Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikolojik sorunum mu var?

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

şöyle kısa bir özet geçeyim.

bundan 2 yıl önce başladı aslında;

yolda yürürken arkamdan gelen kişinin beni bıçaklayacağını

kaldırımda yürürken karşıdan gelen arabanın , kaldırıma çıkıp beniz eziceğini

ışıkta yanında durduğum kamyonun tekerlerğinin patlayacağını ve beni parçalayacağını

yanından geçtiğim çöp kutusunun içindeki bombanın patlayacağını

düşünüp böyle soğuk terler boşalırdı sırtımdan , bide titrerdim(ürperme titremesi) , sonra bunlar azaldı daha hafifledi ama şimdide deli gibi mutsuzluk çöküyor bana , ayda mutlaka bir hafta , sanki regl oluyomuşum gibi lan her ay düzenli olarak geliyo ve hiçbişey yapmak istemiyorum. işimle ilgili saçma sapan hatalar falan yapıyorum.

alakasın yerlerde ağlama nöbeti geliyo. mesela köpeğimle oynarken , yada mutfakta su içerken bir patlıyorum 1 saate yakın durmadan ağlıyorum...

olmadık şeylere öfkelenip , kırıp dökmeler başladı. mesela kız arkadaşım aynı soruyu 2. kez sordu diye (yemek yicek misin diye sordu) kapıyı yumrukladım. bu tarz biçok sinir patlaması oldu.

henüz bir doktora gitmedim. gitmek de istemiyorum. ilaç tedavisi uygulayacak diye korkuyorum yada duymak istemediğim bişey söylücek diye.

benim tarzımda şeyler yaşıyan var mı? varsa teşhis konuldu mu kendisine bunu merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi herkes yazmış. ben de yazayım hiç normal değil bunlar. arkadaşının haklı olma ihtimali de büyük. özellikle sokakta yürürken başına gelenler bayağı panik atak belirtisi.

Hazır kendin bu durumun farkındayken mantıklı bir şekilde doktora git.

Bir de çok emin olmamakla beraber bildiğim kadarıyla panik atak tedavisinde kullanılan ilaçlar çok ağır değiller. Araştırırsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

o kafa şeyler yaşadım psikiyatra gittim bi ilaç verdi ebemi sikti bro hani herkesde aynı etki olurmu bilmiyorumda.. el ayak titremesi gereksiz kol bacak atmaları falan aptal aptal stres yaşamalar, bide ilacın yan etkisi ani ölüm falan yazıyodu hardtrip. en iyisi psikoloğa git. biraz kafanı dağıtcak bişeylere sar ,doğrusunu söylemek gerekirse bakkal necmi amca gibi yaşa ota boka gül eylen inceden bişeyler yoluna giriyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...