diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şöyle kısa bir özet geçeyim. bundan 2 yıl önce başladı aslında; yolda yürürken arkamdan gelen kişinin beni bıçaklayacağını kaldırımda yürürken karşıdan gelen arabanın , kaldırıma çıkıp beniz eziceğini ışıkta yanında durduğum kamyonun tekerlerğinin patlayacağını ve beni parçalayacağını yanından geçtiğim çöp kutusunun içindeki bombanın patlayacağını düşünüp böyle soğuk terler boşalırdı sırtımdan , bide titrerdim(ürperme titremesi) , sonra bunlar azaldı daha hafifledi ama şimdide deli gibi mutsuzluk çöküyor bana , ayda mutlaka bir hafta , sanki regl oluyomuşum gibi lan her ay düzenli olarak geliyo ve hiçbişey yapmak istemiyorum. işimle ilgili saçma sapan hatalar falan yapıyorum. alakasın yerlerde ağlama nöbeti geliyo. mesela köpeğimle oynarken , yada mutfakta su içerken bir patlıyorum 1 saate yakın durmadan ağlıyorum... olmadık şeylere öfkelenip , kırıp dökmeler başladı. mesela kız arkadaşım aynı soruyu 2. kez sordu diye (yemek yicek misin diye sordu) kapıyı yumrukladım. bu tarz biçok sinir patlaması oldu. henüz bir doktora gitmedim. gitmek de istemiyorum. ilaç tedavisi uygulayacak diye korkuyorum yada duymak istemediğim bişey söylücek diye. benim tarzımda şeyler yaşıyan var mı? varsa teşhis konuldu mu kendisine bunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Geçmiş olsun, tatsızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 lütfen doktora git. samimi bir tavsiyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 birisi sana "yemek yiyecek misin" diye sorunca kapıyı yumrukladıysan aynı hızla doktora yurume zamanı gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kesinlikle bir Psikiyatra görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Geçmiş olsun öncelikle, yapabileceğin en güzel şey psikoloğa gitmek olur. İlaç yazmaz zaten, iyi bir psikoloğa git; zaten o seni yönlendirir eğer farklı bir tedavi yöntemi gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yaş 29 oldu. ya önceleri aynı durumu yaşayan biriyle konuştum panik atak başlangıcı var sende tahminimce dedi acil tedavi edilmen lazım dedi yoksa önü alınmaz dedi. önü alınamayacak noktaya mı geldim acaba onu merak ettim. doktor şart bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yogaya başla kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Abi herkes yazmış. ben de yazayım hiç normal değil bunlar. arkadaşının haklı olma ihtimali de büyük. özellikle sokakta yürürken başına gelenler bayağı panik atak belirtisi. Hazır kendin bu durumun farkındayken mantıklı bir şekilde doktora git. Bir de çok emin olmamakla beraber bildiğim kadarıyla panik atak tedavisinde kullanılan ilaçlar çok ağır değiller. Araştırırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 1- doktora git 2- kick boksa yazıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 o kafa şeyler yaşadım psikiyatra gittim bi ilaç verdi ebemi sikti bro hani herkesde aynı etki olurmu bilmiyorumda.. el ayak titremesi gereksiz kol bacak atmaları falan aptal aptal stres yaşamalar, bide ilacın yan etkisi ani ölüm falan yazıyodu hardtrip. en iyisi psikoloğa git. biraz kafanı dağıtcak bişeylere sar ,doğrusunu söylemek gerekirse bakkal necmi amca gibi yaşa ota boka gül eylen inceden bişeyler yoluna giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 aynen işte benim korktuğum da o zaten. ilaçların yan etkileri. ruh gibi gezmek istemiyorum.. bide abi ani ölüm nedir? öyle yan etki mi olurmuş anasını satayım. daha bi tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ilk yazdıkların paranoya başlangıcı, 2. yazdıkların panik atak başlangıcı ama hepsinin tedavisi var. Panik yapacak, korkacak bir şey yok. ha bir de spora başlayabilirsin, savunma sporu değil daha çok yoga pilates gibi rahatlatıcı şeylere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 daha önceleri müzik grubum vardı o beni baya bi oyalıyordu. şimdi grubuda dağıttık ondan da başlamış olabilir bu saçmalıklar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi o rexapin diye bi ilaç illet bişey o zaten psikoz ve şizofreni başlangıcına veriyolar galiba.senin durumla ilişkisini biraz abartmışta olabilirimde anti deprasan olayı sakat yani.Hangi bünyeye napca belli değil kodumun ilaçlarının.Şehirden kurtulursanda büyük faydası olur söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben hiç kapı yumruklamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kapı said: hiç imamizer yumruklamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Kardeş sen bana güven ciddi diyorum yogaya git başla yoga olmazsa tai chi chuan olur o tarz şeylere başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 camı çerçeveyidemi indirmedin, abi boşa yaşıyosun ya çok zevkli. sonradan böyle ishal sıçarmış gibi inceden inceden bi pişmanlık geliyo ama o anki adrenalin efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi işte kapı yumruklamak direk g.tümün yememesinden kaynaklı. kapının canı ne ki , delikanlı adam duvarı yumruklar ashaşksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben en son ilkokul 5 te cam çerçeve indirdim, sonra küfürbaz oldum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 2011 de iş yerinde telefonda bişeye sinirlendim terasa cıkıp demir kapıyı yumruklarken amatör yumruk çakıp elimi kırmıştım hey gidi... o alçılı elle sevişemiyosunda kola kadar alçıya alıyolar altta kalıyosun anasını satim sklfsdkşflskdş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi bu arada sikko bi ilçedeyim ben burda yoga , reiki tarzı şeyler bulmam imkansız ama spora başlama olayı mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hani adam burası türkiye her çöp kutusunda standart olarak monteli bir bomba var gerçeğini kabullenmiş patlamasından korkuyor :^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar