından kalma ehliyeti vardı ta ki motorsiklet ehliyeti de alasıya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://ekonomi.milliyet.com.tr/ehliyette-indirim-mujdesi/ekonomi/detay/1732354/default.htm İNDİRİM MÜJDESİ,YENİ HARAÇ İNDİRİMLİ OLARAK GELİYOR !! mk milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Su sıralar türedi iyice 'sirket arabasına binen genc kızlardan' trafik arindirilacaksa ne ala 1000tl bile veririm. Yeter ulan cektigimiz kac senedir araba kullanirim sob 2senedir yoruldugum kadar hic yorulmadim bu ablalar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ahlaksız adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 İndirim müjdesi!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar